Strona główna › Fora › NBA › Zespoły › Phoenix Suns
- Ten temat ma 180 odpowiedzi, 22 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 4 miesiące temu przez
Skejcik.
-
AutorWpisy
-
2010-06-16 o 08:28 #4988
Anonimowy
Gośćteraz pozostaje wam czekać na nowego GM’a… może drugimi Kings czy Warriors się nie staniecie :whistle:
2010-06-16 o 08:49 #4991Swider
UczestnikOby nie;] W przyszłym sezonie wątpie,że coś zwojujemy wielkiego ale kiedyś ten skład trzeba przebudować,chociaż tak właściwie w tym sezonie też żadnychsukcesów nam nie wrózyłem a wyszło całkiem fajnie. Póki co mam taką wizję składu.
C- Hibbert/Lopez/Frye/
PF-Beasley/Hansbrough/Amundson
SF-Lee/Hill/Dudley
SG-Richardson/Barbosa/Meeks
PG-Nash/(Dragic/Bayless)/SessionTrochę namieszałem i nie sprawdzałem na ile te kontrakty są możliwe ze względu na kontrakty zawodników ale chciałem stwoerzyć w miare perspektywiczny skład,który mógłby sie uczyć od Nash’a i Hilla.
2010-06-16 o 09:26 #4992Anonimowy
Gośćtrochę namieszałeś, fakt…
Hibbert, Hansborugh za kogo? W Pacers cenią sobie tego pierwszego
Lee ten z Nets? Raczej wątpię, aby NJ go oddali po tym jak sprzedali za niego CarteraSkład solidny choć ten Hansbrough ma poważne problemy ze zdrowiem. Napisz kto za kogo etc.
2010-06-16 o 12:40 #4999Drunx
UczestnikBron boze Beasleya do Suns chyba zeby go od razu oddac, wystarczy ze meczylem sie jak ogladalem go czasami w Miami.
2010-06-21 o 10:10 #5091Swider
UczestnikPierwszy sukces Suns w tegorocznym offseason mamy juz za sobą
Bo przedłużenie kontraktu z Alvinem Gentry do sezonu 2011/2012 na pewno na sukces można uważać
2010-07-02 o 07:28 #5285Drunx
UczestnikOk pierwszy ktory z nami zostaje Frye 30/5 to duzo za duzo no ale podpisali z nim
2010-07-02 o 10:15 #5287Anonimowy
GośćSporo bo na średniej klasy role playera to z pewnością za dużo. Jednak na realgm piszą, że są co raz mniejsze szanse na pozostanie Amare w Phoenix. Więc Suns muszą jakoś załatać dziurę, a Frye pasuje do ich stylu.
2010-07-12 o 16:24 #5565Drunx
UczestnikTeraz to ja juz nie kumam co oni wyrabiaja po kiego diabla Turkoglu???? Qwa mamy najlepszego rozgrywajka podawajka
do tego Dragic ktory bardzo ladnie sie rozwija i teraz wlazi zakala Turkow Turkoglu. Ani to w obronie jakies dobre ani w ataku szybkie, nie kumam tego ruchu i zjada kasy od cholery. Childress jak najbardziej pasujacy do Suns wiec za ten ruch brawo ale NIECH MI WYTLUMACZA DEBILE Z SUNS CO Z TYM TURKOGLU CHCA ZROBIC!2010-07-13 o 20:43 #5599Tyrion
UczestnikMoże liczą na jego clutch plays
bo w tym akurat w Magic był dobry
a tak na serio to już wczoraj też pisałem,że nie widzę sensu obecności kebaba tam,bo bez piłki jego efektywność spada w ch…
a spekulacje o wystawieniu go na PF są śmieszne, bo wyglądałoby to pod względem obrony gorzej niż z Amare… ogólnie fajnie widzę tam w Arizonie wyciągają wnioski- przegrali z Lakers na desce, to podpisali Frye’a i ściągnęli Warricka – to im na pewno pod koszem pomoże
a jeszcze gorsza opcja to zabranie przez Turkoglu minut Granta Hilla- wtedy z warrickiem na 4 i upośledzonym defensywnie Turkiem na 3 też może to wyglądać masakrycznie słabo.. jeden z głupszych ruchów na ten moment jak dla mnie2010-07-14 o 04:18 #5608Anonimowy
GośćDrunx jeszcze nie ma co się załamywać bo transfer jeszcze nie doszedł do skutku. Suns póki mają okazję powinni się wycofać z tego, pytanie czy to zrobią?
2010-07-14 o 09:25 #5611Drunx
Uczestnikmoim zdaniem oni wogole nie maja obecnie pomyslu na druzyne… wiec nie widze zadnego swiatelka w tunelu. Na poczatek powinni zatrudnic GMa z jakas wizja druzyny co by z Gentrym rozumieli sie dobrze, bo poki co to zalamka w tym offseazon
2010-07-14 o 09:38 #5612Anonimowy
GośćDziwi mnie, że nie ruszyli po Scolę. Argentyńczyk by wam się przydał w Arizonie, a przy small-ball spokojnie może być środkowym. Typowy PF, a nie jakieś Warricki czy inne średniaki. Gentry to spora odmiana od D’Antoniego…. Luis Scola, re-sign z Fryem i coś niedrogiego jak Devin Brown i mogło Suns zakończyć offseason.
2010-07-14 o 09:43 #5613Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikA jeszcze nie zatrudnili? Coś jakoś słyszałem/czytałem że GM ma być koleś który jest menagerem turka…
Suns widocznie polecieli na nazwisko (o ile dojdzie do skutku ten transfer), ale powinni sobie jeszcze raz zobaczyć co on „wyprawiał” w zeszłym sezonie. Sam go miałem w fantasy i straszna masakra z niego była. A poza tym wyszło jego gwiazdorstwo, że on nie będzie grał w toronto srtata tata, sam wybrał Kanade (sorkii jego żona), a później takie jaja se robi z włodarzy, kibiców i całej organizacji…
Na moje oko powinien iść on tylko do orlando, ale jeśliby zrezygnował z takiego kontraktu
a Phoenix kolejny sezon będą eksperymentować z zawodnikami… współczuje Drunx2010-09-13 o 12:14 #6760Anonimowy
Gośćjestem ciekaw postawy Suns w nadchodzącym sezonie. W minionym zaskoczyli, ale ok nie chcieli się ładować w kontrakt z Amare. Jednak nie lepiej było wykorzystać kasę? Co Suns zrobili w lato… przepłacili Frye’a, pasuje do systemu, taki rzucający center, ale średnio 6mln za sezon dla niego? Słaba obrona i piłki zbiera gorzej niż Amare. Głupi ruch tak samo jak Villa rok temu z Pistons 35mln/5lat. Następny ruch to Hackim Warrick czyli taki SF od biedy PF. Zbiera słabo, atletyzm niezły i od czasu walnie blok. Potem kolejny foward czyli Childress choć częściej będzie grał na SG wydaje mi się jednak daje radę tam grać. Co najgorsze sprzedanie Barbosy za Turkogluta mając już klepaczy jak Nash, Dragić do tego zarabiający 10mln na sezon przez kolejne 4 lata (31 lat na karku). Suns chyba będą najgorzej zbierającą ekipą w lidze. Zamiast łatać dziurę po Amare oni ładują się w pseudo podkoszowych graczy. Uważam, że najgorzej zmarnowana kasa tego lata… Warrick za 18mln/4lata, Frye 30mln/5lat + kontrakt Hedo. Jedynie Childress to dobre posunięcie. Będą eksperymenty kto, jak gdzie. Może jak to jakoś wypali to na 10 miejscu wylądują w zachodniej konf.
2010-09-13 o 16:13 #6762Swider
UczestnikJa byłem co do Suns sceptycznie nastawiony przed ubiegłym sezonem i równie sceptycznie nastawiony jestem przed tym. Jednak w tamtym sezonie mega pozytywnie się zaskoczyłem i liczę na to samo i w tym;) Na plus na pewno działa to,że zespół znów poprowadzi trener Gentry… Childress jest moim zdaniem dobrym ruchem transferowym,gdyż powinien dobrze wpasować się w styl gry „słońc”. Co do Warricka to większych plusów nie widzę aczkolwiek żyję nadzieją,że przy Alvinie jego umiejętności eksplodują niczym Frye’a czy Dudley’a. Turkoglu natomiast jak wiadomo jest dobrym strzelcem z dystansu natomiast też lubi mieć piłkę w rękach i niktórzy w tym widzą nadzieje,że gdy Turek będzie kozłował,wówczas Steve będzie mógł więcej grac off screen i znajdując się na czytych pozycjach wykorzysta jeszcze lepiej niż w ubiegłym sezonie swój talent strzelca. To wszystko co pisałem to oczywiście opinia nie poprawnego optymista i od zawsze fana słońc tak więc wybaczcie ale nadzieję trzeba jakoś w sobie pobudzać

-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.