Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Offseason 2010
- Ten temat ma 793 odpowiedzi, 21 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 4 miesiące temu przez
Creative.
-
AutorWpisy
-
2010-09-05 o 15:19 #6608
Clippers4life
UczestnikPowiem ci tyle Rybak ,że zainteresowanie Magic Melo nie jest jakieś wielkie , będą starali sie go sporowadzić w lutym , gdy zostanie w Denver pewnie będzie im o to trudniej , lecz w nowej drużynie zawsze może mu coś nie pasować i wyrazić chęć odejścia.Co do AI to wiadomo ,że jest niemal skończony , a S5 miałby w Pacers , a z nimi i tak by za wiele nie ugrał…
2010-09-05 o 15:44 #6609Tyrion
Uczestnikrybak90 wrote:O jakiego Brooka Ci chodzi i co on ma wspólnego ?Podejrzewam, że o Russella Westbrooka, stąd ten Brook

Ja osobiście sensu w AI w Oklahomie nie widzę większego…jasne, że doświadczenie by się im przydało, ale to raczej w postaci doświadczonych rolesów, a nie doświadczonego cancera.. mi do tej ekipy nie pasuje za grosz2010-09-05 o 15:49 #6610OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikClippers4life wrote:Powiem ci tyle Rybak ,że zainteresowanie Magic Melo nie jest jakieś wielkie , będą starali sie go sporowadzić w lutym , gdy zostanie w Denver pewnie będzie im o to trudniej , lecz w nowej drużynie zawsze może mu coś nie pasować i wyrazić chęć odejścia.Co do AI to wiadomo ,że jest niemal skończony , a S5 miałby w Pacers , a z nimi i tak by za wiele nie ugrał…No raczej jak by już ewentualnie został w Denver to nie myślałby o innym klubie bo by na głupka wyszedł, że dopiero co podpisał a już by chciał gdzie indziej …
2010-09-05 o 20:25 #6621Wasky
UczestnikJeśli chodzi o A.I. w tych 3 klubach to… w każdym z nich musiałby się pogodzić z rolą rezerwowego no chyba że grałby jako SG w Indianie, ale tam raczej nie pójdzie bo nic z nimi raczej nie osiągnie. W Oklahomie można by rzec byłby mentorem dla Westbrooka moim zdaniem i mógłby go czegoś nauczyć na treningach ;P A jakby przeszedł do Rockets to super, ponieważ mówiło się o tym że przejdzie tam Melo i wtedy mógłby powalczyć o wiele o ile Yao nie złapałby jakiejś kontuzji.
2010-09-05 o 20:32 #6622Kaczan
UczestnikA.I mentorem? Nie oszukujmy się ten facet w ogóle nie ma podejścia trenerskiego, niestety to wielki indywidualista, który poza czubkiem swojego nosa poza parkietem niewiele widzi.
2010-09-05 o 21:45 #6624Denver Nuggets #1
UczestnikClippers4life wrote:Siemano , witam znowu.
* Shaq rozmawiał z Hornets w sprawie ewentualnego trade.
* Melo może trafić też do Magic.
* Nuggests nie podpiszą Mbengi.
* Rudy Fernandez chce trade do Bulls.3 z 4 newsów , źle zrozumiałeś Clippers … Na drugi raz sprawdzaj to dokładniej bo łatwo w taki sposób wprowadzić zamęt.
1) Shaq nie rozmawiał o wymianie tylko ostatnio wypowiedział się że jeszcze przed rozmowami z Bostonem , miały miejsce rozmowy z Hornets ale „nie udało im się”.
2) Correct !
3)Jak Skejcik napisał , wręcz przeciwnie Mbenga jest bliski podpisu a nawet nie gdzie już piszą że jest Nuggetem
4)Rudy nic nie mówił o chęci wstąpienia w szeregi Bulls , to Bulls mają dużą chęć przyłączenia go do siebie.Uważaj na przyszłość
2010-09-05 o 22:04 #6625Clippers4life
UczestnikKuuurde , sorry wielkie , tak to jest jak sie zaspanym czyta niedokładnie nagłówki i potem wkleja na forum.
2010-09-06 o 09:45 #6627Anonimowy
GośćKaczan wrote:A.I mentorem? Nie oszukujmy się ten facet w ogóle nie ma podejścia trenerskiego, niestety to wielki indywidualista, który poza czubkiem swojego nosa poza parkietem niewiele widzi.z tym czubkiem nosa to bardziej mi do Lebrona pasuje niż do AI. Na pewno by czegoś ich nauczył.
Akurat każdy piszę o Indianie, że nic by nie osiągnął, chyba niektórzy zapomnieli o transferze z Hornets. Pacers wcale nie mają złego składu im jest potrzebny dobry trener i wsparcie na 4. Po za tym AI od 2005 roku nic nie osiągnął:cool1:Cavs mogą chcieć jeszcze użyć Trade Exeption pozyskanego za Lebrona.
2010-09-06 o 10:39 #6628Tyrion
UczestnikSkejcik wrote:Kaczan wrote:A.I mentorem? Nie oszukujmy się ten facet w ogóle nie ma podejścia trenerskiego, niestety to wielki indywidualista, który poza czubkiem swojego nosa poza parkietem niewiele widzi.z tym czubkiem nosa to bardziej mi do Lebrona pasuje niż do AI. Na pewno by czegoś ich nauczył.
Czego konkretnie by mógł nauczyć Westbrooka?
2010-09-06 o 12:11 #6633Anonimowy
Gośća skąd ja mam wiedzieć czego konkretnie. Jako weteran ma jakieś doświadczenie w porównaniu do Westbrooka, który w lidze jest dopiero 2 lata.
2010-09-06 o 12:25 #6635Tyrion
UczestnikTo jak nie wiesz, to po co piszesz, że na pewno by ich czegoś nauczył… jako weteran ma też doświadczenia z ostatnich sezonów i jak sam nie potrafi wyciągać z tego wniosków, to lepiej,żeby takich doświadczeń nie zepsutej młodzieży nie przekazywał..
2010-09-06 o 12:31 #6637Anonimowy
Gośćwidocznie moja wiedza nie jest tak wielka jak Twoja…
2010-09-06 o 15:41 #6640Tyrion
Uczestnika co ma wspólnego umiejętność uargumentowania tego co Ty sam napisałeś z jakąkolwiek wiedzą, a tym bardziej z moją?
2010-09-06 o 15:52 #6643Wasky
UczestnikNo skoro kiedyś był MVP to chyba kurde czegoś by mógł go nauczyć nieprawdaż.? przez ostatnie lata nic nie osiągnął bo już miał ponad 30 lat to co ty od niego wymagasz.? Że będzie śmigał pod kosz jak za dawnych lat.? A.I. polegał na swojej szybkości i zwinności, a gdy ma się już ponad 30 lat to raczej te umiejętności zanikają tym bardziej po tych licznych kontuzjach co on miał. Pewnie powiesz że taki Nash też ma ponad 30 lat a nadal sporo asystuje, zdobywa punkty itd. ale A.I. jest innego typu graczem nie oszukujmy się nie potrafi tak dobrze rzucać jak wspomniany wcześniej Nash.
2010-09-06 o 15:55 #6645Tyrion
Uczestnikpowiem tak: AI ze swoją etyką pracy, podejściem do treningów, do samej gry , ze swoim ego, ze swoją niereformowalnością, nie umiejętnością podporządkowania się drużynie, nie będzie dobrym mentorem dla dobrze zapowiadającego się młodego gracza na pozycję pg
A może np Nash gra nadal bo jest większym profesjonalistą od AI?
To samo pytanie co do Skejcika- co Russell wyniesie, jeżeli AI zostanie jego „mentorem”?- konkretnie -
AutorWpisy
- Temat ‘Offseason 2010’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.