Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Offseason 2010
- Ten temat ma 793 odpowiedzi, 21 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 4 miesiące temu przez
Creative.
-
AutorWpisy
-
2010-09-02 o 18:38 #6531
Anonimowy
Gośćmoże i trochę nie trafione jednak Twoje zdanie w poście „spójrz na oferty” to trochę brzmiało jakby nie wiadomo kogo oferowali Nuggets. Harris top 6 PG? LOL. Koleś jest trochę przeceniany, ale cóż Ty uważasz inaczej. Od Ed’a Davisa się raczej tyle nie oczekuje co od Wall’a, Cousinsa czy Turnera ;]. Davis raczej nie był typowany na przyszłego franchise playera czy all-stara jak wymienieni przez Ciebie gracze.
2010-09-02 o 18:49 #6532Denver Nuggets #1
UczestnikHarris miał świetny sezon , ten w którym rozegrał swój All Star Game … Wielu uważało go za jednego z najlepszych po takich 82 meczach.
Ed’a Davisa dopisałem specjalnie ze względu na Raptors, ale chodzi o to że to trochę kiepski argument wg mnie , bo ja równie dobrze mógłbym napisać przy każdym twoim poście komplementującym w jakiś sposób Walla, Turnera , Johnsona że „może być dobry ale nie koniecznie” … Jak już wcześniej pisałem Favors ma duży talent , i wolę go mieć niż nie mieć
Co do twojego pierwszego zdania to wydaje mi się że sam też nie byłeś przygotowany na tak „hojne” oferty ,patrząc na twoje propozycję tradeów a teraz nagle one ci się nie podobają
Harris + Favors + ktoś z wymiany Czausiego i JR Smitha i możemy mieć silny trzon drużyny który mimo utraty Melo wejdzie do Playoffs , Raptors rozegrali to inaczej , zaryzykowali i jakby na to nie patrzeć przegrali2010-09-02 o 19:00 #6533Anonimowy
GośćTo jest momentami złe w NBA ocenianie graczy po jednym sezonie. Jakby Nets weszli do PO można by było tak uważać, jednak…
Wiem, że dopiska Davisem miała być lekko kąśliwa ze względu na Raps ;]. Nie powiedziałem, że mi się nie podobają nie jestem jakimś Nuggets hejterem czy coś. Po prostu w niektóre nie chce mi się wierzyć lub mam wrażenie, ze w NBA pracuje sporo idiotów skoro tacy GSW chcą oddać Stepha czy Nets Favorsa, który może być All-starem jak piszesz, a oni chcą go już oddać. Harris, Outlaw bądź Williams, Humphries + 1round pick, second round pick + 1mln cash tyle co bym dał za Melo. Jeszcze jest oferta od Bulls – Deng, Gibson. Mogli Raptors oddać Bosha wcześniej jednak nie było też do końca pewne co zrobi. Jednak jaj nie miał i wolał iść na łatwiznę to już jego sprawa. Pozysknie Kleizy i Andersena mnie cieszy
2010-09-02 o 19:10 #6534Denver Nuggets #1
UczestnikTylko że wiesz druga szansa na pozyskanie tak „wielkiego” gracza może się szybko nie powtórzyć a Nuggets mają podobno w czym wybierać więc Nets wolą nie ryzykować i dać tego co Denver chce

Z Wiilimasem , Melo i Lopezem w składzie + Murphy, Outlaw , Farmar , Nets i tak by mieli PO a w następne lato Melo byłby z pewnością niezłym wabikiem dla Nets i zakończyli by re-build
2010-09-03 o 17:19 #6537Anonimowy
Gośćmoże Nets chcą zaryzykować to racja, ale wiesz Billy King to nie Rod Thorn. Mimo wszystko najlepsze to co dla Nets i Nuugets. Lubię oba zespoły więc co ma być to będzie.. szkoda #23, że nie lubisz Raptors.
2010-09-05 o 09:47 #6581Tyrion
Uczestniknuuuuudy
Takie sobie informacje:
Chase”prawie całe top 10 Rockets jest moje” Budinger opuści prawdopodobnie początek campu z powodu kontuzji lewej kotki- ma pauzować około 4-6 tygodni..
Bucks podpisali swój wybór z drugiej rundy draftu( 37 pick)- Daringtona Hobsona- nie kojarzę gościa, ale z tego co piszą na real gm fajne cyferki wykręcał na uczelni- 16,4 pts, 8,8 reb, 3,6 ast
Cząsi po powrocie z Turcji planuje przekonywać Melo do pozostania w Nuggets
2010-09-05 o 11:27 #6597Clippers4life
UczestnikSiemano , witam znowu.

* Shaq rozmawiał z Hornets w sprawie ewentualnego trade.
* Melo może trafić też do Magic.
* Nuggests nie podpiszą Mbengi.
* Rudy Fernandez chce trade do Bulls.2010-09-05 o 11:47 #6598Genetically Different
UczestnikNa nba.com wyszedł niedawno link z workout’em Bosha w czasie offseason, wiec jak ktoś chce zobaczyć to daje link:
http://www.nba.com/heat/video/2010/09/03/Boshworkoutmov-1406061/index.html?ls=iref:nbahpt1Trening LeBrona też tam jest jako następny filmik
2010-09-05 o 11:56 #6599Anonimowy
GośćClippers4, a gdzie wyczytałeś, że Nuggets nie podpiszą Mbengi? Akurat newsy donoszą, że DJ jest blisko Denver. Nie Rudy chce do Bulls tylko oni chcą Rudye’go.
2010-09-05 o 12:12 #6601Malik11
UczestnikŚrodkowy Los Angeles Lakers, który występował w tym zespole przez ostatnie dwa sezony podpisał kontrakt z Denver Nuggets. Informują o tym belgijskie media.
Oznacza to, że koszykarz z paszportem belgijskim w najlepszej lidze świata będzie występował już siódmy sezon z rzędu. Z drużyną z Kolorado związał się rocznym kontraktem.
źródło: http://www.koszykowka.net/content/2010/09/04/225406/index.jsp
2010-09-05 o 12:12 #6602Swider
UczestnikQuote:Kolejne „plotki” docierają do Nas zza Oceanu, jak podaje serwis bleacherreport.com – agent Iversona, Leon Rose powiedział – że trzy drużyny kontraktowały się z nim w ostatnim czasie i pytały o AI.Były to drużyny Oklahomy Thunder, Houston Rockets oraz Indiany Pacers.Wszystkie te trzy drużyny mają jeszcze miejsce w składzie i pieniądze na to by podpisac kolejnego gracza na przyszły sezon.Więcej żadnych szczegółów nie podano.Wiec ponownie musimy uzbroić sie w cierpliwość i mieć nadzieje ze któraś z drużyn zdecyduje się podpisać kontrakt z Iversonem.Kurde nawet niech podpisze w kółku szachowym,byleby dane mi było go jeszcze oglądać na parkiecie
2010-09-05 o 12:22 #6603Genetically Different
UczestnikDokładnie
tylko AI pewnie by chciał startować w pierwszej piątce a o to raczej będzie ciężko ;p2010-09-05 o 13:05 #6605OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikClippers, piszesz że Melo możliwe że do Magic. Szczególy jakiekolwiek są znany w sprawie tego dealu ?
BTW. Iverson by sie przydał w Oklahomie, przydałoby się nam takie great experience, no i chyba Allen jest jeszcze w stanie 10ppg i 5apg dać drużynie…
2010-09-05 o 13:21 #6606Anonimowy
Gośćna asysty Iversona lepiej nie liczyć. Z pewnością lepszy jest na SG jednak czy nie lepiej ogrywać Hardena? Durant, Brook i AI mogą się kłócić o piłkę, a Pacers to chyba wystarczy cancerów przez ostatnie lata.
2010-09-05 o 13:51 #6607OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikNie no faktycznie muszę Ci przyznac rację. Harden ma w końcu dopiero 21 latek i już gra całkiem nieźle. Za jakieś 3-5 lat OKC we finałach konferencji pewno zobaczymy.
O jakiego Brooka Ci chodzi i co on ma wspólnego ? -
AutorWpisy
- Temat ‘Offseason 2010’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.