Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Offseason 2010
- Ten temat ma 793 odpowiedzi, 21 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 4 miesiące temu przez
Creative.
-
AutorWpisy
-
2010-08-31 o 09:54 #6483
Swider
UczestnikZ mniej ważnych informacji:
*Phoenix signed center Dwayne Jones.
*Miami signed forward Da’Sean Butler.
2010-08-31 o 10:18 #6484Tyrion
UczestnikQuote:Ekpe Udoh didn’t see himself in the NBA this time a year ago.„No . It’s one of those things that Coach [Scott] Drew said was a possibility,” the former Baylor star said. „We had to keep on winning and everything fell into place. It’s just a dream come true.”
Golden State drafted Udoh with the 6th overall pick in June.
Udoh had surgery to repair a torn ligament in his left wrist in July and is expected to miss about six months.
„I haven’t started rehabbing yet. I’m just working out, focusing on my core and trying to get stronger,” he said. „It was tough at first once it happened. But I realized, this is going to happen in my career. I’ve just got to take it and get better.
Niedobre wieści dla Skejcika.. nie ma to jak opuszczony sezon na starcie zawodowej kariery:/
2010-08-31 o 10:33 #6485Anonimowy
GośćCzytałem już to nom szkoda Udoha bo by wspierał pod koszami. Niestety Radmanovic będzie znowu często grał jako PF… mam nadzieje, że ktoś z big manów Malik Allen, Luis Amundson, Sisco Elson zasili skład z Oakland.
2010-08-31 o 15:09 #6488Denver Nuggets #1
UczestnikOne Blink wrote:Nie wierzysz mi dzieciaku, że mam 26 lat? Mam ci to jakoś udowodnić? Wysłać zdjęcie? Konto na n-k? Bo nie rozumiem. Nie spinaj się tak od razu…Ostatni raz już pisze na ten temat żeby już wszystko było wyjaśnione …
Nie dziwie się że nie rozumiesz bo jesteś poprsotu tępakiem , z mojego posta zrozumiałeś najmniej istotne zdanie i kompletnie się minąłeś z jego przesłaniem … Jeszcze raz powtarzam że nie obchodzi mnie ile masz lat , możesz mieć 40 a możesz mieć 13 – I DONT CARE , twoje posty są poniżej poziomu i nie wnoszą nic do dyskusji i to się najbardziej dla mnie liczy , twój wiek jest najmniej istotny na FORUM gdzie liczy się wiedza na dany temat to po pierwsze po drugie masz 26 lat , ja mam 20 i nie wydaje ci się że to zbyt mała różnica żeby mówić do mnie chłopcze ?
Jesteś żałosnym typkiem2010-09-01 o 10:57 #6500Anonimowy
GośćQuote:According to one report, the Nets are not willing to include Brook Lopez in an attempt to trade for Carmelo Anthony. But New Jersey’s offer of Devin Harris, Derek Favors and draft picks may still give the Nuggets the best pieces in return for Anthony.No mention is made of whether Anthony would agree to sign an extension with the Nets or the other interested teams as part of a trade out of Denver. Anthony’s long-term commitment figures to be a prerequisite before teams offer the Nuggets quality assets in a deal.
The Nuggets have had discussions with the Bulls that center around Luol Deng and Taj Gibson.
The Warriors may offer Stephen Curry, Andris Biedrins and draft picks but are not sure that they will make Curry available.
The Clippers are called a long shot with Chris Kaman and Eric Gordon the likely two targets whom Denver would look to acquire.
Było od początku wiadome, że Nets nie puszczą Lopeza z resztą gdybym był sam GM Nets to bym tego nie zrobił nawet za Melo
.Warriors zrobiliby głupotę oddając Curry’ego, Ellisa tak jednak mam nadzieje, że nie Steph. Chris Kaman i Gordon nieźle, bo wtedy pozbyć się trzeba by było pozbyć się Nene jednak Chris łata dziurę Thuggets na środku na parę lat. Gordon to strzelec więc pozbyć się JR’a chyba spokojnie ze 3 wymiany przed lutowym trade-deadline Denver zrobi. Choć oferta Bulls też nie jest jakaś zła… W nielubianych ekipach #23 czepnąłeś się, że Raptors nie potrafili przedłużyć Bosha jednak też Twojej ekipie nie udało się to z Melo
2010-09-02 o 06:40 #6505Tyrion
Uczestnikz innej beczki- Delnote West back in Boston. Raczej go team utemperuje, a sportowo powinien sporo wnieść do ich gry, bo broni solidnie, trójkę też nie najgorszą w przekroju kariery posiada…
2010-09-02 o 08:33 #6510Anonimowy
GośćNiech matka Allena uważa bo D-West może mieć na nią chrapkę, a ta najczęściej jest na meczach

*Sean Williams (kiedyś Nets) będzie grał w Izraelu.
*Jakiś pismak twierdzi, że Byron Scott za rok może mieć szansę zostać coachem Lakers.
*O Jamala Crawforda pytały 3 drużyny.
*Francisco Elson co raz bliżej Jazz?2010-09-02 o 12:01 #6518OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikD-West to już stuprocentowo w Bostonie jest ?
2010-09-02 o 12:16 #6519Anonimowy
Gośćrybak90 wrote:D-West to już stuprocentowo w Bostonie jest ?tak. to chyba nie trudność sprawdzić na stronce C’s czy Espn ;]
2010-09-02 o 12:16 #6520Wasky
UczestnikTak, włodarze klubu podali to dzisiaj do publicznej wiadomości. Oczywiście nie ujawnili tylko warunków tego kontraktu.
2010-09-02 o 14:39 #6522Denver Nuggets #1
UczestnikSkejcik wrote:W nielubianych ekipach #23 czepnąłeś się, że Raptors nie potrafili przedłużyć Bosha jednak też Twojej ekipie nie udało się to z Melo
Po pierwsze jeszcze nic nie wiadomo , Melo wciąż jak narazie jest Nuggetem i poczekajmy trochę z tym że nie udało nam się przedłużyć z Melo bo dopiero nasz nowy GM zaczyna z nim rozmowy bo wiadomo że cała ta „burza” rozpętała się akurat kiedy Nuggs prowadziło poszukiwania kandydatów do tej roboty

A po drugie to spójrz na oferty za Melo , my w przeciwieństwie do Raptors możemy „coś” za niego dostać a nie czekać do końca jego kontraktu z nadzieją że się polituje i go przedłuży2010-09-02 o 16:15 #6525Anonimowy
Gość#23 wrote:Skejcik wrote:W nielubianych ekipach #23 czepnąłeś się, że Raptors nie potrafili przedłużyć Bosha jednak też Twojej ekipie nie udało się to z Melo
Po pierwsze jeszcze nic nie wiadomo , Melo wciąż jak narazie jest Nuggetem i poczekajmy trochę z tym że nie udało nam się przedłużyć z Melo bo dopiero nasz nowy GM zaczyna z nim rozmowy bo wiadomo że cała ta „burza” rozpętała się akurat kiedy Nuggs prowadziło poszukiwania kandydatów do tej roboty

A po drugie to spójrz na oferty za Melo , my w przeciwieństwie do Raptors możemy „coś” za niego dostać a nie czekać do końca jego kontraktu z nadzieją że się polituje i go przedłużyzobaczymy jakie ten wasz African gm zrobi deale by Melo został. Nom oferty super sami all-starzy w nich uczestniczą. Nom Melo może też się polituje i zostanie do końca sezonu:-D
2010-09-02 o 17:05 #6528Denver Nuggets #1
UczestnikHarris + Favors , Curry + Biedrnis + picki, Kaman + Gordon … A to dopiero 3 podany do wiadomości … Tak czy tak dostajemy dużo talentu z nich wprost na re-build zespołu i na pewno o wiele wiele więcej niż Raptors za Bosha …
Więc nie porównuj tych dwóch sytuacji bo mają mało do siebie2010-09-02 o 18:04 #6529Anonimowy
GośćFavors jeszcze ani jednego meczu nie rozegrał w NBA, gwiazdą może zostać ale nie musi. Kaman tak samo jak Harris fajne cyferki wykręca, ale nic do nie daje. Biedrins daje tyle w obronie, że aż strach… już to widzę jak GSW oddają Curry’ego. Tak bardzo dużo daje, że nadal jest jesteście w top zachodu
2010-09-02 o 18:30 #6530Denver Nuggets #1
Uczestnik… Co nie zmienia faktu że całe to porównanie to Raptors było trochę nie trafione

Harris wykręca fajne cyferki ale nic nie daje ? może jak by miał lepszy support to w końcu jego performance odbił by się również na bilansie drużyny , chłopak jest młody i jeszcze sezon wcześniej zaliczył swój pierwszy All Star Game i w tym samym sezonie był uważany za TOP6 PG in the League , cała przyszłość jeszcze przed nim , a śmiem twierdzić że przy lepszej drużynie będzie sporym factorem … Nuggets ma stosunkowo stary zespół, świeża krew jak najbardziej się przyda , potrzebujemy nieco odmłodzić Bryłki i 3rd pick Favors na pewno by nam w tym pomógł a wiadomo że gość ma wielki talent , może zostać ale nie musi ? ok ale trochę to dziwny argument bo również można tak powiedzieć o każdym Rookiem (Wall , Turner, Cousins, Johnson, Ed Davis;] ) a mimo to ty wymieniasz ich np. Walla jako wielkie wzmocnienie Wizz więc czy ja na każde takie zdanie mam pisać że „może ale nie musi” , chłopak swoją wartość ma i na pewno wzbogacił by nasz roster
Jeszcze nie dawno sam pisałeś że nie dostaniemy z powrotem takiej wartości jaką ma Melo i wypisywałeś przykłady z Carterem czy jakimiś innymi 3rd role playerami a teraz wybrzydzasz takie oferty z których dostajemy utalentowanych , młodych graczy , jednych z najlepszych na swoich pozycjach
-
AutorWpisy
- Temat ‘Offseason 2010’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.