Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Offseason 2010
- Ten temat ma 793 odpowiedzi, 21 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 4 miesiące temu przez
Creative.
-
AutorWpisy
-
2010-08-28 o 09:14 #6402
Tyrion
UczestnikNie podobno tylko trafił- wszędzie piszą, że Walsh podał, że go podpisali.. po Summer League się zastanawiałem, czy aby Orlando nie będzie próbować go podpisać, bo w ich barwach grał znacznie lepiej podczas turnieju w Orlando niż w barwach Knicks w Las Vegas, a dodatkowo w sztabie Orlando ojciec pracuje
No ale w sumie i tak mało znaczący ruch i raczej parkietu nie powącha zbyt często2010-08-28 o 09:20 #6403Anonimowy
GośćQuote:Frustrated the Hawks have not offered him a contract extension, Jamal Crawford will ask the club to trade him, according to sources with knowledge of the situation.Crawford, who is in the final year of a contract that will pay him $10M this season, approached the Hawks the first week of July about an extension. Hawks GM Rick Sund has not made Crawford an offer, a source with the organization told ESPN.
The sides are scheduled to meet next week and if the Hawks do not make Crawford an offer he considers reasonable, he will ask to be traded.
Via ESPN.com
Ciekawe czy zaproponują mu nowy kontrakt czy zdecydują się na transfer. Pewnie wszystko będzie zależeć ile Jamal zechce pieniędzy, a po podpisaniu maxa z Johnsonem raczej więcej niż 7/8mln ze sezon mu nie dadzą, przynajmniej wg mnie.
2010-08-28 o 09:39 #6407Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestnikja obstawiam że aby go zadowolić będą mu musieli dać z dyszkę za sezon co dla klubu będzie bardzo dużym obciążeniem jeśli zdecydują się mu taki kontrakt dać…Jeśli nie to może ktoś się pokusi na jego kontrakt
2010-08-28 o 10:02 #6410Tyrion
Uczestnikw sumie ciekawe jak to Hawks rozwiążą- mają już na następny sezon 50 baniek w kontraktach i to dla tylko 6 zawodników…do przedłużenia będą mieli Ala Horforda i wygląda na to, że będzie to wybór pomiędzy nimi dwoma… a Horford jest młodszy, więc ciężko powiedzieć, co włodarze wybiorą..
A co do ewentualnej kwoty, to tak jak Mucha uważam, że Jamal poniżej tego co miał do tej pory(10 080 000$ za sezon) nie zejdzie, zwłaszcza, że jest w takim wieku, w którym ma już ostatni dzwonek na podpisanie dobrego długoterminowego kontraktu…2010-08-28 o 10:13 #6412Anonimowy
GośćJa bez wahania wybieram Horforda bo o wiele trudniej jest zdobyć dobrego PF/C niż SG. Lepiej zostawić Horforda, a Crawforda sprzedać za kogoś.
2010-08-28 o 16:44 #6421Anonimowy
Gośćno, ale rzadko też się trafia taki rezerwowy jak Crawford…
2010-08-29 o 09:06 #6427Anonimowy
Gośćteż racja, ale preferuje bardziej PF / C.
Nie chce mi się już wklejać cytatu, ale Nuggets chcą oddać Melo do Nets, Kings lub Wolves. Do tych 2 pierwszych myślę, że nie miałby nic przeciwko bo Kings mają młode talenty w postaci Evansa, Cousinsa i Casspiego są drużyną „on rise”, a Nets przenoszą się na Brooklyn i będą mieli trochę kasy na przyszłe lato. Jednak nie wierzę by Karmelek zgodził się grać w Wolves, jakoś sobie go tam nie wyobrażam… Już widzę minę Lali Vasquez przeprowadzającej się do Minneaoplis
2010-08-29 o 09:22 #6428Anonimowy
GośćNajlepiej by było gdyby Melo wylądował w Chicago, wyobraźcie sobie Rose-Brewer-Melo-Booz-Noah ahhhh
W Nets też nawet fajnie to wygląda : Harris-Williams-Anthony-Favors-Lopez ; )2010-08-29 o 09:34 #6429Anonimowy
GośćW Chicago miałby bdb partnerów Rose’a, Noah i Boozera i spokojnie Bulls mogliby powalczyć z C’s, Hea, Magic.
Jestem ciekaw kogo by Nets dali za Melo, czyżby Harris poleciał?2010-08-29 o 15:05 #6435OKC fan since 2009 & Portland TB
Uczestnikw takiej sytuacji byczki jak dla mnie bez problemowo by pojechali heat

Z lakers i ich expem byloby ciezej ale kto wie…2010-08-29 o 16:45 #6438Denver Nuggets #1
UczestnikOne Blink wrote:Najlepiej by było gdyby Melo wylądował w Chicago, wyobraźcie sobie Rose-Brewer-Melo-Booz-Noah ahhhh
Yhm , pomarzyć zawsze można tylko ciekawe kogo Bulls by w tym przypadku dało nam za Melo , chyba nie myślisz o Dengu z 4letnim sporym kontraktem …
One Blink wrote:W Nets też nawet fajnie to wygląda : Harris-Williams-Anthony-Favors-Lopez ; )To samo w tym przypadku , zapominasz kolego że nikt wam nie da Anthonego za darmo i kogoś musicie oddać , tutaj najprawdopodobniej Harrisa, więc wcale to tak nie będzie „fajnie” wyglądało
Skejcik wrote:Nie chce mi się już wklejać cytatu, ale Nuggets chcą oddać Melo do Nets, Kings lub Wolves. Do tych 2 pierwszych myślę, że nie miałby nic przeciwko bo Kings mają młode talenty w postaci Evansa, Cousinsa i Casspiego są drużyną „on rise”, a Nets przenoszą się na Brooklyn i będą mieli trochę kasy na przyszłe lato. Jednak nie wierzę by Karmelek zgodził się grać w Wolves, jakoś sobie go tam nie wyobrażam… Już widzę minę Lali Vasquez przeprowadzającej się do Minneaoplis
Jestem ciekaw co kombinuje nowy GM , przecież z tych drużyn wiele nie dostaniemy w zamian za Melo , bo raczej Kings nie oddadzą ani Evansa ,ani Cousinsa … Za to Wilki nie oddadzą Kevina Love , jedynie Beasleya i Flynna … Z Nets pewnie byśmy wywieźli Devina Harrisa … Coś mi się wydaje że jest kupiec na Billupsa i jeżeli Melo odejdzie to za PG a trade Billupsa załata lukę na którejś z pozycji SF, PF , ale to tylko moje wizje ;]
2010-08-29 o 18:01 #6442Anonimowy
Gość#23, Bulls co najwyżej mogą wam dać pakiet Deng, Johnson, Gibson + picki / cash na więcej bym nie liczył.
Kings może za Dalemberta, Thompsona, Casspiego.
Nets to Harris + Ross, Humphries, Murphy.*PF/C Ethan Thomas podpisze roczny kontrakt z Atlanta Hawks.
2010-08-29 o 19:45 #6445Denver Nuggets #1
UczestnikKings raczej odpadają , żaden z tych zawodników nam nie rekompensuje straty najlepszego zawodnika Nuggets …
Oferta Nets była by fajna gdyby nasz GM szybko i za kogoś ciekawego wymienił Billupsa
Teraz trochę jeszcze looknąłem na Minny i jest parę ciekawych z nimi możliwości wymiany które pomogły by w przebudowie NuggsNajlepsza: Carmelo Anthony –> Wesley Johnson + Michael Beasley + Jonny Flynn
2nd Best: Carmelo Anthony –> Wesley Johnson + Michael Beasley + Corey Brewer
3rd Best: Carmelo Anthony –> Wesley Johnson + Corey Brewer + Jonny Flynn
Crap: Carmelo Anthony –> Michael Beasley + Jonny Flynn + Corey BrewerMyślę że włodarze Nuggs wyrywali by wszystkimi swoimi siłami Wesa Johnsona z Minneapolis ,i przy twardych negocjacjach napewno udało by nam się go wyrwać … Zresztą nikt raczej by nie chciał marnować go jako zmiennika dla Melo … A nawet jak by co to moglibyśmy dorzucić do pakietu JR’a Smitha lub Ty Lawsona więc spokojnie moża by było sprowadzić Wilków z pierwszych trzech dealów

Myślę że to właśnie z powodu Wesa Johnsona , Nuggets prowadzą rozmowy z Wilkami …TWolves
C: Milicic
PF: Love
SF: Anthony
SG: JR Smith
PG: RidnourNuggets
C: Nene
PF: Beasley
SF: Wesley Johnson
SG: Aflallo
PG: Billups or FlynnPamiętajcie jeszcze że po tym sezonie ma dołączyć do Wilków Ricky Rubio więc przy trzonie Melo , Love , Rubio i odpowiedniej obudowie w nast. lato, Wilki znowu mogły by walczyć tak jak za czasów Garnetta ;]
2010-08-29 o 19:55 #6446Tyrion
Uczestnikno ale nie wierzę, żeby Melo na to poszedł mimo wszystko, że jakieś perspektywy tam mają, ale tak jak gdzieś pisał to bodajże Skejcik- wiele do powiedzenia ma jego żona, a jej zimne i małe Minneapolis nie spodoba się na bank

A już odrzucając to na bok, to co do tych wymian, to mi zdecydowanie bardziej podoba się ta druga niż ta pierwsza, bo bardziej cenię Brewera niż Flynna, a dodatkowo jest on lepszym obrońcą ..2010-08-29 o 20:06 #6447Denver Nuggets #1
UczestnikTyrion wrote:A już odrzucając to na bok, to co do tych wymian, to mi zdecydowanie bardziej podoba się ta druga niż ta pierwsza, bo bardziej cenię Brewera niż Flynna, a dodatkowo jest on lepszym obrońcą ..Dobrze , ale pamiętaj że była już plotka jeżeli Melo odejdzie to Billups jest do odstrzału jako drugi więc mieli byśmy mimo wszystko dobrze obsadzoną pierwszą pozycję , a z wymiany kogoś na pozycję nr.2
To by było lepszym wyjściem niż pózniejsze szukanie PG z wolnej agencji…
Co do pierwszej części twojego posta to widocznie już coś jest na rzeczy że wgl pojawiła się taka plotka o Melo w Wolves , może Anthony daje nam jakoś w miarę nie poszkodowanym wyjść z tej sytuacji … Ja 3mam kciuki że jeżeli już trade to taki
-
AutorWpisy
- Temat ‘Offseason 2010’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.