Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Offseason 2010
- Ten temat ma 793 odpowiedzi, 21 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 4 miesiące temu przez
Creative.
-
AutorWpisy
-
2010-08-24 o 12:22 #6356
Anonimowy
Gośćmucha8 wrote:Kwame Brown podpisał jednoroczny kontrakt z Bobkami za minimum dla weterana, a więc powrót do MJ
Może Larry wyciśnie jeszcze coś z Kwame. Jako tako coś grał w Lakers przy Jaxie więc może teraz będzie lepiej przy również niezłym trenerze.
2010-08-24 o 13:11 #6357Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikAntoine Walker stara się znaleźć dla siebie nowego pracodawcę i chce wrócić do ligi, podobno 6 klubów już się do niego zgłosiło
2010-08-24 o 15:43 #6363Anonimowy
GośćQuote:Chris Dempsey of The Denver Post writes that the Clippers may be a surprise suitor for Carmelo Anthony should the Nuggets put him on the block.A move to Los Angeles would get Anthony and his wife, La La, to a place where entertainment options are numerous.
Denver might also be able to acquire some good, young talent in return for Anthony, while he’d play for an up-and-coming team.
Via Denver Post
Tylko czy Melo chciałby grać w tym słabym klubie mimo, że mieści się w LA… ja osobiście wątpię. Nene, Melo, Smith za Kamana, Gordona, Aminu, Bledose’a
Quote:Nuggets executive Josh Kroenke met with Carmelo Anthony in Baltimore over the weekend and began the process of trying to sell him on a contract extension, according to league sources.No resolutions were reached, but Kroenke, the owner’s son, has undoubtedly emerged as a powerful voice in the franchise.
Anthony has hesitated to sign a three-year, $65 million extension and expressed interest in opting out of his contract next summer to become a free agent.
Despite speculation that Anthony would prefer a trade to the Knicks, two sources close to the All-Star forward claim that his interest in New York has been overstated and that he has expressed more enthusiasm privately about joining the Rockets.
Via Adrian Wojnarowski/Yahoo! Sports
Tu też ciekawe wieści, że Melo też bardzo preferuje trejd do Rox hmmm…ciekawe czy to prawda. Co raz więcej plotek o odejściu Melo i szczerze co raz bardziej wierzę, że przed sezonem bądź w lutym może reprezentować inne barwy.
2010-08-24 o 16:55 #6366Purp & Yellow LA Lakers
UczestnikGra w LA przyciąga wielu graczy ale nie sądzę, żeby Melo zdecydował się powędrować do Clippers. Do LAC powędrowała by 3 graczy, która gra od razu w S5 Davis/Smith/Melo/Griffin/Nene to niemal to samo co miałby w Denver.
2010-08-24 o 19:05 #6367Anonimowy
Gośćsłuszna uwaga Shaggy, ale to był taki pomysł na szybkości. Mimo wszystko nie wyglądałoby to źle…
C: Nene, Jordan
F: Griffin, Smith, Cook
F: Melo, Gomes
G: Butler, Smith
G: Davis, Foye, Warren
jakby byli zdrowi uważam, że byliny na pewno lepsi niż obecni Nuggets. Jednak Smith nie musi grać w S5 ;]2010-08-24 o 21:14 #6369Wasky
UczestnikLouis Amundson ma wybierać pomiędzy trzema klubami GSW, Pacers i NOH.
Co wy na to.? Wydaje mi się że ten zawodnik jest dobry na ławkę i chciałbym żeby wybrał NOH.
2010-08-25 o 10:03 #6371Anonimowy
GośćWasky wrote:Louis Amundson ma wybierać pomiędzy trzema klubami GSW, Pacers i NOH.Co wy na to.? Wydaje mi się że ten zawodnik jest dobry na ławkę i chciałbym żeby wybrał NOH.
informacja o Amundsonie to już była ze 2 tygodnie temu. W tym tygodniu ma podobno z kimś podpisać. Podpisze z ekipą pewnie gdzie obiecano mu najwięcej minut na parkiecie. Stawiam, że będą to Pacers albo Hornets.
*Nuggets mogą spakować JR Smitha z innym graczem, aby w zamian dostać kogoś dobrego.
*Bobcats chcą sprzedać Dampiera. Drużyny z dziurą pod koszem powinni brać tym bardziej, że ma spory wygasający kontrakt.2010-08-26 o 11:08 #6373Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikBoston może sprowadzić Rudyego Fernandeza do siebie. Innym kandydatem jest Larry Hughes
2010-08-26 o 11:15 #6375pesi15
UczestnikJ.R. Smith pobił się na treningu!
To już chyba koniec Smitha w Nuggets!
2010-08-26 o 17:08 #6380Anonimowy
Gośćnie zdziwi mnie jak dojdzie nawet do zwolnienia czy buyoutu. Dziara na szyi, a do tego kolejny wybryk. Patrząc na takie coś to Melo na bank nie zostanie.
*Jerome Jordan tegoroczny pick w drafcie Bucks po czym sprzedany został do NYK będzie jednak grał w Europie. Jordan gra na pozycji środkowego.
*Danny Ferry wrócił do zarządu Spurs.2010-08-27 o 08:21 #6383Anonimowy
GośćSorry, że post pod postem.
Quote:According to Yahoo! Sports, the Nuggets look ready to part ways with Carmelo Anthony who has made it clear he wants out of Denver.Anthony’s camp has advised the Nuggets to deal the superstar forward since he plans to leave as a free agent next summer.
The relationship has become contentious, with Anthony’s representatives making heavy-handed demands and Stan Kroenke responding in kind.
„It’s almost a given they’re going to move him,” said a team executive who has talked with both the Nuggets and Anthony’s agents.
The Nets and Clippers have trade assets that most appeal to Denver’s management, according to the report. No mention is made of whether Anthony has agreed to sign an extension with those clubs.
Via Yahoo! Sports
Czyżby Denver Nuggets czekał podobny los co Cavs i Raptors. Mimo, że kogoś dostaną to jednak nie wiadomo czy załata to dziurę po zawodniku jakim jest Melo. Jednak lepszy rydz niż trade exeptions i picki jak w przypadku wcześniej wymienionych ekip. Szkoda, że Melo chce odejść sądziłem, że różni się nieco od LeBrona czy Wade’a.
1)Carmelo Anthony, Chris Andersen do Clippers –> Ryan Gomes, Chris Kaman, Eric Bledsoe do Nuggets.
2)Carmelo Anthony, Ty Lawson + cash do Nets –> Devin Harris, Travis Outlaw, Quinton Ross do Nuggets.
3)Carmelo Anthony, JR Smith do Rockets –> Kevin Martin, Jared Jeffries, Chuck Hayes + draft / cash do Nuggets.
4)Carmelo Anthony, Shelden Williams do Suns –> Jason Richardson, Jared Dudley do Nuggets.
2010-08-27 o 09:39 #6384Swider
UczestnikPrzy wariancie nr.3 Rockets z Melo,Mingiem i Brooksem stali by się nagle naprawdę grozną ekipą dla tych,które typuje się do zdobycia mistrzostwa według mnie;]
Czwarty wariant oby się sprawdził chociaż jest moim zdaniem najmniej prawdopodobny:P
2010-08-27 o 10:02 #6385Anonimowy
Gośćopcję z Rox nieco zmieniłem –> Melo, Smith, Balkman za Battiera, Martina, Hilla, Jeffriesa.
Denver:
C: Nene, Andersen, Hill
PF: Martin, Harrington, Williams
SF: Battier, Jeffries
SG: Martin, Afflalo
PG: Billups, Lawson, CarterHouston:
C: Yao, Miller, Hayes
PF: Scola, Patterson, Balkman
SF: Anthony, Budinger
SG: Lee, Smith
PG: Brooks, Lowry, Taylor
Uważam, że ten transfer dla obu stron. Melo podobno chcę bardzo do Rockets i Knicks.2010-08-27 o 10:56 #6386Purp & Yellow LA Lakers
UczestnikZgadzam się ze Świdrem, że przy wariancie z Rox Houston bardzo by się wzmocniło. Dwóch świetnych PG, problematycznego SG, który jednak coś od siebie dorzuci. Zdrowy Yao i Scola + Anthony na SF to skład, który miałby szansę powalczyć o finały. Jestem ciekaw jak ta sytuacja w Denver się rozwiąże.
2010-08-28 o 09:01 #6399Swider
UczestnikHistoria zatoczyła koło:P Patrick Ewing Jr. Ma podobno trafić do Knicks;]
-
AutorWpisy
- Temat ‘Offseason 2010’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.