Offseason 2010

Strona główna Fora NBA Aktualności Offseason 2010

Wyświetlanie 15 wpisów – od 466 do 480 (z 794 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Haha , to co wolicie w składzie Boozera niż Anthonego – to gratuluje wyboru tym bardziej że na czwórce byście mogli postawić nieźle spisującego się Taj Gibsona i skład by walczył o finał …
    O tym właśnie mówiłem jeżeli Bulls nie będzie chciało oddać jednego z dwóch tych playerów to Anthonego nie dostaną bo nie mają kogo nam oddać bo raczej w 4letni kontrakt Luola Denga nikt nie będzie się pakować .
    Doskonale zdaje sobie sprawę że wyciągnięcie stamtąd Rose’a jest jak Mission Impossible dlatego zaproponowałem aż 3 wymiany z jego osobą wliczając naszych najlepszych playerów… Ale co do Boozera to całkowicie się nie zgadzam …
    PS: Plus to że Luol Deng zostaje i może być uczestnikiem trade’u za jakiegoś PF’a jeżeli Taj się wg was nie nadaje , bo raczej Deng nie robiłby za zmiennika na 10minut meczu.

Anonimowy
    Gość

Melo za Boozera to oczywiście super transfer, ale osłabiamy się na deskach. Z Hirnichem poleciał Serpahin z draftu gdyby on został to można by było handlować Boozerem. Jednak Gibson, Noah, Asik i Thomas to trochę mało na wojowanie w NBA. Zdrowy Deng też wiele daje Bulls oczywiście nie jest klasy Melo, ale nie ma co narzekać.

Ale gdyby Bulls to dobrze rozegrali to mogli by jeszcze kogoś sprowadzić z wymiany za Denga , bo po co im takiej klasy zawodnik grający 10min z ławki żeby zmienić Melo ?

Anonimowy
    Gość

Denga też można ustawiać na SG… może coś takiego Deng, Boozer, Johnson, Bogans za Melo, Andersena, Afflalo i Balkmana.
    Co do Melo to może trade do Sixers za Iggy’ego i Williamsa?

Podoba mi się ta twoja wymiana z Bulls Skejcik … Prawda jest taka że jeżeli Melo naprawdę chce odejść to Bulls mogą mieć go w każdej chwili bo tylko oni mogą w jakiś tam najmniejszy sposób zrekompensować jego utratę , więc to tylko zależy od włodarzy czy wolą Booza czy Carmelo , takie moje zdanie …
    Co do tradeu z Sixers to pewnie że mi się podoba , a i sam wymyślałem trade za Dannyego Grangera czy innych całkiem dobrych SF … Ale Melo nie wymienił ich na liście teamów z którymi od razu by przedłużył kontrakt więc nie wchodzą w grę inne teamy bo one też by nie oferowali tak dużo za tylko jeden rok gry w zespole …

Anonimowy
    Gość

cieszę się, że wymiany się podobają :P. Jednak myślę przerzucić tą rozmowę do działu o Nuggets.

*Knicks chcą wciąż Fernandeza i zaoferowali za niego tym razem Wilsona Chandlera.
    *Artest będzie teraz grał z 15 więc numerem w którym grał w Bulls i St John.
    *Pierce po zakończeniu kariery w NBA myśli nad grą w Europie.
    *Hornets nie są zainteresowani Iversonem.

Nie wiem dlaczego Hornets nie sięgają po dawną gwiazdę AND1 Rafera Alstona , gość wprowadza niesamowitą energię z ławki i mimo wieku nieźle sobie radzi w penetracji i punktowaniu.
    W Nets zmieniając Harrisa wykręcał niezłe cyferki , 10pkt i 4as na mecz w 25minut więc mógłby z powodzeniem połączyć siły z Chrisem Paulem …
    Wg mnie najlepszy kandydat na zmiennika dla NOH.

Anonimowy
    Gość

A może dlatego, że Alston to pojeb, który nagle znika z ligi po czy pisze smsy, że nie wie kiedy wróci i dlatego, że kiedyś fikał do CP3. Ja uważam, że Watson jest lepszy, a przynajmniej normalniejszy :P

A no tak zapomniałem o tym jak on to niby miał jeździć Chrisa :P No ale Artest i Barnes też jakoś dołączyli do Kobasa pomimo wcześniejszych zgrzytów ;]
    Ja lubię Alstona , gra dobry basket i wg mnie pasował by do Hornets.

Anonimowy
    Gość
    #23 wrote:
    No ale Artest i Barnes też jakoś dołączyli do Kobasa pomimo wcześniejszych zgrzytów ;]

Artest i Barnes nie przepadali za sobą na boisku, ale po za boiskiem się szanowali i wszystko było wporządku ;) Ja tam Alstona nie lubie, szanuje go tylko za to co zrobił w streetballu..

Anonimowy
    Gość

– Billups chce jeszcze grać przez 4 lata.
    – Cavs nie są zainteresowani Fernandezem
    – Wall chce mieć „czysty image”
    – Boykins widzi dojrzałość w Bucks

Tak jak pisałem parę postów wcześniej , Nuggets ma zamiar uśiąść z Melo po tym jak zatrudnią GM’a i przedyskutować całą tą sytuację , więc scenariusz taki jak w przypadku Hornets zaczyna się powtarzać – I BARDZO DOBRZE , mam nadzieję że w niedługim czasie zobaczymy wzmocnienia pierwszej piątki tj. w przypadku drużyny z Nowego Orleanu :)

Anonimowy
    Gość

oby tylko Nuggets zatrudnili kogoś z głową na karku. Szkoda, że macie zapchane salary jednak na miejscu Denver starłbym się wyciągnąć z Sacto pod koszowego Jasona Thompsona. JT przy przybyciu Cousinsa, Whiteside’a oraz Dalemberta wiele nie pogra, a może być solidnym zmiennikiem dla Martina czy nawet Nene. Myślałem nad czymś takim – Billups do Sacto za Thompsona, Udriha i draft lub Balkman, Afflalo + kontrakt Karla za Thopmsona i Greene’a.

Kwame Brown podpisał jednoroczny kontrakt z Bobkami za minimum dla weterana, a więc powrót do MJ :P

pesi15
    Uczestnik

Mustafa Shakur podpisał kontrakt z New Orleans Hornets.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 466 do 480 (z 794 w sumie)
  • Temat ‘Offseason 2010’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.