Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Offseason 2010
- Ten temat ma 793 odpowiedzi, 21 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 4 miesiące temu przez
Creative.
-
AutorWpisy
-
2010-08-20 o 12:12 #6301
Denver Nuggets #1
UczestnikHaha , to co wolicie w składzie Boozera niż Anthonego – to gratuluje wyboru tym bardziej że na czwórce byście mogli postawić nieźle spisującego się Taj Gibsona i skład by walczył o finał …
O tym właśnie mówiłem jeżeli Bulls nie będzie chciało oddać jednego z dwóch tych playerów to Anthonego nie dostaną bo nie mają kogo nam oddać bo raczej w 4letni kontrakt Luola Denga nikt nie będzie się pakować .
Doskonale zdaje sobie sprawę że wyciągnięcie stamtąd Rose’a jest jak Mission Impossible dlatego zaproponowałem aż 3 wymiany z jego osobą wliczając naszych najlepszych playerów… Ale co do Boozera to całkowicie się nie zgadzam …
PS: Plus to że Luol Deng zostaje i może być uczestnikiem trade’u za jakiegoś PF’a jeżeli Taj się wg was nie nadaje , bo raczej Deng nie robiłby za zmiennika na 10minut meczu.2010-08-20 o 12:24 #6302Anonimowy
GośćMelo za Boozera to oczywiście super transfer, ale osłabiamy się na deskach. Z Hirnichem poleciał Serpahin z draftu gdyby on został to można by było handlować Boozerem. Jednak Gibson, Noah, Asik i Thomas to trochę mało na wojowanie w NBA. Zdrowy Deng też wiele daje Bulls oczywiście nie jest klasy Melo, ale nie ma co narzekać.
2010-08-20 o 12:29 #6303Denver Nuggets #1
UczestnikAle gdyby Bulls to dobrze rozegrali to mogli by jeszcze kogoś sprowadzić z wymiany za Denga , bo po co im takiej klasy zawodnik grający 10min z ławki żeby zmienić Melo ?
2010-08-20 o 12:40 #6304Anonimowy
GośćDenga też można ustawiać na SG… może coś takiego Deng, Boozer, Johnson, Bogans za Melo, Andersena, Afflalo i Balkmana.
Co do Melo to może trade do Sixers za Iggy’ego i Williamsa?2010-08-20 o 12:59 #6305Denver Nuggets #1
UczestnikPodoba mi się ta twoja wymiana z Bulls Skejcik … Prawda jest taka że jeżeli Melo naprawdę chce odejść to Bulls mogą mieć go w każdej chwili bo tylko oni mogą w jakiś tam najmniejszy sposób zrekompensować jego utratę , więc to tylko zależy od włodarzy czy wolą Booza czy Carmelo , takie moje zdanie …
Co do tradeu z Sixers to pewnie że mi się podoba , a i sam wymyślałem trade za Dannyego Grangera czy innych całkiem dobrych SF … Ale Melo nie wymienił ich na liście teamów z którymi od razu by przedłużył kontrakt więc nie wchodzą w grę inne teamy bo one też by nie oferowali tak dużo za tylko jeden rok gry w zespole …2010-08-21 o 08:45 #6312Anonimowy
Gośćcieszę się, że wymiany się podobają
. Jednak myślę przerzucić tą rozmowę do działu o Nuggets.*Knicks chcą wciąż Fernandeza i zaoferowali za niego tym razem Wilsona Chandlera.
*Artest będzie teraz grał z 15 więc numerem w którym grał w Bulls i St John.
*Pierce po zakończeniu kariery w NBA myśli nad grą w Europie.
*Hornets nie są zainteresowani Iversonem.2010-08-21 o 11:35 #6316Denver Nuggets #1
UczestnikNie wiem dlaczego Hornets nie sięgają po dawną gwiazdę AND1 Rafera Alstona , gość wprowadza niesamowitą energię z ławki i mimo wieku nieźle sobie radzi w penetracji i punktowaniu.
W Nets zmieniając Harrisa wykręcał niezłe cyferki , 10pkt i 4as na mecz w 25minut więc mógłby z powodzeniem połączyć siły z Chrisem Paulem …
Wg mnie najlepszy kandydat na zmiennika dla NOH.2010-08-21 o 12:20 #6318Anonimowy
GośćA może dlatego, że Alston to pojeb, który nagle znika z ligi po czy pisze smsy, że nie wie kiedy wróci i dlatego, że kiedyś fikał do CP3. Ja uważam, że Watson jest lepszy, a przynajmniej normalniejszy
2010-08-21 o 12:33 #6320Denver Nuggets #1
UczestnikA no tak zapomniałem o tym jak on to niby miał jeździć Chrisa
No ale Artest i Barnes też jakoś dołączyli do Kobasa pomimo wcześniejszych zgrzytów ;]
Ja lubię Alstona , gra dobry basket i wg mnie pasował by do Hornets.2010-08-21 o 16:45 #6323Anonimowy
Gość#23 wrote:No ale Artest i Barnes też jakoś dołączyli do Kobasa pomimo wcześniejszych zgrzytów ;]Artest i Barnes nie przepadali za sobą na boisku, ale po za boiskiem się szanowali i wszystko było wporządku
Ja tam Alstona nie lubie, szanuje go tylko za to co zrobił w streetballu..2010-08-22 o 09:47 #6324Anonimowy
Gość– Billups chce jeszcze grać przez 4 lata.
– Cavs nie są zainteresowani Fernandezem
– Wall chce mieć „czysty image”
– Boykins widzi dojrzałość w Bucks2010-08-22 o 15:50 #6330Denver Nuggets #1
UczestnikTak jak pisałem parę postów wcześniej , Nuggets ma zamiar uśiąść z Melo po tym jak zatrudnią GM’a i przedyskutować całą tą sytuację , więc scenariusz taki jak w przypadku Hornets zaczyna się powtarzać – I BARDZO DOBRZE , mam nadzieję że w niedługim czasie zobaczymy wzmocnienia pierwszej piątki tj. w przypadku drużyny z Nowego Orleanu
2010-08-22 o 18:57 #6332Anonimowy
Gośćoby tylko Nuggets zatrudnili kogoś z głową na karku. Szkoda, że macie zapchane salary jednak na miejscu Denver starłbym się wyciągnąć z Sacto pod koszowego Jasona Thompsona. JT przy przybyciu Cousinsa, Whiteside’a oraz Dalemberta wiele nie pogra, a może być solidnym zmiennikiem dla Martina czy nawet Nene. Myślałem nad czymś takim – Billups do Sacto za Thompsona, Udriha i draft lub Balkman, Afflalo + kontrakt Karla za Thopmsona i Greene’a.
2010-08-24 o 09:43 #6353Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikKwame Brown podpisał jednoroczny kontrakt z Bobkami za minimum dla weterana, a więc powrót do MJ
2010-08-24 o 10:41 #6354pesi15
UczestnikMustafa Shakur podpisał kontrakt z New Orleans Hornets.
-
AutorWpisy
- Temat ‘Offseason 2010’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.