Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Offseason 2010
- Ten temat ma 793 odpowiedzi, 21 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 4 miesiące temu przez
Creative.
-
AutorWpisy
-
2010-08-07 o 12:05 #6116
Anonimowy
GośćClippers4 nie do końca rozumiem Twoje drugie zdanie? Chyba Ci chodziło, że LeBron nie zdobył, a nie Shaq? racja?
2010-08-07 o 15:43 #6121Clippers4life
UczestnikKurde , pomyliło mi sie zamiast LeBron napisałem Shaq , sorry.
2010-08-07 o 17:36 #6125Creative
UczestnikZgadzam się chłopaki, że sam dałem się nabrać na temat pt „Cavs”, ale zawsze doceniałem Boston (szczególnie ich doświadczenie w playoffs). Po RS każdy z nas miał wątpliwości co do ich gry i szans na misia (szczególnie po wyprzedzeniu przez Hawks). To co dotychczas wygrał LBJ to tylko nagrody indywidualne – to za co rozlicza się najlepszych, czyli mistrzostwa NBA nie wygrał. A Shaq ziomek wygrał 4 tytuły, więc LBJ ma jeszcze daleką drogę przed sobą…
Skejcik nie przekręcaj moich słów – Bulls zrobili fajne transfery, ale do tego czasu nie potrafili przejść przez I rundę playoffs. Niech najpierw coś wygrają, żebyśmy mogli ich stawiać obok Celtics czy Magic na Wschodzie…2010-08-07 o 17:46 #6128Anonimowy
GośćShaq ziomek? To znaczy, że się znacie?

Shaq to ziomek tylko obraża pół ligi i gdzie by nie grał to palił za sobą mosty… ziomek jak cholera
W końcu LeBron ma partnerów gdzie śmiało może powalczyć o tytuły, ale mimo tego Shaq gra w NBA od 1992 roku, a Lebron od 2003.
A nie przesadzaj już z tymi Bulls… a co takiego Magic wygrali? Jak sam pisałeś fartem przeszli do finału bo C’s byli osłabieni. Byki zrobili ruchy gdzie na spokojnie mogę ich stawiać obok Orlando, Bostonu.2010-08-07 o 18:01 #6130Creative
Uczestnik„Ziomek” było do Ciebie Skejcik nie do Shaqa
Szkoda, że chłopa nie znam, bo miałbym się z czego przy nim pośmiać 
Magic weszli do Finału NBA a w ostatnim sezonie przeszli I rundę
Spokojnie – Chicago ma ciekawy skład, ale poczekam z ich oceną do połowy RS. Było już kilka zespołów w NBA, który porobiły niezłe transferty z których nic nie wyszło… zaznaczam, że nie jestem antyfanem Bulls. Nowa, świeża siła na Wschodzie dobrze zrobiłaby NBA.2010-08-07 o 18:09 #6131Anonimowy
GośćJak Magic w 1 rundzie spotykali miękkich Raptors czy leżących im Bobcats więc nie dziwie się, że przeszli 1 rundę.
Wiem, że nie jesteś antyfanem Bulls, ale ich nie doceniasz ;]2010-08-10 o 10:15 #6157pesi15
UczestnikCleveland Cavaliers sprawdzi T-Maca( jednak Cavs jest średnio zainteresowane jego podpisaniem)
I tak jak można było się spodziewać, Shaq zakończy karierę w Celtics.
2010-08-10 o 11:17 #6158Anonimowy
GośćW Cavs Timak mógłby sobie pograć bo tam na SG mają tylko Parkera i Eyengę. Choć w NYK po udanym debiucie zaraz mu coś pstryknęło w kolanku i grał słabo. Uważam, że koleś nie jest w stanie więcej grać niż 20 minut w meczu.
>Tim Thomas podpisze w tym tygodniu 1 roczny kontrakt z Dallas.
>Beaubois’a będzie czekał odpoczynek od kosza (2/3 miesiące)2010-08-10 o 12:37 #6159pesi15
UczestnikSkejcik zgadzam się z Tobą co do T-Maca.
Nets będą chcieli oddać Hayesa w wymianie( liczą, że dostaną w zamian dobrego zawodnika pod kosz)
2010-08-10 o 16:18 #6162pesi15
UczestnikTracy McGrady zagra w Detroit Pistons!
T-Mac zgodził się na jednoroczny kontrakt($1,3 miliona)2010-08-10 o 19:44 #6165Tyrion
UczestnikShaq podpisał, T-Mac się dogadał, teraz czas na Iversona
Tylko coś cichuuutko o nim…
Celtics podpisali kontrakt ze swoim drugorundowym wyborem- Harnagodym, a na ostatnie miejsce w rosterze nadal przymierzany jest Larry”Budowniczy” Huges
2010-08-11 o 18:21 #6171Anonimowy
Gośćpiszę na razie tu bo nie wiadomo czy się wypełni. Jednak Chad Ford z Espn twierdzi, że na rzeczy jest wymiana między 4 drużynami – Nets, Rockets, Pacers, Hornets.
więc tak:
do Nets: Troy Murphy
do Pacers: Darren Collison, James Posey
do Hornets: Trevor Ariza
do Rockets: Courtney Lee
najlepiej wypada w tym trejdzie Indiana – Collison i Posey nice… jak to wypali to Indiana może powalczy o 8 miejsce :]2010-08-11 o 18:43 #6172Tyrion
UczestnikSkejcik wrote:najlepiej wypada w tym trejdzie Indiana – Collison i Posey nice… jak to wypali to Indiana może powalczy o 8 miejsce :]No i może wreszcie przestanie być tak „nudna”
Chociaż jeden gracz, na którego będę mógł zwrócić uwagę..
Na pewno też gracz potrafiący zarówno rzucić z dystansu, zaatakować kosz, jak i przyzwoicie broniący w osobie Arizy przyda się w Nowym Orleanie..2010-08-11 o 18:50 #6173Anonimowy
GośćTyrion ty chyba lubisz prowokować? Collison ma talent więc może być 2nd option obok Grangera. Nets pewnie biorą Troya za względu na jego wygasający kontrakt (10mln). Najgorzej wypada Rox, ale podobno chcą zmniejszyć płace, a w NOH znowu będzie brakować zmiennika dla CP3 chyba, że podpiszą kogoś z FA. Szczegóły wciąż są omawiane więc kto wie czy jeszcze jacyś inni gracze nie dołączą do tej wymiany.
2010-08-11 o 19:07 #6174Tyrion
UczestnikSkejcik wrote:Tyrion ty chyba lubisz prowokować?Uwielbiam…
A Ty uwielbiasz się czepiać i narzucać innym swoje zdanie..
Pisałem Ci w innym wątku, że jak nie walczą o nic, to są nudni, a teraz doceniam, że zrobili wreszcie ruch, który coś zmienia, ale nazywaj sobie to jak chcesz
Ciekawi mnie bardzo, jak Colison sobie poradzi, jako podstawowy pg, ale te mecze w zeszłym sezonie, gdy grał duże minuty pokazują, że powinien dać radę..
Murphy’ego Nets biorą też pewnie dlatego, że brakowało im jednego konkretnego pf, a wygasający kontrakt swoją drogą też swoje zrobił
Ciekawe, jak to wpłynie na rozwój Favorsa -
AutorWpisy
- Temat ‘Offseason 2010’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.