Offseason 2010

Strona główna Fora NBA Aktualności Offseason 2010

Wyświetlanie 15 wpisów – od 361 do 375 (z 794 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tyrion
    Uczestnik

ja tylko nieśmiało wspomnę, że pewien Pan też obiecywał tytuł dla Ohio i nie raz podkreślał, że uwielbia tych ludzi, ten zespół itd.. ;) Nie żebym specjalnie wierzył w odejście Melo, ale opieranie się na samych wypowiedziach graczy bywa mylące, jak to nie dawno mieliśmy się okazję wszyscy przekonać :)
    Tak po za tym to:
    -na workoutach w Cavs byli Damien Wilkins, Von Wafer, i bliżej mi nie znany Alan Anderson.., a źródła mówią też o dalszym zainteresowaniu ze strony Cavs Joeyem Grahamem
    -Celtics mogą zainteresować się Delonte Westem, po tym, jak zwolnią go Timberwolves
    -Lakers będą się nadal starali oddać spadający kontrakt Sashy,za jakieś przyszłe wybory w pierwszej rundzie po tym, jak nie udał się deal z Cavaliers, za nie gwarantowany kontrakt Delonte.. oczywiście chodzi o odciążenie salary

Ale Tyrion to w takim razie na czym ja , fan nuggets z Polski mam się opierać ?? Nie mam żadnych dojść w klubie więc tylko to mi pozostaje robić …
    Ja myślę że po tym co zrobił LeBron , i po tym jak zjechała go opinia publiczna to będziemy mieli powrót do lat 80,90 gdzie re-assigny wielkich gwiazd zespołu były bardziej niż pewne…

Anonimowy
    Gość

Ja też myślę, że Melo zostanie. Niektórzy zawodnicy specjalnie mówią, że chcą odejść by w ich obecnych drużynach coś zmieniło. Melo zawsze mi się wydawał taki luzak, bardziej nastawiony do ludzi niż na kamery, kasę i szum wokół siebie jak James.

*Co do Cavs to oni interesują się też Shannonem Brownem.
    *T-Mac w Bulls raczej się nie pojawi, a Forman skupia się wciąż na trójce Mason, House, Bogans.
    *Mayo, Reke Evans, G-Force raczej się nie załapią do składu USA Team.

Tyrion
    Uczestnik

Z tym Shanonem to najprawdopodobniej jest tak akcja, że jego obóz chce trochę podbić jego cenę, coś jak Fisher z Miami ;) podobno są to właśnie takie bardzo „przedwstępne” rozmowy..

Anonimowy
    Gość

z brownem ma coś się wyjaśnić w ciągu 7-10 dni… możliwe, że najpierw Lakers będą chcieli sprzedać Sashę.

Tristania78
    Uczestnik

Will Bynum podpisał 3-letni kontrakt z Pistons za $10.5

Bulls,Celtics,Knicks poważnie zainteresowani Fernandezem z Blazers

Tyrion
    Uczestnik

z mało znaczących nowinek to Jannero Pargo podpisał dwuletnią umowę z Warriors za 2,4 mln.. co do Shanona jeszcze to wydaje mi się, że Lakers dlatego tak chcą sprzedać Sashę, że są pewni pozostania Shanona ;)

Creative
    Uczestnik

* SVG i GM Smith przedłużyli kontrakty z Magic na kolejne 3 lata
    * OKC ma zrezygnować z Weavera
    * PTB szukają chętnego na R.Fernandeza (do Hornets go! :))
    * Cavs zaprosili na treningi D.Wilkinsa

Tyrion
    Uczestnik
    Creative wrote:
    * OKC ma zrezygnować z Weavera
    * PTB szukają chętnego na R.Fernandeza (do Hornets go! :))
    * Cavs zaprosili na treningi D.Wilkinsa

Dokładnie do 1 sierpnia Weaver będzie zwolniony :>
    Jak na razie co do Fernandeza to faworytem do jego zatrudnienia są Celtics, a na dalszych miejscach Knicks i Bulls wg źródeł ;)
    A o D.Wilkinsie w Cavs już było :P
    Josh Howard na razie nie do końca oficjalnie, ale sporo źródeł podaje, że podpisał re sign z Wizards na rok za blisko 4 bańki ;)
    Operacja Bynuma podobno zakończyła się sukcesem, a rehabilitacja potrwa 6-8 tygodni..

Anonimowy
    Gość

Rockets sprzedali środkowego Davida Andersena za wybór w 2 rundzie draftu. W Houston wiele nie grał, a potencjał ma. Szkoda, że nie wyciągnęli Sonny’ego Weemsa chociaż. Powodzenia w Kanadzie David.

Pacers są gotowi oddać Forda i Dunleavy’ego.

NaSirC
    Uczestnik

Eddie House podpisał 2 letni kontrakt z Miami Heat podczas, którego zarobi 2,8 mln $.
    Dobry ruch ze strony Miami.

Creative
    Uczestnik
    NaSirC wrote:
    Eddie House podpisał 2 letni kontrakt z Miami Heat podczas, którego zarobi 2,8 mln $.
    Dobry ruch ze strony Miami.

Zgadzam się – dobry ruch ze strony Heat. House potrafi zagrać na pozycjach 1-2, posiada niezły rzut dystansowy – pamiętamy jak w barwach Celtics seryjnie trafiał zza linii 7,24 m… Kontrakt jest 2-letni, w czym 2 rok gwarantuje EH player-option za 1,4 mln $.

Tyrion
    Uczestnik

też się zgadzam, że bardzo dobry ruch dla Heat- gracz co prawda dosyć jednowymiarowy, bo poza rzutem (niezłe 39% zza łuku w karierze), pozostałe umiejętności na średnim poziomie( rzadko podaje, średnio broni), ale to właśnie rzuty, i rozciąganie defensywy jest tym, czego będą od niego wymagać.. a do tego się nadaje jak najbardziej.. plus tak jak napisał Creative- ma świetną umiejętność trafiania seriami :) Ruch na plus dla Heat na pewno
    Magic poszukują nadal 3 rozgrywającego.. Mają spotkać się z agentem J-Willa, ale raczej są małe szanse na jego powrót, i dlatego celują w dwóch młodszych, z których jeden to znany z Miami Chris Quinn.. ma 39% w karierze za 3, czyli powinien pasować ;)

Tyrion
    Uczestnik

Podobno Knicks są skłonni złożyć ofertę Shannonowi, gdyby nie wyszło z Fernandezem, a co do zatrudnienia Hiszpana nie są faworytami, więc pewnie złożą propozycję Brownowi.. czyli nawet jeżeli Shannon by został, to za większe pieniądze pewnie:/
    Celtics za minimum podpisali Vona Wafera na rok.. Wafer wraca po roku nieobecności i niezbyt udanej przygodzie z koszem Europejskim.. jakoś mnie ten koleś nie przekonuje, żeby był w stanie zastąpić Tony Allena, chociaż za 3 rzuca na pewno lepiej ;) Ale obrona, i energia to już domena nowego gracza Grizzlies..
    Atlanta oficjalnie dokonała re signu Jasona Collinsa

Creative
    Uczestnik

* Phoenix Suns szukają 3 rozgrywającego
    * Joey Graham podpisał 2-letni kontrakt z Cavs
    * Bulls ciągle rozważają T-Maca
    * Mike James chce grać w Utah Jazz

Wyświetlanie 15 wpisów – od 361 do 375 (z 794 w sumie)
  • Temat ‘Offseason 2010’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.