Offseason 2010

Strona główna Fora NBA Aktualności Offseason 2010

Wyświetlanie 15 wpisów – od 241 do 255 (z 794 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Matt Bonner podpisze ze Spurs, szczegóły nie znane na razie

Anonimowy
    Gość

-40mln dla Thomasa to za dużo, ale w to lato jest moda na przepłacanie graczy.
    -Bulls zaoferowali Redickowi też nie małe pieniądze bo 19mln za 3 lata gry, więc Orlando może tego nie wyrównać.
    -Morrow w Nets czyli nieco 2 wersja Douglasa-Robertsa ciekawe czy GSW wyrównają, ale wydaje mi się, że nie.
    -Clippers się wzmocnili… Brian Cook WOW ;)
    -Felton to dobra opcja dla Knicks uważam, że się wpasuje do r n g.
    -Natomiast Nets szykują wielkie pieniądze dla Scoli, a dziś chodziło mi po głowie, że Siatki po niego uderzą. Favors będzie się miał od kogo uczyć jeśli Luis tam przyjdzie. Uważam, że będzie kontrakt wynosił w okolicach 50-70mln

niewiem po co Jordan tyle kasy wydaje na przeciętniaka zamiast za tyle kasy by kogos lepszego kupił

Clippers4life
    Uczestnik

Clippers mieli walczyć o Jamesa – DUPA , mieli wzmocnić skład – DUPA(to z tym Cook’iem to jest śmieszne) , doszedł tylko Aminu z draftu i powracający Griffin , o PlayOffs napewno nie powalczymy , zostaje nam walka o 10-12 miejsce…

Anonimowy
    Gość

Clippers4 racja bo wasz GM powinien działać bo nie licząc Big3 Heat to inni fajni gracze znikają z rynku FA… niedługo nikt nie zostanie i się będziecie łapać grajków pokroju Cooka, Oberto czy innych, a szkoda marnować kasę na takich pionków.

Edit: Macie Ryana Gomesa i dołączył Randy Foye więc nie jest źle :)

Rybak90 wiem, że 40mln to sporo, ale kogo lepszego mógł MJ wziąć na PF ??

Znane są kontrakt Big3 Heat – Wade 107.5mln / 6 lat, a James i Cb4 110/6. Więc największą kasę tego lata dostał Joe Johnson :D

Tyrion
    Uczestnik

No i Clippers mają jeszcze Erica Bledsoe z draftu, a gość może być nawet większym wzmocnieniem niż Randy Foye, chociaż to nic pewnego..a Brian Cook to mój „ulubieniec”- razem ze Smushem i Kwame sponsorują najgorsze lata dla fanów Lakers ;) nie chcę być złośliwy, ale jakoś pasuje mi do Clippers ten gość :P
    Co do Bonnera to podobno zarobi więcej niż gwarantował mu ostatni kontrakt, czyli 3,2 mln w ostatnim sezonie- dobre ruch, bo nie będzie trzeba się przyzwyczajać do Matta w innym klubie, bo kojarzy się dość mocno z tartakiem ;)
    A no i Spurs podobno dogadali się z Tiago Splitterem, ale to na razie jeszcze nadal nieoficjalne info, a gość czuję, że byłby w stanie być wzmocnieniem, i trochę Tima odciążyć ;)

Creative
    Uczestnik

Hornets wreszcie zadziałali na rynku FA i mają podpisać 2 – letni kontrakt wart 2,3 mln $ z Lutherem Headem. Bardzo dobry ruch Bowera, szczególnie po oddaniu Mo-petersona z jego strasznym kontraktem do OKC. CP3 pewno happy, ponieważ dostaje do rostera swojego dobrego znajomego :)

Quote:
    Free-agent guard Luther Head is signing with the New Orleans Hornets, according to his agent.
    Chicago-based agent Mark Bartelstein said Saturday that Head has reached an agreement with the Hornets.
    Head, 27, will receive a two-year deal worth $2.3 million, with a player option going into the second season.
    Head, a 6-foot-3 guard, played 47 games with the Indiana Pacers last season, averaging 7.6 points and 1.5 assists in 17.3 minutes a game.
    ESPN.com
    Tyrion
    Uczestnik

a mnie kurcze coraz bardziej niepokoi ta sytuacja z Fisherem..na początku byłem przekonany, że to zainteresowanie Heat to tylko w formie”straszaka” na Lakers, ale jak czytam o tym, że LeBron go wita na lotnisku, że Pat jest bardzo zdeterminowany, żeby Derek tam zagrał, to trochę pewność w tej kwestii mi spada :( a sam Fish byłby idealnym graczem dla Heat- doświadczony mentor, który przy takim składzie nie musiałby się przemęczać w rs, a w PO swoje by zrobił na bank:/ mam nadzieję, że nas Derek tak nie wydyma.. tylko nie On..
    Dodatkowo Juwan Howard ma podpisać kontrakt z Heat za minimum( 1,4 mln) w przyszłym tygodniu..

Anonimowy
    Gość

Tyrion pożyjemy zobaczymy, ale Lakers nadal są w dobrych stosunkach z Fisherem więc jest spora szansa, że zostanie w LA. Po za tym w Cali jest ten szpital czy klinika gdzie może leczyć córkę.

Blazers podpisali „offer sheet” z Wesem Matthewsem… 2 rok z rzędu Blazers chcą ukraść gracza Jazz ;)

Dorell Wright podisał 3-letnią umowę z Warriors na 11mln.

Cavs celują w Josha Childressa

Spurs, Heat raczej nie dla Shaqa. Choć do Hawks Shaqu :)

Tyrion
    Uczestnik

Skejcik- podobno Fish wrócił i nic w Miami nie podpisał, ale sam fakt kontaktu, i to, że się taka potęga na Wschodzie zrobiła spowoduje,że nawet jeżeli Derek zostanie( w co nadal staram się silnie wierzyć) spowoduje, że te 10/2 pewnie dostanie, i też będzie nie wesoło..no ale faktycznie nie ma co dramatyzować, masz rację ;)
    A PTB chyba już definitywnie staną się najbardziej nielubianą organizacją w Salt Lake City ;) W zeszłym roku w kontrakcie dla Sapa mieli jakiś tam zapis, że bonus miał być w pierwszym roku, i Jazz dostali po kieszeni, a teraz też raczej Jazz sami z siebie by Wesowi pełnego MLE nie zaproponowali ;) Kolejny ruch Portland z cyklu: składamy ofertę za gracza, który może się przydać,a jak rywale wyrównają, to przynajmniej zapchają sobie salary :)

oooo, co ja widze !! Childress znów do NBA ? DObrze. W Ohio liczą pewnie że Josh stanie się ich liderem po odejściu Brona

* Cavs są zainteresowani sprowadzeniem do siebie Qyntela Woodsa
    * Mozgov podpisał kontrakt z NYK. 3/9.7 mln$

Tristania78
    Uczestnik

Timofey Mozgov to center,duży koleś 7’1″ wzrostu i podobno dość sprawny jak na swoje warunki,zobaczymy czy będzie z niego pierwszy C Kniksów do Amare potrzebny przede wszystkim ktoś dobrze broniący i dobry rebounder

Clippers4life
    Uczestnik

To widze ,że Cavs schodzą coraz niżej i niżej.Woods to nie zawodnik na NBA , w PLK i Eurolidze był dobry , ale moim zdaniem w NBA sie nie sprawdzi.Jestem Bardzo ciekawy gdzie pójdzie Shaq , jeżeli on nie jest dla Heat , to może zostanie Jastrzębiem. :)

nie no kurna bez jaj. Najpierw logan odszedł a Prokomu. Kupili Szubarge z Anwilu ale wiadomo ze to już nie bedzie to samo.
    Jak Asseco jeszcze odda Woodsa to ja nie wiem po co oni do Euroligi chcą iść… Praktycznie zostanie tylko Jagla i Varda i drugoplanowi Polacy…[hr]
    *Prochov i Nets podobno oferuja „big money” dla Louisa Scoli z Rockets[hr]
    *Nets podpisali z Johan Petro 10mln/3

Wyświetlanie 15 wpisów – od 241 do 255 (z 794 w sumie)
  • Temat ‘Offseason 2010’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.