Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Offseason 2010
- Ten temat ma 793 odpowiedzi, 21 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 4 miesiące temu przez
Creative.
-
AutorWpisy
-
2010-07-10 o 13:58 #5486
OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikMatt Bonner podpisze ze Spurs, szczegóły nie znane na razie
2010-07-10 o 14:43 #5487Anonimowy
Gość-40mln dla Thomasa to za dużo, ale w to lato jest moda na przepłacanie graczy.
-Bulls zaoferowali Redickowi też nie małe pieniądze bo 19mln za 3 lata gry, więc Orlando może tego nie wyrównać.
-Morrow w Nets czyli nieco 2 wersja Douglasa-Robertsa ciekawe czy GSW wyrównają, ale wydaje mi się, że nie.
-Clippers się wzmocnili… Brian Cook WOW
-Felton to dobra opcja dla Knicks uważam, że się wpasuje do r n g.
-Natomiast Nets szykują wielkie pieniądze dla Scoli, a dziś chodziło mi po głowie, że Siatki po niego uderzą. Favors będzie się miał od kogo uczyć jeśli Luis tam przyjdzie. Uważam, że będzie kontrakt wynosił w okolicach 50-70mln2010-07-10 o 15:02 #5488OKC fan since 2009 & Portland TB
Uczestnikniewiem po co Jordan tyle kasy wydaje na przeciętniaka zamiast za tyle kasy by kogos lepszego kupił
2010-07-10 o 15:16 #5489Clippers4life
UczestnikClippers mieli walczyć o Jamesa – DUPA , mieli wzmocnić skład – DUPA(to z tym Cook’iem to jest śmieszne) , doszedł tylko Aminu z draftu i powracający Griffin , o PlayOffs napewno nie powalczymy , zostaje nam walka o 10-12 miejsce…
2010-07-10 o 15:24 #5490Anonimowy
GośćClippers4 racja bo wasz GM powinien działać bo nie licząc Big3 Heat to inni fajni gracze znikają z rynku FA… niedługo nikt nie zostanie i się będziecie łapać grajków pokroju Cooka, Oberto czy innych, a szkoda marnować kasę na takich pionków.
Edit: Macie Ryana Gomesa i dołączył Randy Foye więc nie jest źle

Rybak90 wiem, że 40mln to sporo, ale kogo lepszego mógł MJ wziąć na PF ??
Znane są kontrakt Big3 Heat – Wade 107.5mln / 6 lat, a James i Cb4 110/6. Więc największą kasę tego lata dostał Joe Johnson
2010-07-10 o 15:55 #5491Tyrion
UczestnikNo i Clippers mają jeszcze Erica Bledsoe z draftu, a gość może być nawet większym wzmocnieniem niż Randy Foye, chociaż to nic pewnego..a Brian Cook to mój „ulubieniec”- razem ze Smushem i Kwame sponsorują najgorsze lata dla fanów Lakers
nie chcę być złośliwy, ale jakoś pasuje mi do Clippers ten gość 
Co do Bonnera to podobno zarobi więcej niż gwarantował mu ostatni kontrakt, czyli 3,2 mln w ostatnim sezonie- dobre ruch, bo nie będzie trzeba się przyzwyczajać do Matta w innym klubie, bo kojarzy się dość mocno z tartakiem
A no i Spurs podobno dogadali się z Tiago Splitterem, ale to na razie jeszcze nadal nieoficjalne info, a gość czuję, że byłby w stanie być wzmocnieniem, i trochę Tima odciążyć
2010-07-10 o 20:34 #5492Creative
UczestnikHornets wreszcie zadziałali na rynku FA i mają podpisać 2 – letni kontrakt wart 2,3 mln $ z Lutherem Headem. Bardzo dobry ruch Bowera, szczególnie po oddaniu Mo-petersona z jego strasznym kontraktem do OKC. CP3 pewno happy, ponieważ dostaje do rostera swojego dobrego znajomego
Quote:Free-agent guard Luther Head is signing with the New Orleans Hornets, according to his agent.
Chicago-based agent Mark Bartelstein said Saturday that Head has reached an agreement with the Hornets.
Head, 27, will receive a two-year deal worth $2.3 million, with a player option going into the second season.
Head, a 6-foot-3 guard, played 47 games with the Indiana Pacers last season, averaging 7.6 points and 1.5 assists in 17.3 minutes a game.
ESPN.com2010-07-10 o 22:54 #5501Tyrion
Uczestnika mnie kurcze coraz bardziej niepokoi ta sytuacja z Fisherem..na początku byłem przekonany, że to zainteresowanie Heat to tylko w formie”straszaka” na Lakers, ale jak czytam o tym, że LeBron go wita na lotnisku, że Pat jest bardzo zdeterminowany, żeby Derek tam zagrał, to trochę pewność w tej kwestii mi spada
a sam Fish byłby idealnym graczem dla Heat- doświadczony mentor, który przy takim składzie nie musiałby się przemęczać w rs, a w PO swoje by zrobił na bank:/ mam nadzieję, że nas Derek tak nie wydyma.. tylko nie On..
Dodatkowo Juwan Howard ma podpisać kontrakt z Heat za minimum( 1,4 mln) w przyszłym tygodniu..2010-07-11 o 07:57 #5505Anonimowy
GośćTyrion pożyjemy zobaczymy, ale Lakers nadal są w dobrych stosunkach z Fisherem więc jest spora szansa, że zostanie w LA. Po za tym w Cali jest ten szpital czy klinika gdzie może leczyć córkę.
Blazers podpisali „offer sheet” z Wesem Matthewsem… 2 rok z rzędu Blazers chcą ukraść gracza Jazz

Dorell Wright podisał 3-letnią umowę z Warriors na 11mln.
Cavs celują w Josha Childressa
Spurs, Heat raczej nie dla Shaqa. Choć do Hawks Shaqu
2010-07-11 o 11:08 #5509Tyrion
UczestnikSkejcik- podobno Fish wrócił i nic w Miami nie podpisał, ale sam fakt kontaktu, i to, że się taka potęga na Wschodzie zrobiła spowoduje,że nawet jeżeli Derek zostanie( w co nadal staram się silnie wierzyć) spowoduje, że te 10/2 pewnie dostanie, i też będzie nie wesoło..no ale faktycznie nie ma co dramatyzować, masz rację

A PTB chyba już definitywnie staną się najbardziej nielubianą organizacją w Salt Lake City
W zeszłym roku w kontrakcie dla Sapa mieli jakiś tam zapis, że bonus miał być w pierwszym roku, i Jazz dostali po kieszeni, a teraz też raczej Jazz sami z siebie by Wesowi pełnego MLE nie zaproponowali
Kolejny ruch Portland z cyklu: składamy ofertę za gracza, który może się przydać,a jak rywale wyrównają, to przynajmniej zapchają sobie salary
2010-07-11 o 12:21 #5510OKC fan since 2009 & Portland TB
Uczestnikoooo, co ja widze !! Childress znów do NBA ? DObrze. W Ohio liczą pewnie że Josh stanie się ich liderem po odejściu Brona
2010-07-11 o 13:38 #5513Purp & Yellow LA Lakers
Uczestnik* Cavs są zainteresowani sprowadzeniem do siebie Qyntela Woodsa
* Mozgov podpisał kontrakt z NYK. 3/9.7 mln$2010-07-11 o 13:48 #5514Tristania78
UczestnikTimofey Mozgov to center,duży koleś 7’1″ wzrostu i podobno dość sprawny jak na swoje warunki,zobaczymy czy będzie z niego pierwszy C Kniksów do Amare potrzebny przede wszystkim ktoś dobrze broniący i dobry rebounder
2010-07-11 o 13:52 #5515Clippers4life
UczestnikTo widze ,że Cavs schodzą coraz niżej i niżej.Woods to nie zawodnik na NBA , w PLK i Eurolidze był dobry , ale moim zdaniem w NBA sie nie sprawdzi.Jestem Bardzo ciekawy gdzie pójdzie Shaq , jeżeli on nie jest dla Heat , to może zostanie Jastrzębiem.
2010-07-11 o 13:53 #5516OKC fan since 2009 & Portland TB
Uczestniknie no kurna bez jaj. Najpierw logan odszedł a Prokomu. Kupili Szubarge z Anwilu ale wiadomo ze to już nie bedzie to samo.
Jak Asseco jeszcze odda Woodsa to ja nie wiem po co oni do Euroligi chcą iść… Praktycznie zostanie tylko Jagla i Varda i drugoplanowi Polacy…[hr]
*Prochov i Nets podobno oferuja „big money” dla Louisa Scoli z Rockets[hr]
*Nets podpisali z Johan Petro 10mln/3 -
AutorWpisy
- Temat ‘Offseason 2010’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.