Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Offseason 2010
- Ten temat ma 793 odpowiedzi, 21 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 4 miesiące temu przez
Creative.
-
AutorWpisy
-
2010-07-08 o 19:57 #5446
Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikLebron ma podobno świętować ogłoszenie swojej decyzji w South Beach, a więc w Miami…hmm ciekawe.
Khan powiedział że Flynna nie odda.
Mike Miller podobno otrzymał od Miami ofertę 27-30mln
O’neal w Cs na 2lata za 12mln czyli mle2010-07-08 o 20:00 #5447Denver Nuggets #1
Uczestnikmucha8 wrote:Lebron ma podobno świętować ogłoszenie swojej decyzji w South Beach, a więc w Miami…hmm ciekawe.LeBron mówił również że miejsca tj. Greenwich , Connecticut które znajduje się blisko kompleksu treningowego Knicks lub SB nie mają żadnego znaczenia na podejmowaną przez niego decyzje ;]
Skejcik wrote:#23 powiedz mi jak Flynn może dyskutować z Cavs skoro nie jest FA?A ty się musisz doczepić głupiego przejęzyczenia , chyba wiesz o co chodzi.
2010-07-08 o 20:11 #5448Anonimowy
Gośćwiem wiem czepialski jestem :p
uważam, że C’s wtopili z JO tak samo jak z Sheedem
Jak do Heat przyjdzie James to nie boję się ich bo wg mnie on wszystko zniszczy. James jest za bardzo zakochany w sobie by Bosh czy Wade go przyćmił. Jak Bobcats staną się mocniejsi, Wall i Wizards wypalą to nasza dywizja będzie naprawdę silna.
2010-07-08 o 21:06 #5450Tyrion
Uczestnikkurcze pogubiłem się w tych wszystkich spekulacjach przez jeden dzień nieobecności:/ nosz kur…
co do pewnych wiadomości: wydaje mi się, że JO w bostonie to nie jest jakiś znaczący ruch, i przychylam się do zdania Skejcika, że raczej może to być wtopa Celtics, zwłaszcza po ostatnich rewelacyjnych PO nomen omen vs Celtics właśnie
Brendan Haywood w Dallas za 55 baniek/6- może wydawać się drogo, ale to jeden z nielicznych typowych defensywnych centrów w tej lidze, i powinien się przydać,a wobec zainteresowania połowy ligi, Mavs musieli wydać, tyle, żeby go zatrzymać…
A na Lebrona w Miami nie mogę się doczekać- niby wielki „King” a przy Wadzie na jego „śmieciach” będzie drugą opcją, i najwyżej drugim Pipenem
2010-07-08 o 21:17 #5451Denver Nuggets #1
UczestnikTyrion wrote:niby wielki „King” a przy Wadzie na jego „śmieciach” będzie drugą opcją, i najwyżej drugim Pipenem
:beer2:
Chciałbym żeby przeczytał to LeBron , cała prawda 😎2010-07-08 o 22:03 #5452Tyrion
Uczestnikpodobno Boozer przejdzie do Bulls na zasadzie s’n’t , i dzięki temu podpisze kontrakt na 6 lat zamiast 5, a Jazz dostaną first round pick i trade exception warte 13 baniek…
2010-07-09 o 01:10 #5455Clippers4life
UczestnikNo i Jazz sie to opłaca , ale z drugiej strony stracili swój motor napędowy , jednak offseason jest długi więc ściągną może 2/3 zawodników załatających dzióre bo Carlosie.
2010-07-09 o 02:30 #5456NaSirC
UczestnikKról James wybrał Miami. Po cichu liczyłem na NYK ale mówi się trudno.
2010-07-09 o 08:44 #5458Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestnik– Beasley trafił do Minnesoty w zamian za wybór w drugiej rundzie draftu 2011
– Ryan Gomes w LAC 12/3
– David Lee do wojowników za Anthony’ego Randolpha, Ronny’ego Turiafa i wracającego po kontuzji kolana Kelennę Azubuike2010-07-09 o 14:42 #5472Tyrion
UczestnikClippers4life wrote:No i Jazz sie to opłaca , ale z drugiej strony stracili swój motor napędowy , jednak offseason jest długi więc ściągną może 2/3 zawodników załatających dzióre bo Carlosie.Dziurę po Boozerze to załata Millsap
a Jazz dalej potrzebują jakiegoś mięsa pod koszem, jak chcą coś osiągnąć w PO..
Ciekawe, czy Beasley zostanie w Minnesocie, bo podobno mogą go wymienić,a jak już zostanie, to ciekawe, czy zacznie grać na miarę potencjału
Wymiana Warriors-Knicks tez ciekawa, i wydaje się, że może przynieść korzyści obu stronom..2010-07-10 o 01:14 #5478Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestnik– Tyrus Thomas 40/5 Bobcats
– Iglauskas w Miami?interesuje się nim 6 zespołów w tym heat
– Kyle Korver 15/3 Chicago2010-07-10 o 07:26 #5480Creative
Uczestnikmucha8 wrote:Iglauskas w Miami?interesuje się nim 6 zespołów w tym heatDodatkowo Heat spotykają się w sobotę z Derekiem Fisherem. Znając wytrwałość Rileya może to być done-deal
mucha8 wrote:– Kyle Korver 15/3 ChicagoBulls nie płaczą po Lebronie i już zaoferowali kontrakt JJ Redickowi. Po wstępny podpisaniu Korvera, będzie to kolejny dobrze rzucający obrońca w szeregach Bulls. Magic mają tydzień na przebicie oferty…
2010-07-10 o 09:51 #5481Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikAnthony Morrow 12/3 Nets, Warriors ma 7dni na wyrównanie
2010-07-10 o 10:06 #5482Purp & Yellow LA Lakers
Uczestnik*Brian Cook podpisał 2 letni kontrakt na 2.5 mln$ z LAC.
*Felton jest bliski podpisania umowy z NYK.2010-07-10 o 12:13 #5484Tyrion
UczestnikCreative wrote:mucha8 wrote:Iglauskas w Miami?interesuje się nim 6 zespołów w tym heatDodatkowo Heat spotykają się w sobotę z Derekiem Fisherem. Znając wytrwałość Rileya może to być done-deal
mucha8 wrote:– Kyle Korver 15/3 ChicagoBulls nie płaczą po Lebronie i już zaoferowali kontrakt JJ Redickowi. Po wstępny podpisaniu Korvera, będzie to kolejny dobrze rzucający obrońca w szeregach Bulls. Magic mają tydzień na przebicie oferty…
Raczej z Fisherem to jest tak, że agent próbuje bardziej postraszyć Lakers, coś jak z LO rok temu
bo przecież w Miami już nie mają kasy na niego, a nie sądzę, żeby zagrał za minimum.. chociaż sportowo pasował by do tej ekipy jak ulał…
Korver w Bulls dobry ruch- przyda się tam, ktoś z dobrym rzutem w końcu …Co do Redicka, to Stan kiedyś mówi, że wyrównają każdą ofertę dla JJ, ale są już naprawdę sporo ponad poziom luxury, więc nie jestem pewien, czy aby na pewno się na to zdecydują….a sam redick w Bulls też by mi się podobał nie powiem
Ciekawe czy Warriors wyrównają Morrowa- pod okiem Averyego mógłby się chłopak rozwinąć, a nie ukrywam, że mam do niego sporą sympatię
-
AutorWpisy
- Temat ‘Offseason 2010’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.