Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Offseason 2010
- Ten temat ma 793 odpowiedzi, 21 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 4 miesiące temu przez
Creative.
-
AutorWpisy
-
2010-07-08 o 12:33 #5430
Clippers4life
UczestnikOoooo , Skejcik Jastrzębiem.
LeBron dzisiaj ogłosi ,że albo zostaje w Cavs , albo przechodzi do Heat , no i ta najprawdopodobniejsza opjca Knicks.Na to ,że przejdzie do Clipps , jednak przestałem wierzyć … ;/2010-07-08 o 12:34 #5431Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikMarcin może trafić do Minnesoty!!! Dzwonili już do niego z Orlando i poinformowali go że może tam trafić
2010-07-08 o 12:59 #5432Anonimowy
GośćMoże, ale nie musi. Ja bym widział Gortata w Hawks
wg mnie przy większej ilości minut może być lepszy niż Pachulia, a przy Horfordzie raczej więcej by grał niż przy DH12. Tak więc Zaza za Gortata ;]
SAS to też byłoby dobre rozwiązanie dla niego przy Popie i Duncanie.
*Bulls oprócz w Redicka celują też w Korvera.
*Ridnour był dzisiaj w Minny, tylko po co skoro jest tam Flynn i Sessions… nie rozumiem co raz bardziej tej polityki Kahna.
*Stat chce Ridnour’a w NY2010-07-08 o 14:07 #5433Clippers4life
UczestnikHorford to nominalna czwórka więc narazie tylko gra na 5 , też bym go widział w Hawks , Pachulia jednak jest solidny i to była by ciekawa walka o role zmiennika Horforda.A Ja mam dla was inne wieści:
Quote:Jak podają media ze Stanów Zjednoczonych – LeBron James ma zamiar dołączyć do Dwyane’a Wade’a oraz Chrisa Bosha i razem z nimi stworzyć niesamowity tercet w drużynie z Florydy.
Już dziś w nocy LeBron James ogłosi swoją decyzję w specjalnym, godzinnym programie stacji ESPN i według kilku źródeł związanych ze sprawą, ma ogłosić, że w nowym sezonie będzie reprezentował barwy Miami Heat. Jeśli rzeczywiście doszłoby do takiej sytuacji, to zespół z Florydy miałby w pierwszej piątce trzech graczy formatu All-Star i w dodatku 3 z 5 pierwszych nr draftu 2003 r.Do podobnego nagromadzenia gwiazd doszło w XXI wieku NBA już w sezonie 2003-2004, kiedy to do Shaquille’a O’Neala i Kobego Bryanta w Los Angeles Lakers dołączyli Gary Payton i Karl Malone, którzy jednak nie zdobyli mistrzostwa ligi, przegrywając w finale z Detroit Pistons 1:4.
2010-07-08 o 14:22 #5434Denver Nuggets #1
Uczestnikrikijajko wrote:jak juz sobie wymyślił program to na pewno nie powie, że zostaje, bo by chyba wszyscy go wyśmiali. no i jeżeli tak bardzo dba o swój wizerunek i kasę z reklam to nie widzę innego wyjścia jak Nowy Jork.Właśnie nie ririjajko , jeżeli LeBron zwołuje konferencję prasową , ESPN itd. to nie wydaje mi się aby była inna decyzja niż zostanie w CAVS , podtrzymuje swoje wcześniejsze zdanie że LBJ będzie chciał wyjść na bohatera swojego rodzinnego Ohio , i kiedy już ludzie usłyszą słowa „I decided to Stay…” to będzie wrzawa że nawet nie usłyszy się końca jego zdania.
To samo powiedział dzisiaj David Aldridge , że wg niego skoro LeBron ogłasza swoją decyzję przed kamerami i powiedziałby że opuszcza CAVS, Ohio, Akron to będzie to swojego rodzaju policzkiem dla drużyny i jego rodzinnego stanu którego pozostawił by z pustymi rękoma , bo ani ring , ani s’n’t , po prostu tchórzowska ucieczka …
Wg mnie nie ma innej opcji niż re-assign, a sam LeBron jedyne co powie to: „So Im Decided to Stay in My Homestate Ohio , And play for the Cleveland Cavaliers and won the title with them.” ;];];]2010-07-08 o 14:29 #5435Clippers4life
UczestnikZgadzam sie z #23 jest to tchórzowska ucieczka , a to wszystkie podaje sie żeby nakręcić to jeszcze bardziej.Pewnie kolo 2 w nocy będą newsy o tym że wybrał Knicks a olał Heat a ogłosi to o 3.To normalne , ja już nie wiem co o tym sądzić , niedawno wierzyłem w Clippers , potem w Knicks , a teraz chyba zostanie w Cavaliers…
2010-07-08 o 14:40 #5436Denver Nuggets #1
UczestnikSpójrz na to w ten sposób , LeBron jeżeli ogłosi swoją decyzję w TV że Idzie do Knicks, Heat, Clippers whatever , będzie tylko wielbiony przez ludzi z miasta z którym podpisał deal <-- przonośnia żeby nie było ... Dla ludzi z innych miast zachowa się jak samolubny dzieciak który zwraca uwagę tylko na kasę bo niby po co zmiana numeru , konferencja na temat jego decyzji itp.
LeBron nie jest taki głupi nie pozwoli aby ludzie go znienawidzili i żeby stracił w ich oczach a tym bardziej nie „wbije noża w plecy CAVS tak oficjalnie , publicznie” to jest poprostu nie możliwe !!! Bo przecież mówimy o LeBronie HALOOO tym LeBronie który dba o swój wizerunek , dba to mało powiedziane … stąd cała konferencja tylko dlatego żeby wywołać jeszcze większą euforię , pomnożyć jego wielkie osiągnięcie przedłużenia kontraktu , wyjść kolejny raz na bohatera Ohio i przy okazji zarobić
Dlatego nie wierzę w plotki o innym teamie niż CAVS , polecam panowie filmik na nba.com w którym jest właśnie ciekawa dyskusja na temat jego konferencji która naprawdę potrafi otworzyć oczy i spojrzeć na całą sytuację bardziej realnie: http://www.nba.com/video/channels/nba_tv/2010/07/07/20100707_gametime_lebron_talk.nba/2010-07-08 o 14:58 #5438Clippers4life
UczestnikDokładnie.LeBron jak odejdzie będzie znienawidzony przez Ohio i będą go wyzywać od frajera , cipy i innych.Gdy zostanie okarze sie bohaterem.
2010-07-08 o 15:30 #5439go lakers and kobi(y,e)
Uczestnik#23 wrote:To samo powiedział dzisiaj David Aldridge , że wg niego skoro LeBron ogłasza swoją decyzję przed kamerami i powiedziałby że opuszcza CAVS, Ohio, Akron to będzie to swojego rodzaju policzkiem dla drużyny i jego rodzinnego stanu którego pozostawił by z pustymi rękoma , bo ani ring , ani s’n’t , po prostu tchórzowska ucieczka …#23, w tym samym wywiadzie DA z rozbrajającą szczerością powiedział, że tak naprawdę nie wie co postanowi LBJ i każdy kto twierdzi, że wie tak naprawde zgaduje.
może okazać się również tak, że LBJ zrobi szoł w tym kierunku żeby właśnie ugłaskać fanów CAVS i w ogóle wybrnąć z sytuacji 'uciekiniera’ i pójść do NIKSÓW albo gdziekolwiek.
koleś jest zakładnikiem własnego wizerunku, inna decyzja niż pozostanie może go podburzyć. ale od tego ma fachowców, żeby tak się nie stało;)
wszystko okaże się o 3;]
2010-07-08 o 15:40 #5440Denver Nuggets #1
Uczestnikrikijajko wrote:#23, w tym samym wywiadzie DA z rozbrajającą szczerością powiedział, że tak naprawdę nie wie co postanowi LBJ i każdy kto twierdzi, że wie tak naprawde zgaduje.Tak powiedział to ale ja nie twierdzę że David wie na sto procent gdzie pójdzie LeBron , mówię tylko że Aldridge słusznie zauważył że „gdyby LeBron zdecydował się opuścić Cleveland i w dodatku ogłosił to publicznie to było by to policzkiem dla całej społeczności Ohio którą by zostawił z niczym”- To też powiedział David Aldridge ;]
rikijajko wrote:może okazać się również tak, że LBJ zrobi szoł w tym kierunku żeby właśnie ugłaskać fanów CAVS i w ogóle wybrnąć z sytuacji 'uciekiniera’ i pójść do NIKSÓW albo gdziekolwiek.Sory ale kompletnie nie rozumiem tej części posta , jak można „ugłaskać” kibiców Cavs i całą społeczność Ohio mówiąc na wizji że decyduje się na inny klub , i tym samym swojego rodzaju ignorując całe Cleveland…
W jaki sposób te Show ma go ratować ?? To właśnie w tej sytuacji by go całkowicie pogrążyło jeżeli powiedział by że wybiera inny klub.2010-07-08 o 16:25 #5441OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikNo ja nie wiem czy dla Spurs duet Shaq i Tim to dobre rozwiązanie, bo to bedzie rok czy max dwa i koniec dueta. A raczej Shaq’a
2010-07-08 o 16:51 #5442Denver Nuggets #1
UczestnikKibice Suns dobra wiadomość dla was…
Ponieważ najprawdopodobniej Amare Stoudemire odejdzie od was za pomocą s’n’t , miało by to wyglądać tak: Amare Stoudemire + 2nd round pick + 800 000 –> David Lee
Więc nie wszystko stracone w Arizonie ;];];]Oprócz tego:
*Jonny Flynn prowadzi rozmowy z włodarzami Cleveland Cavaliers , może stąd te rozmowy z Ridnourem:hmmm:
*Utah i Memphis walczą o Ronniego Brewera
*Raptors podpisali Kleize , kontrakt ma opiewać na 4 lata i być warty 20mln.
*Travis Outlaw podpisał pięciu letni kontrakt z Nets wart 35mln.2010-07-08 o 18:46 #5443go lakers and kobi(y,e)
Uczestnikbo jeżeli chce odejść i opowie o tym w godzinnym programie, o wszystkich rozterkach jakie przeżył podejmując taką ciężką dla niego decyzję, może kibice przyjmą to lepiej niż by miał po cichu zabrać się i przejść do innego klubu? może będzie to swego rodzaju pożegnanie z kibicami? może ludzie uświadomią sobie, że i tak wiele zrobił dla klubu i ma moralne prawo odejść?
dlaczego gwiazdy biegaja do ophry i płacząc spowiadają się ze swoich złych uczynków? liczą na zrozumienie i współczucie widza. lebron może przez takie show będzie chciał szukać zrozumienia u kibiców.
to moje gdybania, #23 oczywiście możesz się z nimi nie zgadzać
2010-07-08 o 19:41 #5444Denver Nuggets #1
UczestnikLeBron i współczucie , please ;] gość nie ma za grosz pokory
i coś takiego to poprsotu nie w jego stylu i jestem pewien że dzisiejsza „impreza” będzie miała kompletnie inny charakter dlatego się nie zgadzam z tobą.
Ale każdy ma swoje zdanie i całkowicie je szanuje
2010-07-08 o 19:45 #5445Anonimowy
Gość#23 powiedz mi jak Flynn może dyskutować z Cavs skoro nie jest FA?
A jednak Kleiza postanowił wrócić do NBA i oczywiście do ekipy gdzie najwięcej jest Eurosów. Kleiza dobry gracz i powinni mieć z niego więcej pożytku niż z Turka.
*JO zgodził się podpisać z Bostonem jednak szczegółów kontraktu nie podano.
*Brendan Haywood zostaje w Mavs na całe 6 lat przez które zarobi 55mln!!! uuu sporo
Może dojdzie do wymiany między Heat, Raptors, Rockets i Bobcats, a miałoby to wyglądać tak:
– Do Miami: Bosh
– Do Raptors: gotówka / trade exeption
– Do Cats: Michael Beasley i Jered Jeffries
– Do Rox: Tyson ChandlerZ realgm:
Quote:LeBron James has decided to join Dwyane Wade and Chris Bosh in Miami, according to multiple sources that spoke with Newsday.„Multiple sources are telling Newsday that LeBron James has decided to join Dwyane Wade and Chris Bosh in Miami,” wrote Hahn on his original Tweet, posted shortly after midnight Eastern. „The new Big Three is here.”
Just over one hour later, ESPN’s Chris Broussard reported that James will indeed choose Miami, barring a last minute change of heart.
RealGM Note: The headline on Newsday’s sport page reads 'Sources: LeBron leaning towards choosing Heat.’
The news of the 10-11 NBA salary cap being at $58.044M creates additional cap room for James, Wade and Bosh to get closer to a maximum contract.
James is scheduled to announce his final decision live on ESPN at 9:00 PM EST on Thursday.
James met with the Knicks, Nets, Heat, Clippers, Cavaliers and Bulls in that order last week.
The Heat only have Michael Beasley ($4.962M) and Mario Chalmers ($854k) under contract for the 10-11 season.
Wade and Bosh stated their intention to sign with the Heat on Wednesday morning.
Ja jeszcze dziele to na pół…
-
AutorWpisy
- Temat ‘Offseason 2010’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.