Nowy początek

Wyświetlanie 9 wpisów – od 16 do 24 (z 24 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

http://www.facebook.com/pages/NBAForum/166926080055686 na razie dopiero utworzone mam nadzieję że jakoś to tam się rozwinie…

Po ostatniej rezygnacji Skejcika z roli Admina zwracam się do Was drodzy forumowicze, abyście opowiedzieli się za czyjąś kandydaturą, albo w ogóle zaproponowali siebie.

Anonimowy
    Gość

Mucha szuka drugiego admina – ktoś się pisze na to stanowisko?
    – Świder, Rafał (#23) może ktoś inny? Mogę zaryzykować i podjąć się tego ponownie jeśli nikt inny się nie zgłosi. Ale oczywiście potrzebna opinia innych userów.

Tak jak pisałem na SB :) Fajnie byłoby spróbować czegoś nowego, ale nigdy wcześniej nie byłem adminem i nie znam się na tych HTMLach i kodach strony więc jeżeli mucha szuka kogoś bardziej pod techniczne sprawy forum to chyba jestem kiepskim kandydatem :) a jeżeli ma jakieś inne plany to może bym się sprawdził.

PS: Super że mamy FB, może teraz zaleją nas fale userów ;)

Anonimowy
    Gość

Jak masz checi to bierz Rafale posade.

Gratuluję Rafał admina, liczę na dobrą współpracę, ale nie mam żadnych wątpliwości, że takowa będzie :)

Dzięki Shaggy, też nie mam ku temu wątpliwości :))

Wasky
    Uczestnik

Nie było mnie parę godzin na forum, a już czytam że Skejcik zrezygnował i że mamy nowego admina ;P Widać że naprawdę coś się na forum dzieje :D Gratulacje #23 ;)

Dzięki dzięki Wasky :) Wniosek z tego taki że musisz częściej forum odwiedzać żeby być na bierząco :D

Wasul
    Uczestnik

Nikt już nie dba o to forum? Pełno tu spamu.

Wyświetlanie 9 wpisów – od 16 do 24 (z 24 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.