Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Nets widzą, że nie mają szans na Lebrona i Wade’a.
- Ten temat ma 16 odpowiedzi, 8 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez
Rick Barry FTW!.
-
AutorWpisy
-
2010-01-28 o 13:15 #270
Anonimowy
GośćQuote:The New York Daily News reports that the Nets have conceded that they will not be able to sign LeBron James or Dwyane Wade this summer, which is one reason the team is pursuing a trade to land Amar’e Stoudemire.The Knicks are not expected to be players for Stoudemire and Donnie Walsh is unsure the Suns’ star will be changing addresses before the February trade deadline.
„I could see it happening,” Walsh said. „But usually, with a player like that, a trade doesn’t happen at midseason. But if [the Suns] are not happy with their team, or they think they’re going to lose him this summer, then maybe it could happen.”
Co do Nets jak mają szanse to niech pozyskają Amare. W lato mogą z nim przedłużyć, a z FA powalczyć mogą o Gay’a lub Joe Johnsona. Nawet jakby tego pierwszego udało się podpisać do tego dobrze wybrać w drafcie i Nets mogliby powalczyć o PO.
C- Lopez
F- Amare
F- Gay
G- Lee
G- Harris
S5 niczego sobie ;]2010-01-28 o 13:53 #2602wrona
Uczestnikalbo John Wall z Draftu
2010-01-28 o 14:04 #2604Denver Nuggets #1
UczestnikSkejcik wiesz że od dawna już mówiłem ze LBJ nie dołączy do Nets , ale jeżeli pozyskali by Amare w trade , i zgarneli Johna Walla w Drafcie to nie wiem czy LBJ trochę ślinka by nie poleciała
wciąż uważam że to mało prawdopodobne ale ich szansę napewno by się zwiększyły …PG:Devin Harris
SG:John Wall
SF:LeBron James/Rudy Gay
PF:Amare Stoudemire
C: Robin LopezNawet gdyby LBJ nie dołączył to i tak przy takim zespole , nie wiem czy na 1 rundzie by się skończyło:D
2010-01-28 o 14:08 #2605Anonimowy
GośćZobaczymy czy Lebron wejdzie do finału ze swoimi Cavs. Jak mu się nie uda to kto wie czy nie będzie szukał innych klubów. My tak naprawdę nie wiemy co siedzi mu w głowie, do tego dochodzi bogaty właściciel z Rosji. Pożyjemy zobaczymy.
2010-01-28 o 14:30 #2609Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikCoś wyczytałem ostatnio że Nets jeśli mieli by pewność że wybiorą Walla w drafcie oddaliby za to Harrisa
2010-01-28 o 14:46 #2610Denver Nuggets #1
Uczestnikpewności nie mogą mieć , więc to tylko plotka… po losowaniu nie ma możliwości wymiany a nawet gdyby to było możliwe to było by straszne posuniecie z ich strony… jest szansa na obydwu tych zawodników:D
2010-01-28 o 15:28 #2612Clippers4life
UczestnikCiekawe czy LBJ odejdzie od Cvs po tym jak nie zdobędzie w tym roku „majstra”.
2010-01-28 o 16:17 #2616Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestniknom wiesz #23 jak będzie już znana kolejność zespołów to mogą się jakoś dogadywać przecież między sobą
2010-01-28 o 17:10 #2618Denver Nuggets #1
Uczestnikaha, sorki coś mi się pomyliło , przecież GM siedzą w tych pokojach i dyskutują całymi godzinami … sorka:P
2010-01-30 o 16:16 #2647Creative
UczestnikLBJ zostanie w Cleveland. W tym sezonie już nikt go nie zatrzyma i zdobędzie swój 1 tytuł. Przypomina Mi się sytuacja, w której Shaq przychodził do Miami Heat – Wade z jego pomocą również wygrał mistrzostwo – bez obrazy dla D-Wade’a, ale Lebron jest jeszcze lepszy… wracając do tematu… Nets powinni powalczyć właśnie o Gaya, Johnsona lub Bosha… Wade i LBJ nie zmienią swoich klubów. Gdzieś czytałem, że Harris może być na wylocie z Nets… próba walki o Amare i J. Walla wydają się bardziej sensownym rozwiązaniem.
2010-01-30 o 18:12 #2650Anonimowy
GośćCreative wrote:LBJ zostanie w Cleveland. W tym sezonie już nikt go nie zatrzyma i zdobędzie swój 1 tytuł. Przypomina Mi się sytuacja, w której Shaq przychodził do Miami Heat – Wade z jego pomocą również wygrał mistrzostwo – bez obrazy dla D-Wade’a, ale Lebron jest jeszcze lepszy… wracając do tematu… Nets powinni powalczyć właśnie o Gaya, Johnsona lub Bosha… Wade i LBJ nie zmienią swoich klubów. Gdzieś czytałem, że Harris może być na wylocie z Nets… próba walki o Amare i J. Walla wydają się bardziej sensownym rozwiązaniem.Co do pogrubionego tekstu to jest ktoś jeszcze jak LA Lakers choć ich nie lubię to jednak spore szanse na finał mają.
Nets mogliby o Bosha powalczyć bo to lepszy gracz niż Stat, a do tego Gay i jacyś sensowni rezerwowi i też wypas skład + rookies ;]
2010-01-30 o 21:47 #2651Creative
UczestnikSkejcik wrote:Co do pogrubionego tekstu to jest ktoś jeszcze jak LA Lakers choć ich nie lubię to jednak spore szanse na finał mają.Jasne, że Lakers mają duże szanse nas dojście do Finału. Praktycznie tylko Denver może im w tym przeszkodzić… wydaje Mi się jednak ziomuś, że Cavs zwyczajnie im w tym sezonie nie leżą… 2 mecze i 2 wygrane Lebrona… LBJ gra swój 7 sezon w NBA… MJ właśnie po tylu latach wygrał z Bykami swoje 1 Finały…
2010-01-30 o 22:50 #2652Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikCreative wrote:Skejcik wrote:wydaje Mi się jednak ziomuś, że Cavs zwyczajnie im w tym sezonie nie leżą… 2 mecze i 2 wygrane Lebrona…Pragnę przypomnieć że rok temu Lakers też mieli bilans 0-2 z Orlando a jak to się wszystko skończyło wszyscy pamiętamy.
Nie ma co tak gadać bo PO to inna bajka a nie RS
2010-02-02 o 12:52 #2687Boston Celtics & Steve Nash Fan
UczestnikPragnę zaznaczyć, że jeszcze jest taka drużyna jak Boston Celtics. Z nimi też trzeba się liczyć jeżeli chodzi o majstra.
2010-02-02 o 13:12 #2688Denver Nuggets #1
UczestnikWątpie żeby Celci mieli realną szansę na tytuł ciężko będzie im dojść chociaż do finałów conf. , a wygryzc ich może Orlando bądz Atlanta …
Celtics to już stary zespół będą sie z nimi liczyć w PO , ale najdalej gdzie dojdą to wg mnie finały conf to jest ich max , a w finale nie mają szans z taką drużyną jak CAVS młodą i szybką … wszystko zależy jak zakończą RS jeżeli w 2 rundzie spotkają się z CAVS to to będzie ich koniec jeżeli z Orlando to mają szansę na finał conf a wiadomo że Boston jest w dołku i mogą spać w wschodniej tabeli -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.