Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Nets najgorszą drużyną w historii NBA ??
- Ten temat ma 22 odpowiedzi, 8 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
2010-03-30 o 02:55 #3805
Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikNETS NETS!!! myślę że temat można zamykać…brawo dla nich za nie poddanie się i tą wolę walki o bilans
2010-03-30 o 09:18 #3807Anonimowy
GośćPokonując Spurs pokazali, że jeszcze mogą wygrać nie jeden mecz do końca sezonu. Ładny mecz Lopeza, Harrisa i Lee. Obwód mają niezły Nets, a tam najbardziej potrzebują SF’a i PF’a… Stat i Gay
2010-03-30 o 09:52 #3808Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikWiesz nie mają nic do stracenia i musieli grać z zaangażowaniem bo na pewno nie chcieli pobić tego rekordu. Potencjał w tym zespole na pewno jest tak jak już pisałem, zawodnicy są dobrej klasy tylko…
2010-03-30 o 13:22 #3819Rick Barry FTW!
Uczestnik[align=justify]Szkoda, bo chciałem żeby zostali najgorszą drużyną w historii, i fakt ten powinien ciągnąć się za harrisem, lopezem czy douglasem-robertsem do końca życia.
Nie dlatego że ich nie lubię, tylko przez fakt posiadania niewspółmiernej ilości talentu do bilansu, który powoli zaczynał stawać się śmieszny.
Mój typ jest taki, gdyby grali z pełnym zaangażowaniem co noc, to ich bilans oscylowałby wokół 15-18 zwycięstw, nie ma innej możliwości.
Koniec końców, nic dobrego z zawodników uczestniczących w takim sezonie, nie wyniknie w przyszłości.Sam LeBron (FA-2010) razem z Wall’em (DRAFT-2010) [obie opcje mało prawdopodobne, a pierwsza niemal niemożliwa], miałby problem żeby ich wprowadzić do play-off, takie jest moje zdanie.
Widzę u nich za to Rudy’ego Gay’a, który jest OK, jednak Nets w desperacji masywnie go przepłacą, żeby ściągnąć do siebie jakąś „gwiazdę” z FA market 2010.[/align]2010-03-30 o 15:34 #3822Anonimowy
GośćQuote:Koniec końców, nic dobrego z zawodników uczestniczących w takim sezonie, nie wyniknie w przyszłości.kompletna bzdura
Quote:Szkoda, bo chciałem żeby zostali najgorszą drużyną w historii, i fakt ten powinien ciągnąć się za harrisem, lopezem czy douglasem-robertsem do końca życiataa.. pewnie ta trójka by spać po nocach nie mogła i poszliby grać do Europy.. give a break:D:cool:
2010-03-30 o 16:27 #3829Rick Barry FTW!
UczestnikSkejcik wrote:Quote:Koniec końców, nic dobrego z zawodników uczestniczących w takim sezonie, nie wyniknie w przyszłości.kompletna bzdura
Quote:Szkoda, bo chciałem żeby zostali najgorszą drużyną w historii, i fakt ten powinien ciągnąć się za harrisem, lopezem czy douglasem-robertsem do końca życiataa.. pewnie ta trójka by spać po nocach nie mogła i poszliby grać do Europy.. give a break:D:cool:
Ok, może przesadzam, ale dla mnie zawodnicy oddający w tak łatwy sposób sezon, nabierają złej mentalności. (widziałem kilka meczów NJ w tym sezonie i widać było jak na dłoni że nic na nich wrażenia nie robiło).
A co do posiadania na koncie miana lidera-liderów najgorszej drużyny wszech czasów, to wykażę się elokwencją i powiem że twoje słowa to kompletna bzdura, bo ja, mając chociaż odrobinę honoru i dumy, nigdy w życiu nie chciałbym być wymienianym jako twarz największej katastrofy w historii koszykówki:no:2010-03-30 o 16:30 #3830Creative
UczestnikNets wygrywając dzisiaj ze Spurs sprawili niezłą niespodzianke. Nie chodzi Mi tutaj o kolejny win w sezonie i przebicie najgorszego bilansu w historii NBA – pokonali dzisiaj drużynę, która wygrała ostatnio z Cavs, Celtics i Thunder… Zgadzam sie z NBAForum – Rudy Gay powinien być celem NJ Nets latem 2010 r. … co do reszty ciekawych FA znacie już moje zdanie :whistle:
2010-03-30 o 16:39 #3833Anonimowy
GośćNBAForum, ale nie jesteś na ich miejscu. Przy dzisiejszej mentalności wątpię, aby jakoś nie mogliby z tym żyć. Nets to nie pierwsza drużyna w NBA, która tankuje, aby mieć wyższy lottery pick.
powinien i pewnie będzie Gay jednym z celem, ale nie tylko on bo Bosh, Stat, Boozer i ktoś tam jeszcze na pewno. Po za tym Thorn powiedział, że nie mają aż tak wielkich szans na LeCraba i Flasha to właśnie Gay i reszta będą na ich celowniku.
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.