NBAForum.pl POLL

Wyświetlanie 10 wpisów – od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Panowie proponuje założyć nowy dział na forum pt. NBAForum.pl POLL jak sama nazwa wskazuję będą w nim same ankiety aby nie walały się po wszystkich działach , ankiety mogą być takie jakie podchwycimy z popularnych portali lub takie jakie nam samym przyjdą do głowy ;]
    Oczywiście wiadomo że biorąc udział w ankiecie na nba.com również zobaczymy jej wyniki ale zakładając taką samą na naszym forum zawężamy nieco jej skale i poznamy co sądzą jedynie nasi userzy a tym samym polscy kibice NBA :)
    Swoich głosów nie będziemy musieli uzasadniać , ale jeżeli ktoś będzie chciał to mile było by to widziane;]
    Dział może również służyć do rozwiązywania jakiś problemów , przykładowo będzie się toczyła dyskusja między paroma userami w jakimś temacie o to czy Bosh zostanie w Raptors , wtedy ktoś zakłada ankietę i reszta userów może zagłosować nie uzasadniając w ogóle swojej decyzji :)
    Każdy lepszy portal ankiety w swoim „menu” ma , nasze forum się rozrasta i powinniśmy celować wysoko :D
    Chyba nie możemy wprowadzić czegoś w stylu nba.com abyśmy mieli np. codziennie nową ankietę na stronie głównej , więc coś takiego było by najlepszym rozwiązaniem ;)
    Co wy na to ?? ;]

Panowie z racji tego że admini powrócili na salony, a LOCKOUTu końca nie widać, to co myślicie o tym pomyśle ? :) bo wydaje mi się że mógłby wypalić , tym bardziej że niektórzy userzy już pisali że za mało jest zakładanych nowych tematów , a to mogłoby rozwiązać ten problem , i na forum znowu byłby ruch ;]

To że tak powiem: Do Dzieła! ;)

iwczyko
    Uczestnik

dokładnie, nie ma teraz nba, to dajcie coś, żeby chociaż popisać trochę, bo sam też się dawno nie udzielałem

ADZIO
    Uczestnik

ciekawy pomysł naprawde ;] jedziesz Rafał :)

Tyrion
    Uczestnik

Mam nawet pomysl na pierwsza ankietę- komu Twoim zdaniem będzie kibicowal Skejcik w dniu startu rs ;)
    A na poważnie no to pomysl nienajgorszy w sumie

Anonimowy
    Gość

Tyrion-”Mam nawet pomysl na pierwsza ankietę- komu Twoim zdaniem będzie kibicowal Skejcik w dniu startu rs”
    Herculesowi Sulejówek(zgadnijcie,kto tam gra:)).

Patryk2224
    Uczestnik

Czyżby ty ? :P
    Dla mnie świetny pomysł trzeba rozwijać to forum :)

Swider
    Uczestnik
    Quote:
    Herculesowi Sulejówek(zgadnijcie,kto tam graSmile1).

Tomasz Kuszczak kurwa;/

Lecim Rafał;)

Panowie na dniach powinienem zrobić kilka ankiet i myślę że do końca tygodnia dział powinien ruszyć :) zobaczymy jak się przyjmie :)
    Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły na te pierwsze ankiety, to piszcie tu w temacie o czym one miałyby być, to by mi pomogło :))
    POZDRO

Wyświetlanie 10 wpisów – od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.