Strona główna › Fora › nbaforum.pl – sprawy forumowe › Uwagi i propozycje › NBAForum.pl POLL
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 8 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 5 miesięcy temu przez
Denver Nuggets #1.
-
AutorWpisy
-
2010-04-21 o 14:47 #522
Denver Nuggets #1
UczestnikPanowie proponuje założyć nowy dział na forum pt. NBAForum.pl POLL jak sama nazwa wskazuję będą w nim same ankiety aby nie walały się po wszystkich działach , ankiety mogą być takie jakie podchwycimy z popularnych portali lub takie jakie nam samym przyjdą do głowy ;]
Oczywiście wiadomo że biorąc udział w ankiecie na nba.com również zobaczymy jej wyniki ale zakładając taką samą na naszym forum zawężamy nieco jej skale i poznamy co sądzą jedynie nasi userzy a tym samym polscy kibice NBA
Swoich głosów nie będziemy musieli uzasadniać , ale jeżeli ktoś będzie chciał to mile było by to widziane;]
Dział może również służyć do rozwiązywania jakiś problemów , przykładowo będzie się toczyła dyskusja między paroma userami w jakimś temacie o to czy Bosh zostanie w Raptors , wtedy ktoś zakłada ankietę i reszta userów może zagłosować nie uzasadniając w ogóle swojej decyzji
Każdy lepszy portal ankiety w swoim „menu” ma , nasze forum się rozrasta i powinniśmy celować wysoko
Chyba nie możemy wprowadzić czegoś w stylu nba.com abyśmy mieli np. codziennie nową ankietę na stronie głównej , więc coś takiego było by najlepszym rozwiązaniem
Co wy na to ?? ;]2011-09-18 o 20:08 #13182Denver Nuggets #1
UczestnikPanowie z racji tego że admini powrócili na salony, a LOCKOUTu końca nie widać, to co myślicie o tym pomyśle ?
bo wydaje mi się że mógłby wypalić , tym bardziej że niektórzy userzy już pisali że za mało jest zakładanych nowych tematów , a to mogłoby rozwiązać ten problem , i na forum znowu byłby ruch ;]2011-09-18 o 20:23 #13183Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikTo że tak powiem: Do Dzieła!
2011-09-19 o 09:56 #13184iwczyko
Uczestnikdokładnie, nie ma teraz nba, to dajcie coś, żeby chociaż popisać trochę, bo sam też się dawno nie udzielałem
2011-09-19 o 14:06 #13188ADZIO
Uczestnikciekawy pomysł naprawde ;] jedziesz Rafał
2011-09-19 o 14:45 #13191Tyrion
UczestnikMam nawet pomysl na pierwsza ankietę- komu Twoim zdaniem będzie kibicowal Skejcik w dniu startu rs

A na poważnie no to pomysl nienajgorszy w sumie2011-09-19 o 18:54 #13194Anonimowy
GośćTyrion-”Mam nawet pomysl na pierwsza ankietę- komu Twoim zdaniem będzie kibicowal Skejcik w dniu startu rs”
Herculesowi Sulejówek(zgadnijcie,kto tam gra:)).2011-09-19 o 19:34 #13195Patryk2224
UczestnikCzyżby ty ?

Dla mnie świetny pomysł trzeba rozwijać to forum
2011-09-19 o 22:31 #13196Swider
UczestnikQuote:Herculesowi Sulejówek(zgadnijcie,kto tam graSmile1).Tomasz Kuszczak kurwa;/
Lecim Rafał
2011-09-20 o 14:00 #13200Denver Nuggets #1
UczestnikPanowie na dniach powinienem zrobić kilka ankiet i myślę że do końca tygodnia dział powinien ruszyć
zobaczymy jak się przyjmie 
Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły na te pierwsze ankiety, to piszcie tu w temacie o czym one miałyby być, to by mi pomogło
)
POZDRO -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.