NBA2K11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 121 do 135 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

no właśnie go wymieniłem za Griffina „stary” :D

Tristania78
    Uczestnik

Oden rzeczywiście w 2k11 fajnie blokuje ale też ma często kontuzje ;) a co do bloków to sobie w slidersach pozmniejszajcie blocking i vertical to wtedy będzie ich mniej i bardziej realnie bo tak to jest przegięcie z blokami,byle kto skacze wysoko i blokuje…

Ja gram oczywiście L.A Lakers już 1 runda PO. LAL-SAS 2-0. W drugim meczu miałem, aż 9 bloków po 1 Half. S5 u mnie wygląda Blake/Bryant/Artest/ Gasol/Bynum, a na ławce Odom, Hedo, Maynor, Sheldan Williams, Afflalo, Carracter.

Dawid
    Uczestnik

No i zacząłem grać w My Player jako SG trafiłem do Orlando Magic :)

ADZIO
    Uczestnik

Ja chciałem tam trafić 2 razy i się nieudał najpierw Wizzards i potem Thunder gram na SF i gra naprawde ostro się wkręca. Ostatnio m iałem 2x z rzędu triple double :D

Dawid
    Uczestnik

W the Association zacząłem grać Chicago Bulls
    kupiłem Iversona którego poźniej wymieniłem na G.Odena

5 min temu do mojej drużyny dołączył Tracy McGrady

Kurde myślałem że inteligencja CPU w tej grze jest nieco wyższa… Zaproponowałem wymiane Haslem—->Kevin Love która o dziwo została przyjęta

Dawid wrote:
    Może zacznę grę w My Player żeby odpocząć trochę od The Association

Tak z ciekawości zapytam jakie macie rekordy w The Association głównie chodzi mi o
    Liczbe punktów w meczu : Mój rekord 208
    Największą liczbę punktów zdobytych przez jednego zawodnika w 1 meczu : 146 Paulem punkty zdobywane na siłę .
    Największa przewaga w meczu 81 pkt przeciwko Detroit

Chciałbym pogratulować, nie ma co realistyczne wyniki. Ciekawe na jakich grasz slidersach.

Dawid
    Uczestnik
    Shaggy wrote:
    Dawid wrote:
    Może zacznę grę w My Player żeby odpocząć trochę od The Association

Tak z ciekawości zapytam jakie macie rekordy w The Association głównie chodzi mi o
    Liczbe punktów w meczu : Mój rekord 208
    Największą liczbę punktów zdobytych przez jednego zawodnika w 1 meczu : 146 Paulem punkty zdobywane na siłę .
    Największa przewaga w meczu 81 pkt przeciwko Detroit

Chciałbym pogratulować, nie ma co realistyczne wyniki. Ciekawe na jakich grasz slidersach.

Slidersów nie zmieniałem grałem na takich jakie były .
    Wyniki „realistyczne” bo grałem na najniższym poziomie trudności . 146 pkt Paulem zdobyłem na siłe tzn do nikogo nie podawałem praktycznie tylko nim grałem .

#23 = #24 > #6
    Uczestnik

najniższy poziom trudności – kozacko

Ja gram teraz w the assocation Lakers’ami oczywiście, tyle że skład nie do poznania. S5 – Paul/Bryant/Durant/Stoudmire/Howard
    Bench- Chalmers/Arroyo/T-mac/Perkins/Mensah-Bonsu/T.Gibson/
    Praktycznie moje S5 to All Star ;d

Dawid
    Uczestnik
    Quote:

Co w tym złego ? To są dopiero moje pierwsze tygodnie z ta grą dopiero się uczę wszystkich kombinacji i zagrań . Ostatnio w koszykówkę grałem na PSX NBA Live 2002 .

W my Player 12 spotkań za mną Overall 48

Diablo55 wrote:

Ja gram teraz w the assocation Lakers’ami oczywiście, tyle że skład nie do poznania. S5 – Paul/Bryant/Durant/Stoudmire/Howard

ja mam pytanie. zedytowales sobie sklad ? bo wątpię żebys byl w stanie w normalnych wymianach ściagnac tylu all starów…

Wasky
    Uczestnik
    rybak90 wrote:
    Diablo55 wrote:

ja mam pytanie. zedytowales sobie sklad ? bo wątpię żebys byl w stanie w normalnych wymianach ściagnac tylu all starów…

Dokładnie, naśmiewasz się z Dawida że gra na najniższym poziomie trudności a sam edytujesz sobie skład.

Każdy jakoś musi zacząć grę w NBA 2k i nie jest nic dziwnego w uczeniu się na najniższym poziomie trudności, ale chwalenie się tym ile zdobyło się pkt itd. na takim poziomie trudności to jest już przesada moim zdaniem.

#23 = #24 > #6
    Uczestnik
    rybak90 wrote:
    Diablo55 wrote:

Ani razu nie edytowalem składu i nie zamierzam. Wszystkie wymiany były robione legalnie w grze. Po prostu mieszalem mieszalem i sie udało. P.s. Moim zamiarem nie było wysmiewanie sie z umiejętności pana Dawida tylko podkreślenie ze te wyczyny na najniższym poziomie nie są wielkie

Wyświetlanie 15 wpisów – od 121 do 135 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.