NBA2K11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 106 do 120 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

kurde idzie cos zrobić żeby cofnąć wymiane ???
    Bo kurwa gram w association miami i miałem w składzie Stoudemire’a i zachciało mi sie wymienic go za Boozera za jeden mecz i tymczasem Bulls nie chcą mi teraz zatwierdzic wymiany powrotnej (czyli Stat powraca do mnie do miami a ja daje spowrotem Booza)…

iwczyko
    Uczestnik

dorzuc jakiegos slabego, co najmniej zarabia, albo picka i powinni przyjąć

#23 = #24 > #6
    Uczestnik

No ja w sumie głownie bawie sie w assocation i niemalże każda wymiana jest możliwa trzeba tylko dobrze to rozegrać. Ale mam inne pytanie, a mianowicie robił ktoś już dunka 360? Oczywiście podczas meczu a nie konkursu slam dunków. Mi wyszedł raz a teraz ni ch nie chce wejść? Macie jakie propozycje?

Tak jak w 2k10 jest to losowo generowany dunk , bardzo żadki … Ale żeby zwiększyć jego szansę pojawienia się na meczu to edytuj zawodnika i daj mu 99 na dunku , i tam gdzie masz speciality dunk (1,2,3) to ustaw w pierwszych trzech różne typy 360* a resztę zostaw pustą …
    I taki mały Tip , jedynie Josh Smith ma 360 jako „wbudowany” dunk więc nim powinno ci się to udawać dosyć często

iwczyko
    Uczestnik

360 zeby zrobic zawodnik musi być RED HOT mieć czystą droge na kosz i wtedy z tego co pamietam to spin dunka trzeba robic, oczywiscie speciality dunka 360 muis miec

iwczyko wrote:
    dorzuc jakiegos slabego, co najmniej zarabia, albo picka i powinni przyjąć

Problem jest taki ze za cholere mi go nie chca oddac :/
    Daje Boozera + picki = NIE Daje Booza + Chalmarsa = NIE Booz + Chalmers + pick = NIE

iwczyko
    Uczestnik

to podpisz jeszce free agenta jakiegos dobrego i dorzuc do trade

Dawid
    Uczestnik

Kurde musiałem zrobić formata i cały save poszedł się …

A miałem już 44 mecze rozegrane NO Hornets 39-5 :/
    kwarty po 12 min . I trzeba zaczynać od początku :/

oj znam ten ból…

kubakw
    Uczestnik

Ja w poprzedniej wersji dostałem się do Orlando i prowadziłem 3-0 w finale NBA, ale zepsuł mi się save:P to był mega wkurw:D

W tej wersji już robię kilka zapisów( żeby można było wrócić np. do 1 meczu wcześniej jakby się znów zepsuło) i co jakiś czas zgrywam je sobie na pendrive’a na wszelki wypadek. Zaczynam już drugi sezon My Playerem w Memphis i szkoda by było, gdyby tyle godzin zabawy przepadło. Uwielbiam tą grę.

Dawid
    Uczestnik

Może zacznę grę w My Player żeby odpocząć trochę od The Association

Tak z ciekawości zapytam jakie macie rekordy w The Association głównie chodzi mi o
    Liczbe punktów w meczu : Mój rekord 208
    Największą liczbę punktów zdobytych przez jednego zawodnika w 1 meczu : 146 Paulem punkty zdobywane na siłę .
    Największa przewaga w meczu 81 pkt przeciwko Detroit

To moze ja sie pochwale :D bylem blisko Quadruple-double lebronem w association (kwarta po 6 min)

ja miałem w kwarcie po 7 minut quadruple-double Gregiem Odenem 16pkt,15zb,10as,12bl :)

ale żal. Chce podpisać Iversona z Free Angents A on mówi że nie jest zainteresowany negocjowaniem z Miami…;/[hr]
    Rafał ale na Rookie ? :P

All Star chyba , albo to wyżej , nie pamiętam młody :P
    Ale powiem ci jedno , Greg Oden w tej grze to najlepszy block shoter , dziecinnie łatwo robi się nim bloki , nie wiem czym to idzie ale w 2k10 też tak nim się grało , spróbuj a zobaczysz :)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 106 do 120 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.