NBA2K11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 91 do 105 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ADZIO
    Uczestnik

Gra ktos w My Player czy wszyscy w Assosiatoin?

#23 = #24 > #6
    Uczestnik

Ej jakie macie slidery ustawione w HoF?

iwczyko
    Uczestnik

na HoF dobre są te robione przez 2k
    simulation i 12 min kwarta
    tylko trójki na 51 albo 52 zrób
    i layupy na 54

eMViPi <3
    Uczestnik

A ja takiej pytanie trochę z innej beczki.
    Mianowicie dysponuje ktoś spolszczeniem?
    Grałem dość sporo czasu na ENG i nie było jakoś problemu, ale przydałoby mi się do pewnych celów :).
    Czytałem, że spolszczenia nie ma… to może jakiś „fanatyk” gier NBA zrobił takową łatkę? Hmm?

Spolszczenia raczej do tej gry nie będzie. Zresztą ja sobie nie wyobrażam polskiego menu w NBA. Co do slidersów to ja nie spotkałem się z dobrymi na Hof.

ponawiam pytanie: gdzie sprawdzic moje wymiany ? bo zaproponowałem trade i teraz nie wiem jak i gdzie sprawdzić czy sie zgodzili czy nie

Patryk2224
    Uczestnik
    rybak90 wrote:
    ponawiam pytanie: gdzie sprawdzic moje wymiany ? bo zaproponowałem trade i teraz nie wiem jak i gdzie sprawdzić czy sie zgodzili czy nie

W My Player czy Assocation??

Association. Może wyjaśnie:
    Gram miami (association) i zaoferowałem wymiane Hornets (nie bede mowil jaka:)) i teraz gdzie mam sprawdzić czy Hornets zaakceptowało wymiane czy odrzuciło

Patryk2224
    Uczestnik

No to wybacz nie wiem w assocation sie nie bawie może jakoś w przerwie światecznej zaczne :)

Przecież od razu jak proponujesz trade to masz od nich odpowiedz , dosłownie z momentem potwierdzenia wymiany …

gdzie to niby pisze ??
    btw: jak sie zastawić ciałem przy zbiórce by uniemożliwić przeciwnikowi zebrac ?

W tych okienkach jak ustawiłeś już wymiane to wciskasz pózniej start ,enter whatever i od razu ci wyskakuje albo „trade Accepted” albo „trade Declined” i tyle …

iwczyko
    Uczestnik

na xboxie zastawia sie LT czyli tym co sie nisko na nogach broni

ADZIO
    Uczestnik

a nie LT+RT?

iwczyko
    Uczestnik

przy zbiorce samo LT
    LT+RT gdy chcesz wziąć na postupa

Wyświetlanie 15 wpisów – od 91 do 105 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.