NBA2K11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 76 do 90 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Gduby jeszcze ktos nie wiedział to alley-oopu robi sie tak: clutch+fake pass :P

Kingpin
    Uczestnik

Gram na PS3, i w porównaniu z poprzedniczka jest o wiele lepiej.
    Jedyne co mnie drażni to ludzie z którymi gram ranked match. Jak prowadzę np: 10p to nagle zrywają połączenie z netem, byle tylko nie przegrać i statystyk nie stracić :/

MEcze online są już poprawione pod względem graficznym ?

Patryk2224
    Uczestnik
    Kingpin wrote:
    Jedyne co mnie drażni to ludzie z którymi gram ranked match. Jak prowadzę np: 10p to nagle zrywają połączenie z netem, byle tylko nie przegrać i statystyk nie stracić :/

Cóż dla niektórych statystyki są ważniejsze.. ;/
    Swoją drogą czy są spore róznice między Nba 2k11 na PC a PS3 bądz Xbox’ie bo posiadam tylko PC ;D

A zapowiadano przed premierą że w 2k11 będzie system który będzie pokazywał czy gracz z którym rozgrywamy ranked match jest wiarygodny i czy nie zrywa właśnie połączeń … Widocznie odpuścili to sobie ;/

wiecie moze jak sie pozyskuje graczy w association ?

IVI
    Uczestnik

co do zrywania połączeń podczas on-line to tak było i będzie ;/ ale jak na PS 3 wejdziesz do jakiegoś dobrego „pokoju” to nikt nie zrywa każdy walczy :)

grunt to dobry sparingpartner :D

albo liga z prawdziwego zdarzenia tam są dużo bardziej rozsądni gracze

Swider
    Uczestnik

Jak wam w ogóle idzie dziewczyny?:P Gra ktoś coś więcej w Association?;] Ja gram Cavs,narazie mam bilans 5-3 ale gram na xboxie po 12 minut kwarta więc miażdże:D Wymieniłem Jamario Księżyca do Słońc w zamian za wiecznie młodego Granta Hilla i Earla Clarka;]

Dawid
    Uczestnik

Gram Hornets bilans 16-4 po 12 minut
    wymieniłem westa , grey’a , songalia a doszli mi douglas-roberts z bucks , pietrus,gortat z orlando
    i ktoś jeszcze wszystkich co wymieniłem i wydałem nie pamiętam :)

Gram Wizards ;)
    Wymieniłem Allena Iversona i 2nd round 2012 pick za Grega Oden którym notuje UWAGA 15ppg,11rpg,2spg,7BPG,60%FG ;)
    JaValle McGee + Trevor Booker + Andray Blatche + pick za Michaela Beasleya + Anthony Tollivera
    Yi Jianlian + 1st Round pick 2011 + 1st Round pick 2012 + jakiś rolsów (nie pamiętam już kto dokładnie) za Blake Griffina :D

Greg Oden
    Blake Griffin
    Michael Beasley
    Gilbert Arenas
    John Wall

Nick Young
    Kirk Hinrich
    Al Thorton
    Hilton Armstrong
    itd.

Bilans 35-4 ;) gram 8 minutową q

Ja Lakers 20-4 Wymieniłem Waltona i Vujacica za Hedo i Browna za Maynora, Fishera za Walkera. Zastanawiam się czy Barnesa nie wymienić spadł mi do -7 i raczej po sezonie odejdzie, a zawsze ktoś się przyda.

Blake
    Bryant
    Artest
    Gasol
    Bynum

Dawid
    Uczestnik

Polecam Stojakovica trafiam nim prawie każdą trójkę .

gdzie sprawdzić moje propozycje wymian ? bo zaproponowałem trade i teraz nie wiem jak i gdzie sprawdzić czy sie zgodzili czy nie

rybak90 wrote:
    gdzie sprawdzić moje propozycje wymian ? bo zaproponowałem trade i teraz nie wiem jak i gdzie sprawdzić czy sie zgodzili czy nie

Rozumiesz, że mówisz o My player? Jeżeli zostaniesz wymieniony to będziesz miał informację po jednym z meczów, że zostałem oddany do jakiejś drużyny.

mówimy o Association
    Zaproponowałem Trade Hornets (ja gram Heat) i wysłałem im oferte i co dalej ? gdzie sprawdzic czy ja odrzucili czy zaakceptowali itd

Wyświetlanie 15 wpisów – od 76 do 90 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.