NBA2K11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    #23 = #24 > #6
    Uczestnik
    IVI wrote:
    rybak90 wrote:
    :D:D:D
    Wsady jakoś rozszyfrowałem ale alley oopy jeszcze by sie przydały…:P wie ktos jak robić ?

jak na PS3 do L2 +O

na kompie nie wiem

ale może ta sama kombinacja z przypisanymi klawiszami czyli crossover /shot modyfikator + fake pass

powodzenia w testowaniu :)

ja gram na PS3

stary wielkie dzieki
    gram na pc i ten numer tez wychodzy :d
    niby bylo napisane w instrukcji teraz jak patrze ale wczesniej wydawalo mi sie ze tam pisze ze normalny pass
    ale wielkie dzieki teraz to prawdziwe nba :D

Ahh 2k games trochę spieprzyło te slidersy w trybie asso. Gdy przeciwnik rzuca i nawet blokuje go dwóch graczy, CPU zawsze trafia. Jak narazie grywalne jest tylko MPM i Jordan.

#23 = #24 > #6
    Uczestnik

Jakos nie zauwazylem tego błędu. A na jakim poziomie grasz?

HoF sim

#23 = #24 > #6
    Uczestnik

Największą chyba zaleta 2k11 to poprawione bloki które teraz po prostu są jak w rzeczywistości.

Patryk2224
    Uczestnik
    Diablo55 wrote:
    Największą chyba zaleta 2k11 to poprawione bloki które teraz po prostu są jak w rzeczywistości.

Tu się całkowicie zgodzę już w 1 meczu który grałem to zauważyłem bo jeśli dobrze pamiętam na koniec meczu było 16 bloków :D

#23 = #24 > #6
    Uczestnik
    Shaggy wrote:
    Ahh 2k games trochę spieprzyło te slidersy w trybie asso. Gdy przeciwnik rzuca i nawet blokuje go dwóch graczy, CPU zawsze trafia. Jak narazie grywalne jest tylko MPM i Jordan.

No rzeczywiście te slidery trochę wkurzajace są. W play offs na poziomie superstar już kiedy przy rzucie cpu kryje go dwóch graczy no czysta piłka wchodzi. Do czwartej kwarty mieli koło 80% skuteczności. Gra ma sens po manualnemu ustawieniu sliderow bo inaczej to jest cienko. Ale ogólnie to mecze fajnie się gra i są bliższe rzeczywistości. Zwłaszcza te podania :D przyzwyczajony po 2k10 gdzie wszystkie tak naprawdę przelatywly przez boisko prosto do rak to początki tu były trudne :d[hr]

IVI
    Uczestnik
    Diablo55 wrote:

ogólnie 2k11 jest bardzo rzeczywiste i realistyczne , co tym bardziej powoduje iż gra jest udana produkcja zdarzają się jeszcze jakieś niuanse ale nie ma ideałów musza mieć co poprawiać w następnych odsłonach :)

jak ktoś ma ochotę to zapraszam do ligi …
    możliwość gry na każdej platformie PC, Xbox czy PS3

przepraszam za reklamę w tym temacie

#23 = #24 > #6
    Uczestnik

Siema mam pytanie dot. my playera’- jak daje ze chce trade i wybieram sobie zespoły to ma to wpływ na moja grę i liczbę minut na boisku w obecnym zespole;p? Czy takich rzeczy nie bierze trener pod uwagę ze nielojalny jestem?

Raczej nie:)
    Aż tak ta gra chyba nie jest jeszcze inteligentna :D

Wasky
    Uczestnik

Spokojnie Diablo to nie wpłynie ani trochę na twoją ilość minut ;) na pewno jeszcze nie w tej odsłonie NBA 2k ;P

Jak tam w Jordan Challenge ? Ja narazie mam 3 skończone ale od dzisiaj sie biore do roboty

Patryk2224
    Uczestnik

Mnie jakoś Jordan’s chalenge nie ciągnie zbyt mocno mam tylko 1 skonczone ;) Wole sezon Miami pograć,MP,bądź mecze dzisiejsze (NBA today)

a mecze dzisiejsze (NBA today) różnią sie czyms od zwykłych quick game’ów ?

Patryk2224
    Uczestnik

Nie niczym sie nie roznia ale dla mnie to wygodne szybko wlacze mecz ktory pozniej moge obejrzec ;)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.