NBA2K11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 46 do 60 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    #23 = #24 > #6
    Uczestnik

Przeszedł ktoś już Jordana? A a propos NBA today – to jak sprawdzić wyniki z meczów wczorajszych? I w ogóle te wszystkie opcj które były dostępne jasno i czytelnie w NBA 2k10 w menu NBA today? Bo coś tego nie ogarniam:/

Najprawdopodobniej te wszystkie wyniki i to z 2k10 pojawi sie dopiero na starcie sezonu.

Patryk2224
    Uczestnik

Nba today prawdopodobnie będzie działać dopiero podczas sezonu regularnego i play off

Diablo55 wrote:
    Przeszedł ktoś już Jordana? A a propos NBA today – to jak sprawdzić wyniki z meczów wczorajszych? I w ogóle te wszystkie opcj które były dostępne jasno i czytelnie w NBA 2k10 w menu NBA today? Bo coś tego nie ogarniam:/

A co do Jordana jeszcze się nie bawiłem w to :) ale mam zamiar gdy znajde troche czasu

Ja widzę w 2k11 jeden kolosalny błąd , po większości fauli , zawodnik na którym został on odgwizdany zawsze ma coś do powiedzenia albo wykonuje gesty np. podnosi ręcę , łapię się za głowe itp. i ja się pytam gdzie FAULE TECHNICZNE :D:D:D :P
    Może patch naprawi ten błąd :P😛

Patryk2224
    Uczestnik

Chyba 2k nie przyjeło do gry nowych zasad o faulach technicznych :)

:D:D:D
    Wsady jakoś rozszyfrowałem ale alley oopy jeszcze by sie przydały…:P wie ktos jak robić ?

Patryk pytałes kiedys o soundtracka. znalazłes w końcu ?

Patryk2224
    Uczestnik
    rybak90 wrote:
    Wsady jakoś rozszyfrowałem ale alley oopy jeszcze by sie przydały…:P wie ktos jak robić ?

Patryk pytałes kiedys o soundtracka. znalazłes w końcu ?

Nie nie znalazłem :)
    A co do alley-oop nadal nie wiem również :/

Patryk a wiesz jak w My player zmienić team jak już sie jest w NBA ? Bo mnie Miami wybrali w drafcie i jestem po 5 meczach i niby teraz jestem w S5 ale chciałbym grac gdzie indziej

Patryk2224
    Uczestnik

No ja mam podobno sytuacje gram w Memphis Grizzlies i mam już 9 meczy rozegranych hmm co do trade to jak masz tamta nowa opcje wejdz w my trade na początek wybierasz 3 drużyny do których chciałbyś dołączyć w przyszłości i masz na dole taki napis z ilością dni jakie pozostały do możliwości zmiany zespołu (chyba trade time to sie nazywa). Chyba dopiero wtedy będzie możliwość zmiany zespołu chyba że jakiś zespół zaoferuje ci trade :)

ja time trade mam chyba 110 days ;/ przeciez tyle nie bede czekał. No ja już wybrałem te 3 teamy w ktorych chciałbym grać ale co dalej z tym ? Mam czekać te 110 dni ? podejrzewam że te 100 dni mija akurat jak jest all star weekend i wtedy sie po prostu tylko okienko transferowe kończy a nie…

Patryk2224
    Uczestnik

Ja mam chyba 100 time trade no raczej wiesz nie można ot tak przeskakiwać z klubu do klubu trzeba wytrzymać i sie pokazać z dobrej strony a pózniej może pojawią się oferty :)

IVI
    Uczestnik
    rybak90 wrote:

jak na PS3 do L2 +O

na kompie nie wiem

ale może ta sama kombinacja z przypisanymi klawiszami czyli crossover /shot modyfikator + fake pass

powodzenia w testowaniu :)

ja gram na PS3

Patryk2224
    Uczestnik

rybak ja własnie miałem trade do sacramento miałem ich zaznaczonych w player trade i po prostu po meczu tylko komunikat że trade do Sacramento Kings i tyle :)

Ja zostałem wybrany w 2 rundzie draftu SG do Portland. Ale narazie mam dużo minut i nawet nieźle mi się gra więc raczej nie będę się stamtąd ruszał na własne życzenie.

Patryk2224
    Uczestnik

No u mnie wygląda to tak że jestem PG wybrany w 1 rundzie draftu pick 28 do Memphis Grizzlies ale po 8 meczach trade do Sacramento i teraz gram w starting 5, a w Memphis tylko z ławki grałem

Wyświetlanie 15 wpisów – od 46 do 60 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.