NBA2K11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    rybak90 wrote:
    patryk masz oryginała ?

Może nie tak perfidnie co ?? Znowu mam cię odsyłać do regulaminu ?
    Zresztą nie tylko ciebie , panowie trochę się uspokójcie , wzmianka o piractwie też jest w naszym regulaminie … Więc takie sprawy to na gg albo PW …

Patryk2224
    Uczestnik

Oczywiście że mam :) zamawiałem na allegro juz przed premierą i dostarczyli mi 6 ;]
    Co do MP trudno sie gra ale w koncu jest lepiej pokazana ocena meczowa i nowe opcje chociażby pass to assist :)

#23 wrote:
    rybak90 wrote:
    patryk masz oryginała ?

Może nie tak perfidnie co ?? Znowu mam cię odsyłać do regulaminu ?
    Zresztą nie tylko ciebie , panowie trochę się uspokójcie , wzmianka o piractwie też jest w naszym regulaminie … Więc takie sprawy to na gg albo PW …

O stary…:thumbsdown: a w jaki sposób mam o to pytać :hmmm:

Patryk a w jaki sposób sie gra online ?

rybak90 wrote:
    O stary…:thumbsdown: a w jaki sposób mam o to pytać :hmmm:

Wgl masz się o to nie pytać ! Poczytaj sobie regulamin to zrozumiesz …

Patryk2224
    Uczestnik

Szczerze nie próbowałem a 23 chodzi o to byś o takie rzeczy na pw sie pytał albo najlepiej na gg zajrzyj w post kontakt z użytkownikami tam mam wpisane :)

dobra patryk to powiedzmy ze chce z toba mecza rozegrać to jak to niby zrobić ? Bo jak mi szuka przeciwnuków w lobby to pisze ze online 900 ludzi a jak wejde w tą „poczekalnie” gdzie sie wybiera do jakiego pokoju chcesz wejsc to tam 2 osoby są …

Patryk2224
    Uczestnik

Jak pisałem wcześniej nie zaglądałem tam jeszcze :)
    Do online wejdę dopiero gdy przejdę tryb Jordan,pogram sobie w my player i ogólnie naucze sie grac na lepszym poziomie wtedy dopiero będę kombinował jak zagrać online.

#23 = #24 > #6
    Uczestnik

Kurde w porównaniu do 2k10 to trudna jest :D ale warto się pouczyc i spędzić trochę wiecej czasu bo oprawa jest zaje***** świetna gra. Jaka mieliście najlepsza ocenę w my player?[hr]
    A co do aleyy-oop’ów to jeszcze nie robiłem ale z tego co się orientowalem to wystarczy clutch + pass w odpowiednik momencie

Ja miałem w ostatniej kwarcie A i mi sie komp zrestartował :D i przepadło;/

Ej a jak biore Quick Game i wybiore jakies tam druzyny to czemu w meczu ja steruje tylko jednym playerem tak jak w MP ?

Bo w ustawieniach masz zmienione, że tylko jednym sterujesz i to jest pewnie SG

Patryk2224
    Uczestnik

Być może ustawienia z MP przeszły ci na quick game gdzieś w opcjach idzie zmienić ze grasz wszystkimi

Shaggy jak juz mi sie tak zrobi to PG

ale najlepsze jest to że raz gram wszystkimi a raz jednym u tak dalej…;/

Patryk2224
    Uczestnik

To nie mam pojęcia ja miałem tak w NBA 2k10 że z nba blacktop zasady szły na quick game nie było np faulów intencjonalnych,czasu 24 sekund, wyjsc poza linie. Może ty masz tak że czasem po prostu z MP przechodzi na quick game jeśli dobrze pamiętam to zrób tak usuń w grze game settings wyłącz ją i włącz wgra się to od nowa i powinno być normalnie ja tak zrobiłem w 2k10 i zadziałało

te wszystkie faule i inne mozna włączyć nawet w czasie meczu w game sliders bodajże

Patryk2224
    Uczestnik

własnie mi to nie działało nawet po włączeniu tych opcji ale to stara bajka teraz mam boskie NBA2k11 :) Szkoda tylko że mam tak mało czasu by pograć

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.