NBA2K11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ReoCooker
    Uczestnik
    Shaggy wrote:
    Jestem już po pierwszym meczu w Trybie Jordana. W moim odczuciu graficznie niewiele się zmieniło, ale za to animacja, ruchy i oprawa meczów (powtórki itd.) to jest klasa światowa. Gra młodym Jordanem- bezcenne

Zgadzam się z tą opinią. Po pierwszym spotkaniu w trybie Jordana sprawdziłem dokładnie, czy nie ściągnąłem jakiejś gry poświęconej Michaelowi, myślałem, że tylko ta opcja istnieje :) Szybko jednak doszedłem do sezonu normalnego i zacząłem grać moimi Celtami :)

co do gry w 2k11 online to i gre online to gdzie polecacie grac ? na http://nbaonline.pl/ czy http://slamdunk.com.pl/ ?

#23 = #24 > #6
    Uczestnik

Nie dobijajcie mnie!:(

Patryk2224
    Uczestnik

Jak dla mnie mistrzostwo wreszcie ładne animacje nie przeszkadzające w grze i już prawie wogóle nie da się wcisnąć turbo i wpychać się pod kosz tylko trzeba to dobrze rozgrywać poprawiono grę w obronie wreszcie wychodzą mi bardzo ładne bloki :)

tak zgadzam się ale mimo tego czegoś brakuje mi w 2k11…
    Jedno jest pewne, pomiędzy 2k9 a 2k10 była większa rewolucja niż teraz między 2k10 a 2k11…

Patryk2224
    Uczestnik

Hmm poprawiono błędy z 2k10 troche zmieniono grafike no i dodano MJ ;) No i to co mówiłem wczesniej poprawiono gre i w ataku i w obronie :)
    Pytanie jak robić alley-oop na PC. W 2k10 to było clutch+pass a teraz to nie działa ;/

o właśnie popieram pytanko bo teraz w 2k11 jak sie zrobi clutch+pass to jest zwykłe podanie tyle że z większą siłą

ReoCooker
    Uczestnik

Takie pytanko, jak robić wsady? :P Wbiegam pod kosz i dupa, robi zwykły rzut za 2 pkt. :)

Patryk2224
    Uczestnik

Cocker zależy od sytuacji trzeba złapać dobra prędkość i cisnąć shoot (turbo+shoot)
    Już wiele wsadów zrobiłem :)

Patryk2224
    Uczestnik

Już ją widziałem wczoraj jak oglądałem mecz w trakcie reklam ;)

Wpadłem na pomysł, że może będziemy rozgrywać sobie mecze między nami coś w podobie turnieju. Oczywiście nie chodzi mi o jakąś ligę i mecze co 2 dni, ale w weekendy jak nie ma co robić to na sparing można się umówić :)

No właśnie. Jak to jest z graniem online ? Bo ja teraz gram na piracie ale jutro ide kupić oryginała. I też sobie tak myślałem żeby pograć jakąś „małą ligę”.
    Napiszcie może kto ma orginała teraz

Patryk2224
    Uczestnik

Zapomniałem jeszcze dodać o sporych poprawach w My Player przyjemnie się gra teraz :)

przyjemnie w MP ?
    mi sie nie gra przyjemnie (chociaz gram juz w miami heat:)) jest za duzy poziom trudnisci. a dla takiego co nie grał w MP w 2k10 to juz wogole makabra.

patryk masz oryginała ?

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.