NBA2K11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 211 do 225 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ADZIO
    Uczestnik
    sałek15 wrote:
    Kobe Bryant- przy 12 min kwarcie udało mi się rzucić 96pkt
    Marcin Gortat- przy takiej samej długości kwarty wręcz zadziwiające statystyki:40pkt 20reb 5blk

W My player podczas kwarty 12 min 97 punktów zawodnikiem z 83 overall
    Marcinnem kwarta 7 min 35 PKT 12 ZBÓREK 3 BLK :d

Howi12
    Uczestnik

ja sypie na HoF teraz Orlando slidery sa wszystkie u mnie i u CPU na 50 czyli czyba defultowe ;p na 12 minq
    dla mnie sie gra zajebiscie trzeba sie na trudzic zeby zapierdzielic dobry mecz ;o
    jak z boiska mi schodzi Howi razem z Nelsonem to niewiem co sie dzieje tylko cuda mnie ratują
    muszę poszukac jakiegos Role Playera ;p za howiego bo marnie widze playoffy

a no i gram na 29 spotkan teraz bo niechce mi sie walic na 82 mecze ;p juz wystarczajaco sie nabieglałem Lakersami ale PO na 4 wygrane musi byc ;p
    Polecam też Dunoha czy jak on się zwie… jako rezerwa za Jaamera jest booomba ;p

p.s. dzieki za ODENA bo jak dobrze pojdzie to bedzie moj ;p tylko jeszcze musze ponegocjowac z Picami ;p

salek15
    Uczestnik

Mam pytanie w My player lub Jordan:creating a legend jak zrobić alley-oppa(czy jak to się tam nazywało)

kubakw
    Uczestnik

jeżeli chcesz komuś rzucić to „clutch + pass”
    a jak chcesz samemu dostać to „clutch + fake pass”

Howi12
    Uczestnik

mi powiem szczerze nie wkręcił się zbytnio My Player ;p ładnie zrobiony idt ale jakos mnie nie wciagną na dlugie godziny ;p

Howi12 wrote:
    1.kiedy gram mecz wciskam start wchodze w Perfomence (chyba tak) jest taki wskaznik YOU ________|_______Matchup co to oznacza ??

2.w oknie my player wchodzimy w ta opcje gdzie jest MY MINUTES, My TRADE i jest tam takie szare zablokowane o co chodzi ??:wall:

1. Wskaźnik ten oznacza kto w meczu jest lepszy. Rywalizujesz ze swoim matchupem i jak to czerwone pole jest na twojej stronie to oznacza, że ty jesteś lepszy.

2. Możesz poprosić o trade chyba po 5 meczach rozegranych w drużynie.

Howi12
    Uczestnik
    Shaggy wrote:
    Howi12 wrote:
    1.kiedy gram mecz wciskam start wchodze w Perfomence (chyba tak) jest taki wskaznik YOU ________|_______Matchup co to oznacza ??

2.w oknie my player wchodzimy w ta opcje gdzie jest MY MINUTES, My TRADE i jest tam takie szare zablokowane o co chodzi ??:wall:

1. Wskaźnik ten oznacza kto w meczu jest lepszy. Rywalizujesz ze swoim matchupem i jak to czerwone pole jest na twojej stronie to oznacza, że ty jesteś lepszy.

2. Możesz poprosić o trade chyba po 5 meczach rozegranych w drużynie.

TAk wiem o tym że trade po 5 meczach bo z PACERS do SACRO przeszedlem po 9 ;p ale chodzi mi o ta zablokowana pocje na szaro MY…

iwczyko
    Uczestnik

nie wiecie może czy na Xboxa można zgrać rostery przez pendrive(ban na live mam)
    chce mi sie Nuggets „nowymi” pograć, ale nie chce mi się bawić w tworzenie ludzików itp.

ADZIO
    Uczestnik

niemusisz tworzyc graczy, sam zrob transfery poprostu ja tak zrobilem i bylo ok. tylko po zmianach bedziesz musial minuty poprzydzielac bo kazdy bedzie mial po 40 ;/

Ja mam na PSP i jest supcio mniam i pycha

iwczyko
    Uczestnik

@ADZIO ale nie ma wtedy połowy rookies(fields, mozgov itd)

salek15
    Uczestnik
    iwczyko wrote:
    nie wiecie może czy na Xboxa można zgrać rostery przez pendrive(ban na live mam)
    chce mi sie Nuggets „nowymi” pograć, ale nie chce mi się bawić w tworzenie ludzików itp.

Ściągnij sobie patcha tam są aktualizacje drużyn tylko to wali My Playera

ADZIO
    Uczestnik

Czemu wali My Player`a?? Jak po kupieniu nowego X`a niemam zadnych problemow z tym trybem, a wrecz przeciwnie :)

salek15
    Uczestnik

Na PC na konsole nie wiem.A więc ta pokazuje jak wyjść ale jak się nie wyjdzie to PG kozłuje i kozłuje aż do ostatnich sekund i rzuca wkurzające.
    Biegniesz pod kosz przed patchem nic się nie działo kończyłem akcje dunkiem lup lay-up’em, a teraz gubię piłkę robię turnovery itp.
    Oczywiście jest kilka zalet update drużyn i można grać przez neta

ADZIO
    Uczestnik

z tym PG sytuacja sie poprawia jak zostajesz waznym zawodnikiem w druzynie. Wtedy podaja praktycznie zawsze jak wcisniesz podanie czasem wymaga to wcisniecia podania pare razy ale wkoncu poda ta pile do Ciebie :)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 211 do 225 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.