NBA2K11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 196 do 210 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Nie iwczyko Release mi chodzi bez zarzutu prawie wszystkie rodzaje rzutów mam wyćwiczone :D
    Dzięki za te uwagi , na pewno mi się przydadzą :)
    No teraz już idzie o wiele lepiej :P
    Dzięki jeszcze raz:P
    Jaką Ty grasz drużyną ??

iwczyko
    Uczestnik

teraz Lakersami, oddałem Fisha i Vujacica za Hinricha i 5 zwycięstw na razie,
    wczesniej nuggets

Kurde nic lakersami za 3 nie mogę trafić, zwiększyłem slidery do 54, a dalej 3-15
    rzucam już tylko z czystych pozycji i nic nie wchodzi, release dobry zawsze

Howi12
    Uczestnik

owww Vujacica oddales ?? ;o jak ja pykalem 3 sezon LA to byl moj 6 zawodnik :) genialny trojki jak dla mnie vujacic ma boskie 3 ! moja druzyna to byla Flynn-KB24-Durancik-Lamar-Gasol na ławce pamitam mialem vuja, Nate, Princa T tyle pamietam 3 mistrzostwa 2 razy Durant MVP i raz Kobek ;p

teraz sype Orlando dopiero zaczolem lecz Xbox mi padl jutro bd mial nowego :) zagralem jeden meczyk poszlo ladnie gladko mysle jednak nad wymiana Arenas-Zac50 ;)

p.s. grałem Lakersami na Superstarsie a teraz ten wyzej jeden nie pamietam jak sie wabi :)

Howi12 wrote:
    owww Vujacica oddales ?? ;o jak ja pykalem 3 sezon LA to byl moj 6 zawodnik :) genialny trojki jak dla mnie vujacic ma boskie 3 ! moja druzyna to byla Flynn-KB24-Durancik-Lamar-Gasol na ławce pamitam mialem vuja, Nate, Princa T tyle pamietam 3 mistrzostwa 2 razy Durant MVP i raz Kobek ;p

teraz sype Orlando dopiero zaczolem lecz Xbox mi padl jutro bd mial nowego :) zagralem jeden meczyk poszlo ladnie gladko mysle jednak nad wymiana Arenas-Zac50 ;)

p.s. grałem Lakersami na Superstarsie a teraz ten wyzej jeden nie pamietam jak sie wabi :)

Hall of Fame (HoF)

iwczyko
    Uczestnik

na ja tez zawsze prince za artesta sprowadzalem i tez chyba teraz tak zrobie, ale akurat artest jest u mnie jedynym zawodnikeim ktory 3 trafia. a wzialem hinricha, bo fishers zawsze jak nimi gralem to kontuzje mial, nie chcialem ryzykowac teraz :)

Howi12
    Uczestnik

hmmm fisher jak gra jest niezly ;p Blake jest dla mnie slaby nie umiem nic nim sypac ;p Artest dobry w obronie ale atak ma kiepski troche go trojki ratuja ale prince o niebo leprzy jak chcesz jeszcze podobnego gracza to kirilenko jest w miare podobny do princa :)

iwczyko
    Uczestnik

kirelaneko twarz ma niewyjsciawa:)
    princa sprowadze, teraz w fight nighta bede gral

Howi12
    Uczestnik

ooo tez piekna gra pamietam jak pewnego pieknego nocnego dnia :) hah. przyszli do mnie koledzy na X i na nocke … to walka Tyson vs. M.ALi była miazga …. piekna :) nooo potem bylo gorzej z nimi jak sie odpaliło 2k11 :) pamietam tylko jeden wynik Ja 197-57 Damian :) kozak mecz ;p

Howi12
    Uczestnik

mam pytanie do was wszystkich ;p jakie sa wasze Perełki w tej grze. nie liczac elity Durant Kobe LBJ wade Howi itd ;p
    max stats 82… moje perełki to
    Jaamer Nelson swietna poł dycha dobre Drivy i swietne passy.
    Delton West To samo co u Nelsona.
    T.Thomas stawiam go albo na PF albo C ale bardziej C rewalacyjny w obronie ;p …
    Austin Daye chyba tak sie nazywa stata 61 chyba kozak w obronie wielki i całkiem ładne dwójki gram nim na SG :)
    T.Mac Gredy … Staruszek jest rewelejszyn !! all around ;)
    Telfair niewiem dlaczego ale tylko ja nim potrafie grac ! niesamowity ja go nazywam 2 Rosem ;p
    Wes Johnson (Wilki) … hmmm moja najwiekrza perełka zaraz za Westem i Nelsonem :) pamiętam tylko jak powsadzał 66 pkt ;p moj obecny rekord :) w obronie troche słabszy ale Off piękny :)

Dawid
    Uczestnik

Stojakovic – trafiam nim prawie każdą trójkę .

Tristania78
    Uczestnik

Co do W.Johnsona to rzeczywiście fajnie się nim gra a oprócz niego:
    -James Harden
    -Nick Young
    -Taj Gibson
    -Roy Hibbert
    -Paul George
    -Javale McGee(fajne bloki)
    -Anthony Randolph
    -J.R Smith
    -Richard Hamilton-fajny szybki rzut :)
    -DeMar DeRozan

Taak Tristania, sam gram Oklahomą Associoation i jestem zachwycony grą Hardena ;) Poza tym polecam sprawdzić Tysona Chandlera z Mavs… W obronie gra mi się nim bajecznie

Greg Oden ;) Najlepszy Big Man zaraz po DH12 ,przynajmniej w obronie… Gościem bez problemu zrobicie 6bloków na mecz (10min q) a co 4-5 meczy , spokojnie wykręcicie dyszkę :) trzeba trochę się nim poduczyć grać , ale bajka gość :)

salek15
    Uczestnik

Kobe Bryant- przy 12 min kwarcie udało mi się rzucić 96pkt
    Marcin Gortat- przy takiej samej długości kwarty wręcz zadziwiające statystyki:40pkt 20reb 5blk
    Chris Paul- 30 asyst(12minq)
    Ogólnie gram na Superstar.Tylko te trzy razy wyszły na świetne statsy.Ogólnie też próbuje grać jak Shaggy.Dążąc do realistycznych statystyk

Szczerze powiedziawszy ja w tej grze dążę do jak najbardziej realistycznych statystyk i gry, więc mnie nie kręci wykręcanie cyferek tych, które w poście wyżej podał sałek. A same cyferki w NBA 2k11 nic nie mówią, pochwalcie się na jakim poziomie gry gracie (HoF, Superstar itd.) i na jakich slidersach i dopiero wtedy można rozmawiać.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 196 do 210 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.