NBA2K11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 166 do 180 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tyrion
    Uczestnik

Tak się tylko na chwilę wtrącę, bo o samej grze nie mam pojęcia :>

iwczyko wrote:
    na prawdę grają we 4 przeciez

W NBA o ile mi wiadomo to nie- Stephen Curry w zeszłym sezonie dostał 6 faul,a nie miał już kto za niego wejść z ławki GSW i grał dalej, bo jest przepis, że nie można grać w mniej niż 5,i drużyna jest tylko wtedy karana technicznym ft ;)

iwczyko
    Uczestnik

no rzeczywiscie
    myslalem ze zszedl wtedy

Teraz zacząłem sobie mykać w MyPlayera i naprawdę dzięki temu , gra na nowo mnie wciągnęła ;];];] Zostałem wybrany z 16 bodajże pickiem do TWolves , i tam kręcę 20pkt, 5zb, 4as,1.5bl , jako 6’4″ PG :) W NBA gram już ok. 6 meczy i w każdym meczu dostaje notę A+ , co daje mi zawsze +2 minuty w rotacji :) więc na wcześniejsze pytania od czego zależy żeby dostać się do pierwszego składu , odpowiadam że trzeba mieć mecze z notą A, wtedy dostajemy +2 minuty aż do momentu w którym wyprzedzimy pod względem minut kogoś z S5 :)
    Ja aktualnie jestem 6th manem i gram 24minuty na mecz :) więc jeszcze ok. 3 meczy i jestem w starting 5 :)

#23 wrote:
    Teraz zacząłem sobie mykać w MyPlayera i naprawdę dzięki temu , gra na nowo mnie wciągnęła ;];];] Zostałem wybrany z 16 bodajże pickiem do TWolves , i tam kręcę 20pkt, 5zb, 4as,1.5bl , jako 6’4″ PG :) W NBA gram już ok. 6 meczy i w każdym meczu dostaje notę A+ , co daje mi zawsze +2 minuty w rotacji :) więc na wcześniejsze pytania od czego zależy żeby dostać się do pierwszego składu , odpowiadam że trzeba mieć mecze z notą A, wtedy dostajemy +2 minuty aż do momentu w którym wyprzedzimy pod względem minut kogoś z S5 :)
    Ja aktualnie jestem 6th manem i gram 24minuty na mecz :) więc jeszcze ok. 3 meczy i jestem w starting 5 :)

Nie zawsze tak jest, że jak kogoś wyprzedzimy to będziemy w S5. Ja w OKC miałem już 31 min gry, a Harden ok. 15, a i tak przez pewien czas byłem 6th manem.

kubakw
    Uczestnik
    Shaggy wrote:
    #23 wrote:

Nie zawsze tak jest, że jak kogoś wyprzedzimy to będziemy w S5. Ja w OKC miałem już 31 min gry, a Harden ok. 15, a i tak przez pewien czas byłem 6th manem.

Z reguły trzeba po prostu zagrać kilka dobrych spotkań. Jeżeli poprawiasz cyfry wraz ze wzrostem minut to po 5-6 meczach zostaniesz starterem( szczególnie w Wolves):)
    Ja w Grizzlies właśnie chyba po 6 meczach zostałem starterem w miejsce nie byle kogo, bo Rudy’eago Gaya.

kubakw wrote:
    Z reguły trzeba po prostu zagrać kilka dobrych spotkań. Jeżeli poprawiasz cyfry wraz ze wzrostem minut to po 5-6 meczach zostaniesz starterem( szczególnie w Wolves):)

No właśnie o to mi w sumie chodziło , dostajesz więcej minut , kręcisz dobrą notę końcową , więc dobre cyfry też muszą być i jakoś się pniesz w górę tabeli :)
    Shaggy zwracam honor, myślałem że ZAWSZE to będzie działać na takiej zasadzie widocznie się myliłem :)

Swider
    Uczestnik

Ja tam zostałem wybrany z 33 numerem do Kings;] Ekipa amatorka bilans jak narazie bodajże 3-7?:P Teoretycznie jestem PG,chociaż częściej jestem wystawiany na SG i gram obok Udriha. Na razie szału niema jeśli chodzi o moją grę bo rzucam gdzies tak ponad 9 punktów na mecz,3 zbiórki i prawie 5 asyst a gram też tak ponad 20 minut a w niektórych meczach już nawet po 30;) W ostatnim meczu career high mój w punktach,23 punkty i przy tym 4/6 z za łuku;)

iwczyko
    Uczestnik

ja gram pf, wybrany w 1 rundzie do utah, zagralem pare meczów, ale chcialem trade. przeszedlem do pistons
    średnie- 18pkt, 11 zbiórek, 1 asysta, prawie 2 bloki
    carrer high-33 pkt, ponad 20 zbiórek, 5 bloków, 4 asysty,2 przechwyty

Ja od czasu gry w Minnesocie nie spadłem poniżej 15pkt ;];] Zawsze tyle minimalnie rzuciłem ;] Moje carrer high to 31pkt, 11zb, 4bl, 2 przechwyty, 8 asyst :) Gram PG ale podobnie jak świder większość minut zbieram na dwójce :)

Swider
    Uczestnik

Właśnie po pierwszym Double double w karierze zostałem oddany do Warriors:P

krisu253
    Uczestnik

Ej jak wlaczam sobie mecz przez internet to mi chodzi mecz jakby chciał a nie mógł. Macie tak tez? Czy wiecie może co trzeba zrobić żeby szybciej chodził

P.S zrobiłem performance benchmarking a internet mam neostrade 6 mb i wylaczam antywirusa i firewalla do gry

Anonimowy
    Gość

Siema, mam kilka pytań i nadzieję, że pomożecie:

1. Jak zmienia konfiguracje przycisków na klawiaturze, bo np. wchodzę w ust daję pass na 1 robi się Button 1 a podanie jest i tak… spacją.
    2. Jak robić wsady? Rzucam klawiszami 2,4,6,8 – nie wiem nawet który rzut różni się czym.
    3. Idzie grać we dwóch na 2 klawiaturach?

Z góry dzięki ;]

Tristania78
    Uczestnik

kolego polecam Ci się zaopatrzyć w pada,na klawiaturze to się będziesz męczył i po prostu się nie da wszystkiego zrobić na klawie,nie odczujesz piękna tej gry,nie wiem czy ktoś Ci na to odpowie, bo trudno mi sobie wyobrazić granie na klawiaturze i nie wiem czy ktoś tak pogrywa

Patryk2224
    Uczestnik

Ja pogrywam bardzo często na klawi i powiem że się da grać na klawi na dużym poziomie :) Ale i tak joy jest lepszy bo jest większa kontrola :)

Wyszedł pad do NBA 2k11, używał ktoś już go?? Coś poprawili?

Wyświetlanie 15 wpisów – od 166 do 180 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.