NBA2K11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 151 do 165 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    iwczyko
    Uczestnik

@ADZIO
    chyba po prostu musi koleś dobrze nabiegać
    ja rzucałęm full razy ale ani razu nie kończyli(pilkaim wypadała)

ADZIO
    Uczestnik

Ale to domnie maja podac tzn. do mojego zawodnika właśnie :d

Wasky
    Uczestnik

Hymmm… na xboxie wciska się „Y” które służy również do, nie wiem jak to się nazywa tak profesjonalnie bo się nie znam ale ja to nazwę doskok czy odskok, takie 2 kroki gracz wykonuje i można rzucić piłkę. Znajdź (jeśli gracz na PC czy PLAY3) przycisk odpowiadający za podobną rzecz i spróbuj ;) To wtedy zawodnik z twojej drużyny rzuci ci podanie na Alley-oopa a jeśli chcesz of the glass to ten zawodnik po prostu musi biec w stronę kosza i być dość blisko niego wtedy odbije tą piłkę od tablicy ;) Mam nadzieje, że udało mi się to jakoś wytłumaczyć :P Popróbuj :D

Dawid
    Uczestnik

Mieliście kiedyś 2 kontuzje z rzędu ? Ja tak pierwsza przy rzucie za 3 upadł na plecy pauza na 1-2 tygodnie wróciłem do gry i znowu tym razem wbiłem się pod kosz ofensywna zbiórka dobitka i akcja 2+1 mój player upada trzymając się za ramie i pauza 2-4 tygodnie.

kubakw
    Uczestnik

Zdarzyło mi się tak raz. Postanowiłem wyleczyć zawodnika do końca, a od razu po powrocie kontuzja kostki pojawiła się znowu. Po wbiciu durability na 99 na szczęście jeszcze się nie zdarzyło.

krisu253
    Uczestnik

ja jak grałem w assocation kiedyś to podczas jednego meczu kontuzję złapało dwóch kluczowych zawodników. a w my player to jakoś mi to nie zdarzyło dwie z rzędu

iwczyko
    Uczestnik

kurde david lee mi kontuzje zlapal
    triple double ellisem mialem

Dawid
    Uczestnik

dlaczego w my player zawodnicy po 6 faulach nie opuszczają boiska ?

Wasky
    Uczestnik

A masz oryginalną wersję gry.? :>

Dawid wrote:
    dlaczego w my player zawodnicy po 6 faulach nie opuszczają boiska ?

Jest to może jakiś bug gry. Nie bawiłem się dawno w My player, ale np. w wyzwaniach Jordana Divac złapał 8 fauli i też nie schodził.

Shaggy to dlatego że już nie było ludzi na zmianę , więc Divac nie zszedł:)

iwczyko
    Uczestnik

to bug jest
    mozna wstawic w association zawodnika fouled out znowu na boisko

To chyba nie aktualizujecie gry wgl :) Ja czegoś takiego nie mogę zrobić w żadnym z trybów gry , jedynie gdzie to się zdarza to w Jordan Challange ale to tak jak mówiłem dzieje się dlatego że nie ma zawodników do zmiany już i zawodnik musi pozostać na boisku , bo przecież w 4 nie będą grali ;]

iwczyko
    Uczestnik

na prawdę grają we 4 przeciez

ADZIO
    Uczestnik

Dzisiaj rano udalo mi sie zrobic of the glass alleyoop w MP. Musicie biec za swoim PG najlepiej podczas kontry i wychodzic mu lekko z boku. Jak juz bedziecie blisko koszka wtedy trzeba wcisnac w przypadku Xboxa LT+B i lewa galke skierowac w strone kosza. Reszta juz zajmie sie sam zawodnik:D

Wyświetlanie 15 wpisów – od 151 do 165 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.