NBA2K11

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ReoCooker
    Uczestnik

Opinie i dyskusje nt. najnowszej gry z serii NBA2K.

Graliście? :) Ja dopiero przymierzam się, więc na moją opinię trzeba poczekać :P

Wasky
    Uczestnik

Ja grałem w demo gry na xbox’a ;) Grało sie przyjemnie ;P Grafika jak zwykle na bardzo wysokim poziomie ;P Niestety nie potrafię oceniać gier więc nic więcej nie umiem powiedzieć ;P

Clippers4life
    Uczestnik

Ja ściągam dopiero :D ale podobno zajebista.

ReoCooker
    Uczestnik

Właśnie jestem po pierwszym spotkaniu. Odczucia? Ciężka gra, w końcu trzeba się postarać, aby wygrać. Sterowanie trochę ciężkie, ale bardzo realistyczne – gracz nie zatrzymuje się w pełnym biegu od razu.

Póki co same plusy ;) ładna grafika, tekstury, menu itp. Trochę ciężko mijać poszczególne filmiki, których się nie chce oglądać :P

#23 = #24 > #6
    Uczestnik

Ej jutro jest oficjalna premiera nie?
    Wie ktoś czy dostępne bedzie już jutro w saturnie albo media markcie do kupienia? Gdzie tak po południu bym zajrzał ale nie jestem pewien. Nie słuszeliscie może żadnych wieści?

wrona
    Uczestnik

może zobacz w Empiku?

Drunx
    Uczestnik

na czym gracie?

przeciez była mowa że przenosza polska premiere na 15

ReoCooker
    Uczestnik

Jeszcze niedostępne w Komputroniku, ale mają w bardzo szybkim czasie – zamawiasz i 1 dzień czekasz, i cieszysz się grą :) Musisz bacznie czuwać może w dzień premiery już być dostępne.

http://www.komputronik.pl/index.php/product/109374/Programy_i_gry/Gry_na_PC/NBA_2K11_PC_.html

wrona
    Uczestnik

Drunx ja na PC gram bo tylko to mam ;)

#23 = #24 > #6
    Uczestnik

Wie ktoś jak sobie dzisiaj załatwić NBA. ?

Ja już mam swoją kopię i zaraz instaluję. Póżniej podzielę się wrażeniami. Co do pytania to szczerze powiem nie wiem, słyszałem że w sklepach dopiero w pon ma byc.

ReoCooker
    Uczestnik

Z torrentów :) W sklepie na dniach dopiero :P

Jestem już po pierwszym meczu w Trybie Jordana. W moim odczuciu graficznie niewiele się zmieniło, ale za to animacja, ruchy i oprawa meczów (powtórki itd.) to jest klasa światowa. Gra młodym Jordanem- bezcenne

#23 = #24 > #6
    Uczestnik

Kurrr ja dopiero będę miał w poniedziałek ;//

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.