NBA Quiz

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy NBA Quiz

Wyświetlanie 15 wpisów – od 391 do 405 (z 411 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Wasky
    Uczestnik

Też mój rok urodzin! :D

Pytanie:
    Michael Jordan jest kojarzony przez wszystkich z numerem 23. Jednak po swoim pierwszym powrocie do ligi było mu dane przez jakiś czas nosić na koszulce inny numer. Jaki? ;)

Kingpin
    Uczestnik

45 ;)

Wasky
    Uczestnik

Dokładnie! Brawo ;) zadawaj pytanie ;)

Kingpin
    Uczestnik

Proste bo moje pierwsze :)

Kto z aktualnie grających w lidze może poszczycić się największą ilością triple-double?

sovren
    Uczestnik

Jason Kidd – 107

Najniższy zawodnik, który dostąpił zaszczytu wstąpienia do Galerii Sław NBA?

@Benek

nom, jedziesz dalej

Benek
    Uczestnik

sovren – na początku myślałem, że Muggsy Bogues lub Spudd Webb, ale okazało się, że Calvin Murphy :)

Sorry, że dopiero teraz, ale nie zauważyłem, że zaakceptowałeś odpowiedź.

Pyt: W jakim meczu, który zakończył się w regulaminowym czasie gry, padło najwięcej punktów i jaki był wynik?
    Albo odpowiedzcie na drugie pytanie: (to akurat z dzisiejszego meczu Orlando): Do kogo należał rekord największej ilości wykonywanych rzutów wolnych w meczu?

Arctus
    Uczestnik
    Benek wrote:
    sovren – na początku myślałem, że Muggsy Bogues lub Spudd Webb, ale okazało się, że Calvin Murphy :)

Sorry, że dopiero teraz, ale nie zauważyłem, że zaakceptowałeś odpowiedź.

Pyt: W jakim meczu, który zakończył się w regulaminowym czasie gry, padło najwięcej punktów i jaki był wynik?
    Albo odpowiedzcie na drugie pytanie: (to akurat z dzisiejszego meczu Orlando): Do kogo należał rekord największej ilości wykonywanych rzutów wolnych w meczu?

Wilt Chamberlain

ADZIO
    Uczestnik

Temat troche znieruchomial wiec reaktywuje :)

Jaki zawodnik, z jakiej druzyny i w ktorym roku wygral pierszy Slam Dunk Contest ??

vvr
    Uczestnik
    ADZIO wrote:
    Temat troche znieruchomial wiec reaktywuje :)

Jaki zawodnik, z jakiej druzyny i w ktorym roku wygral pierszy Slam Dunk Contest ??

Larry Nance, Phoenix, 1984

Kto jest liderem trafionych rzutów za 3, i ile na dzień 8.02.2012 wynosi suma trafionych punktów za 3 oczywiście.

ADZIO
    Uczestnik

Ray Allen 2663 trafione trójeczki :)

Jak nazywał się zawodnik, który zdobył pierwszą nagrodę ” The National Basketball Association’s Rookie of the Year Award ” , w którym to było roku i w jakiej drużynie wtedy grał ?

vvr
    Uczestnik

William Melchionni, 1953, Fort Wayne Pistons.

Kto został wybrany Coach of the Year mając najmniejsze doświadczenie spośród wszystkich wyróżnionych tym tytułem obecnie, w którym roku i z jaką drużyną ?

ADZIO
    Uczestnik

Tom Thibodeau 2011 Chicago Bulls

ADZIO
    Uczestnik

Jedyny rozgrywajacy z tytulem DPoTY ??

Skejcik
    Uczestnik

Gary Payton ;]

Creative
    Uczestnik

Odpowiedź raczej prawidłowa ;) Dawaj pytanie Skejcik :D

Wyświetlanie 15 wpisów – od 391 do 405 (z 411 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.