NBA Quiz

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy NBA Quiz

Wyświetlanie 15 wpisów – od 241 do 255 (z 411 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Ociep
    Uczestnik

Kurt Rambis- obecny trener Leśnych Wilków? zaznaczam- strzał ;) dobra już wiem na pewno że to dobra odpowiedź- pytanie będzie jutro jak coś wymyślę ;)
    21.Który z aktualnie grających graczy zaliczył najwięcej klubów i ile ich było?

21. Kevin Ollie
    – Dallas Mavs
    – Orlando Magic
    – Sacramento Kings
    – Philadelphia 76ers
    – New Jersey Nets
    – Chicago Bulls
    – Indiana Pacers
    – Milwaukee Bucks
    – Seattle SuperSonics
    – Cleveland Cavaliers
    – Minnesota Timberwolves

Teraz Ollie występuje w barwach Oklahoma City Thunder lecz nie należy tego liczyć jako osobny klub gdyż wcześniej grał dla SuperSonics czyli w sumie 11 klubów:)

22.Kto zaliczył najwięcej w historii ligi 4 punktowych akcji?
    Pytanie należy do trudniejszych więc podpowiem że ten zawodnik wciąż gra i ma się bardzo dobrze:)

Ociep
    Uczestnik
    #23 wrote:

22.Kto zaliczył najwięcej w historii ligi 4 punktowych akcji?
    Pytanie należy do trudniejszych więc podpowiem że ten zawodnik wciąż gra i ma się bardzo dobrze:)

Jamal Crawford :)
    23. Jaki zawodnik najczęściej znajdował się w czołowej piątce ligi pod względem skuteczności z gry, i ile razy?

23. Kareem Abdul-Jabbar – 19 razy ??

Odpowiedz jest błędna , potwierdził to Ociep na SB … Zostawiam posta żeby ktoś nie wypisywał tego zawodnika drugi raz w chwili kiedy padnie poprawna odpowiedz usunę go i zostawię tylko tego prawidłowego

Panowie Quiz stoi w miejscu od dłuższego czasu , pytanie Ociepa wydaje się być za trudne i przejdzie do naszego quizowego Hall Of Fame ;)
    Z racji wielu próśb o ruszenie tej zabawy zadam swoje, wydaje mi się że łatwiejsze ale i bardzo ciekawe pytanie:)
    24. Matka jakiego aktualnie grającego zawodnika zdobyła MVP RS w WNBA ? :)

Anonimowy
    Gość

Matka T-maca z Knicksow?

Błąd :) mogę podpowiedzieć że to przynajmniej dobra konferencja ;]

Anonimowy
    Gość
    #23 wrote:
    Panowie Quiz stoi w miejscu od dłuższego czasu , pytanie Ociepa wydaje się być za trudne i przejdzie do naszego quizowego Hall Of Fame ;)
    Z racji wielu próśb o ruszenie tej zabawy zadam swoje, wydaje mi się że łatwiejsze ale i bardzo ciekawe pytanie:)
    24. Matka jakiego aktualnie grającego zawodnika zdobyła MVP RS w WNBA ? :)

to może matka JaVale McGee ??

Correct :)
    Czekamy na pytanko jamajka;]

Anonimowy
    Gość

jasne, sorry. Wybaczcie 'świeżakowi’ ;)
    #25. Która drużyna (kiedy i z kim) wygrała największą różnicą punktową? Jaki był wynik tego spotkania?

Tyrion
    Uczestnik
    jamajka wrote:
    jasne, sorry. Wybaczcie 'świeżakowi’ ;)
    #25. Która drużyna (kiedy i z kim) wygrała największą różnicą punktową? Jaki był wynik tego spotkania?

68-Cleveland vs. Miami, 17 grudnia 1991 (148-80)
    Pytanie:
    26. Jaki zespół zaliczył największy w historii progres pomiędzy sezonami, i o ile zwycięstw ten team się poprawił?
    No i w kwestii pytania #23( pytanie numer 24)- pytałem na shoutboxie czy się nie pomyliłeś w pytaniu… zapewniałeś że nie, a jednak- Pamela McGee nie była MVP RS w WNBA ani razu.. a Javal McGee jest pierwszym dzieckiem jakiejkolwiek zawodniczki WNBA w lidze…Tak na przyszłość mam prośbę- sprawdzajmy wszyscy swoje pytania, bo quiz ciekawa zabawa, i niepotrzebnie stał w miejscu ;) Peace

Tyrion wrote:
    No i w kwestii pytania #23( pytanie numer 24)- pytałem na shoutboxie czy się nie pomyliłeś w pytaniu… zapewniałeś że nie, a jednak- Pamela McGee nie była MVP RS w WNBA ani razu.. a Javal McGee jest pierwszym dzieckiem jakiejkolwiek zawodniczki WNBA w lidze…Tak na przyszłość mam prośbę- sprawdzajmy wszyscy swoje pytania, bo quiz ciekawa zabawa, i niepotrzebnie stał w miejscu ;) Peace

Nic cię nie zapewniałem , spytałeś czy się nie pomyliłem więc odpowiedziałem „nie, a co?” licząc że dostanę jakąś odpowiedz gdzie wg ciebie popełniłem błąd, a ty już nic nie odpisałeś , więc chyba tak bardzo nie zależało ci na prawidłowym pytaniu i nie przeszkadzało że quiz stał w miejscu skoro tak długo zwlekałeś do napisania uwagi…
    Pomyłka rzecz ludzka , więc ja na na przyszłość proszę że jeżeli zauważysz coś takiego jeszcze raz to napisz na PW do autora pytania i powiedz gdzie popełnił błąd.

Sprawdziłem parę teamów a reszty mi się na razie nie chce i z tych co sprawdziłem to: Boston poprawił się o 42winy między sezonami: 2006-07 a 2007-08. Zgadza się?

Tyrion
    Uczestnik

zgadza się ;) #23- oki nie ma problemu, ale liczyłem an to, ze jak pytam rozsądnego człowieka , to chociaż sprawdzi swoje pytanie:/a na swoją „uwagę” czekałem, aż sie wyjaśni czy miałem rację , czy nie.. ale luz- przyjąłem, zakodowałem i tak zrobię, jeśli będzie potrzeba ;)

A ja liczyłem na to że taki rozsądny człowiek jak ty , odpowie mi na PW gdzie jest błąd w pytaniu…

Wyświetlanie 15 wpisów – od 241 do 255 (z 411 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.