NBA forum pl All time Fantasy Draft

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy NBA forum pl All time Fantasy Draft

Wyświetlanie 15 wpisów – od 91 do 105 (z 107 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Patryk2224
    Uczestnik

Poprawka
    Marcin Gortat 2009-2011

Bruce Bowen – 2004-05 / 2005-06
    Raz jeszcze dobieram świetnego defensora obwodowego, i z tych samych powodów co wcześniej , opcji w ataku mam mnóstwo teraz potrzebni mi są zawodnicy którzy ograniczą moich najgroźniejszych przeciwników i utrzymają prowadzenie kiedy czołowi gracze będą schodzić ;)
    O samym Bowenie chyba dużo mówić nie muszę, jeden z najlepszych defensorów obwodowych of All time, jeden z najbardziej nieczysto grających ;] w latach które wybrałem został mistrzem NBA z San Antonio Spurs, i w obydwu tych latach był w ALL DEFENSIVE FIRST TEAM :)

w896wg.jpg

Chyba tłumaczyć nie muszę ;];];]

ADZIO
    Uczestnik

Zydrunas Ilgauskas 03/05

Moj shoot blocker i rebounder z lawki. Najlepsze 2 sezony Big Z w calej karierze :)

Tyrion
    Uczestnik

Marcus Camby 06/07 i 07/08
    Mój rebounder i shotblocekr z ławki( w obu tych sezonach lider bloków w lidze, z ponad 3 na mecz), DPOTY w 06/07, dodatkowo ponad 3 asysty, biegał do kontr i ponad 1 stila na mecz tez łapał
    Team skończony :)

[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=eIdOj_myIpc&feature=related[/my-youtube]

Rajon Rondo 2009-2011

Robert Parish 81-83

Skejcik
    Uczestnik

Gilbert Arenas (2005-2007)

Tyrion
    Uczestnik

No to draft is over,ale wszelkie dalsze dyskusje spokojnie można prowadzić tutaj.
    Jest paru graczy, których mi tu brakuje:
    Joe Dumars 40% za 3,1 st defensive i MVP Finałów, dwukrotny mistrz in a row
    Mookie Blaylock- 2,7 trójki per game i 2,7 stila dwa lata z rzędu
    Grant Hill
    i kilku innych,ale to już niewazne

Skejcik
    Uczestnik

mnie dziwią wybory na ławkę Patryka. Jego pierwsze wybory bardzo dobre szkoda, że reszta słabsza – Gortat, Morrow, Ibaka. Można nawet z obecnych zawodników wybrać o wiele lepszych eh szkoda, że tu sobie zaszkodził.

Tyrion
    Uczestnik

Ciekawi mnie też, ilu z Was się kierowalo sympatiami, a ilu zimną kalkulacją ;)
    Ja w sumie trochę i tym i tym- myslalem o Kobasie, ale odpadl w selekcji, ale np Michaela Coopera czy Penny’ego od razu wiedzialem że chcę dlatego,że lubię ich fchuj. Mam w sumie tylko jednego gracza którego nie lubię zbytnio- KG, a do każdego z pozostalych sympatię odczuwam
    A jeszcze z graczy obwodowych to się dziwię,że nikt się nie skusi na Sidneya Moncriefa- jedyny obwodowy, który by b2b DPoTY..

Ja miałego go brać, ale jakoś postawiłem na bardziej znanych Artest i Bowen :) a co do twojego pytania, to w moim przypadku była to zimna kalkulacja, bo w swoim teamie nikogo praktycznie nie darze przesadną sympatią :) w zasadzie ani ich lubie ani ich nie lubie :)

Tyrion
    Uczestnik

Breaking news!!
    Teamy Rafała i Rafa zagrały ze sobą w meczu preseason i niestety przystąpią do rozgrywek w osłabionych składach!
    Big Ben się wkur..i chciał znowu dojebać Artestowi, ale niestety Bowen zdążył zareagować i kopnął go z wyskoku w głowę, co nie spodobało się Arenasowi i go postrzelił- Stu Jackson już ogłosił,że na konferencji prasowej posypią się kary,jakich ta liga jeszcze nie widziała :)

ADZIO
    Uczestnik

Dziewczyny strasznie mi przykro iz przegralyscie all games with my team :)

Tyrion
    Uczestnik

No jak to czytalem to prawie uwierzylem,że nie masz najgorszej w team defense pary podkoszowych w tym drafcie ( w sumie cala 4 o obronie picków, czy rotacjach obronnych pewnie coś tam slyszala i wie gdzie dzwoni, ale nie wie w którym kościele ;) )A tekst „przy moich rebounderach nie będziecie mogli nic zdzialac” ” tez dobry- nie wiem czy ktokolwiek ma gorszych rebounderów z lawki w calym tym drafcie ;) A bez zbiorek to nie wiem, jak Twój drugi unit ma grac te fastbreaki, do których faktycznie nadaje się zajebiście.. Mailmana niszczącego blokami to tez mogles sobie darować ;] No ale ogólnie fajnie się czytalo- konwencja dobra :)

ADZIO
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    No ale ogólnie fajnie się czytalo- konwencja dobra :)

I o to właśnie chodziło :)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 91 do 105 (z 107 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.