NBA forum pl All time Fantasy Draft

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy NBA forum pl All time Fantasy Draft

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 107 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ADZIO
    Uczestnik

bedzie fight :D shaq vs. sir charles :P

Swider
    Uczestnik

Pete Maravich 76/77-77/78

Tyrion
    Uczestnik
    #23 wrote:
    Patrick Ewing 1989-90/1990-91

Teraz mam dwóch świetnych zawodników defensywnych we frontcourcie, którzy znajdują się w Top 10 All Time Blocks Leaders (Patrick-6, Duncan-9) , i w wybranych latach blokują więcej niż Olajuwon i Garnett w wybranych przez Tyriona latach. Więc stworzenie defensywnego muru uważam za zakończone;]

Hakeem akurat w tych latach blokuje tak samo jak Ewing,jak popatrzysz na oba sezony ;)I nawet %dostępnych rzutów zablokowanych mają identyczny praktycznie
    A mogę się obronić tylko tym,że obrona tonie tylko bloki i wwybranych latach KG z Hakeemem mają więcej stilów niż Twoi :)
    Dobry wybór ogólnie

wrona
    Uczestnik

Scottie Pippen 93-95
    Dikembe Mutombo 94-96

Swider
    Uczestnik

Kevin Johnson 88/89-89/90

Patryk2224
    Uczestnik

Alonzo Mourning 1992-1993/1993-1994

Jason Kidd 2001-02/2002-03
    Jak już wcześniej planowałem , muszę uruchomić grę pick’n’roll i pick’n’pop szczególnie z Timem Duncanem, mało kto lepiej się do tego nadaje niż jeden z najlepszych PG All Time i jeden z trójki najlepszych podających All Time , czyli Jason Kidd ;)
    Na dodatek Jason to gracz który ma bardzo mały USG więc nie będzie zabierał innym gry, co w takim zespole jest bardzo ważne ;]
    Może jeszcze kilka słów o tym co JK zrobił w wybranych przeze mnie latach ;) A zrobił to że już w pierwszym sezonie gry dla Nets doprowadził ich do finałów NBA, skończył drugi w głosowaniu do MVP a jego wkład w grę Nets był tak wielki że wielu ludzi uważało że to właśnie on a nie Tim Duncan powinien otrzymać tą nagrodę. Sezon później JKidd ponownie doprowadził „Siatki” do finałów ;) obydwa te sezony uważane są za jedne z najlepszych i najbardziej wszechstronnych w jego karierze.

2001-02 14.7pkt 7.3zb 9.9as / Playoffs: 19.6pkt 8.2zb 9.1as
    2002-03 18.7pkt 6.3zb 8.9as / Playoffs: 20.1pkt 7.7zb 8.2as

Oprócz wszystkich tych plusów jakie JKidd da mi w ofensywie (picki z Duncanem i Ewingiem, używanie Birda jako Shootera), trzeba również wspomnieć że jest to jeden z najlepszych defensorów na swojej pozycji ;) i w ten oto sposób na każdej pozycji mam speców od defensywy, śmiem twierdzic że jak na razie mam najlepszy pod względem defensywy team ;]
    PS: No i jeszcze fakt że mam na każdej pozycji świetnych rebounderów , jednych z najlepszych , mój PG zbiera 7piłek, mój SF 10 ;) Jason Kidd kolejny Triple Double machine obok Larryego Birda ;]

ADZIO
    Uczestnik

Kobe Bryant 00/02

Tyrion wybiera: Kevin Durant 2009-10/2010-11
    Tyrion prosił żebym wpisał jego typ który wcześniej wysłał mi na PW, żeby nie spowalniać zabawy ;)
    Mam nadzieję że jakąś opinię i plany wykorzystania zawonika w zespole,wpiszesz kiedy wrócisz ;]

Nie myślałem że kiedykolwiek to napiszę, ale w swoim zespole chciałbym mieć i biorę:
    LeBron James 2009-2011 ;))
    Trza będzie powymyślać później dobrą mowę, aby to jakoś sklecić ze sobą ;D;D

Tyrion
    Uczestnik
    #23 wrote:
    Mam nadzieję że jakąś opinię i plany wykorzystania zawonika w zespole,wpiszesz kiedy wrócisz ;]

Nie chce za bardzo wszystkiego teraz zdradzac no i czasu mało,ale będzie głównie finisherem- w transition zarówno wejscia jak i jumperki, jak i trójki- np trójkami w transition offense rozjebał Miśki w game 7 ostatnich PO. No i planuję też grac kombinację pick&roll offense z lekko zmodyfikowanymi trójkątami,ze zwiększoną rolą sf-a, ale opis to już później
    Mam też plan na atletyczne ustawienie z Durantem na dwójce, wykorzystuje go też jako help defendera ze słabej strony
    A i żeby nie było,że KD nie gra bez piłki- 85% jego trójek jest/było asystowanych

Bill Walton 76-78 to mój kolejny wybór w drafcie.

Skejcik
    Uczestnik

– 9 pick – James Worthy (88-90)
    – 1 pick – Dwyane Wade (09-11)

George Gervin 79-81

W ogóle bez pomysłu. Wszyscy go chcieliście, ale to ja go łykam

Allen Iverson proszę Państwa z sezonów: 2000-2002 ;))

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 107 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.