NBA Forum 11/12 v2

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy NBA Forum 11/12 v2

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 33 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

GoatMan, wrona, mucha hasło i ID macie na PW :) ADZIO i reszta jak będziecie pewni to dajcie znać to wtedy wam powysyłam namiary

wrona
    Uczestnik

ja już się zapisałem do ligi ;)

GoatMan
    Uczestnik

Mam takie pytanie, czy mój kumpel mógłby dołączyć do tej ligi jeśli znalazłoby się miejsce ?

kuba8720
    Uczestnik
    GoatMan wrote:
    Mam takie pytanie, czy mój kumpel mógłby dołączyć do tej ligi jeśli znalazłoby się miejsce ?

A lubi sie wymieniac?:D

GoatMan wrote:

Niech się zarejestruje na forum , i wtedy nie będzie problemu :) jeżeli ma takie pojęcie jak ty to super, będzie tylko ostrzejsza rywalizacja; ]

ADZIO
    Uczestnik

dobra dziewczyny :) decyduje sie na udzial w lidze :) tylko prosze o jakis samouczek i krotki wyjsanienie co i jak zebym mogl w miare szybko to ogarnac

Tyrion
    Uczestnik

Witamy ;)
    Najbardziej podstawowe info jest takie,że jak niejaki kuba8720(team hornets)proponuje Ci deal, to automatycznie go dla swojego dobra odrzucaj ;)
    A mniej potrzebne info na pierwszej stronie jednego z zeszłorocznych tematów dobrze to tam opisał mucha

;]=
    Uczestnik

Miejsce jeszcze jakieś się znajdzie?

a żeś się obudził ;pp

Jest jeszcze jedno miejsce wolne jak coś , kto chce to niech dołącza :) mnie już dzisiaj nie będzie na necie więc chętni zgłaszajcie się po hasło i ID to Tyriona lub muchy (sorki panowie że tym obarczam ;p )

Sovren też zgłaszał chęć gry w tej 2 lidze, więc teraz chyba kto pierwszy się zapisze to będzie grał

sovren
    Uczestnik

mi jedna liga wystarczy, nie będę przecież chłopakowi miejsca zabierać jak chce grać

Skoro Sovrenowi styknie 1 liga, więc wyślę dane do Frackova. Mam nadzieję że to zmusi chłopaka do odwiedzin naszego forum częściej!

Dzisiaj draft o 20.00 Pamiętać ! Brakuje nam jeszcze jednego gracza, więc pilnie go poszukujemy aby zakończyć „rekrutacje”. frackov nic nie odpisuje więc soveren, raf85 everybody pisać jak macie chęć grania w jeszcze jednej lidze :)
    Good Luck, See You at the draft 20.00

;]=
    Uczestnik

Jestem już. Przepraszam trochę zalatany weekend. Wszystko pod kontrolą.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 33 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.