Strona główna › Fora › NBA › Dyskusje, pogaduchy › NBA Forum 11/12 v2
Rusza druga liga Fantasy naszego forum Kto chętny niech pisze w temacie. ID ligi i hasło będę przesyłał przez PW.
I’m in Kiedy mniej więcej draft przewidujesz?
W ten weekend lub w następny , wszystko zależy też od was jak będzie wam pasowało Na PW zaraz będziesz miał ID i Hasło
Dobra kurewa,trzeba choć jedną lige wygrać;] Jak dla mnie to ten weekend,najlepiej niedziela
no wasnie mi bardziej by pasowala sobota, ale w sumie lotever może być i niedziela ale jakoś 19-20 lepiej bo na 22 chyba cisne na kosza, a wchuj dawno nie gralem…
Jak mozna to tez chetnie[/quote] zagram.W sobote real-barca wiec wolalbym soboty uniknac
A faktycznie- zupelnie mim wylecialo z lba Na cos się jednak przydajesz
mi wystarczy, że w jednej dam dupy, ale jak będzie wam jednego leszcza do kompletu brakowało, to możecie mnie wpisać
Tak samo jest ze mną, jak będzie wam kogoś brakowało to może wtedy zagram też w tej drugiej lidze.
O co w tym chodzi ?Bo nie w temacie jestem
wlasnie ja tez niezabardzo w temacie jestem i moze by sprobowal jakby ktos latwo i przyjemnie wyjasnil co i jak ;]
I’m in )
Tutaj tak pokrótce z zeszłorocznego tematu macie –> http://www.nbaforum.pl/watek-fantasy-basketball-yahoo
JA chętny możesz przesłać od razu passy to się zarejestruję do ligi
Jeśli jest jeszcze miejsce w lidze to chętnie przyłączę się do rozgrywki.
Coś widzę, że już nie będę potrzebny jako zapychacz do tej 2 ligi
When you opt to “Remember Me”, WordPress will tell your browser to save the state of pages when you navigate away from them. This allows them to be restored instantly when you use the back and forward buttons in your browser.
OK