NBA celebrity game 2011

Strona główna Fora NBA Aktualności NBA celebrity game 2011

Wyświetlanie 8 wpisów – od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość

Więc chciałbym poznać wasze opinie o jednej osobie która tam zagra czyli o Justinie Bieberze :wall: Według mnie gra z jego udziałem będzie ciekawa:P Najbardziej ciekawią mnie reakcje antyfanów biebera którzy będą na meczu.

ADZIO
    Uczestnik

zadeptaja go tam na boisku hehehe :) a to osoby wystepujace w NBA celebrity game 2011 :

• ESPN Analyst Magic Johnson (NBA legend and Hall of Famer)
    • Grammy-nominated artist Justin Bieber (pop artist)
    • Scottie Pippen (NBA legend and Hall of Famer)
    • Bill Walton (NBA legend and Hall of Famer)
    • AC Green (NBA legend)
    • B.J. Armstrong (NBA legend)
    • Chris Mullin (ESPN Analyst and NBA legend)
    • Jalen Rose (ESPN Analyst and NBA legend)
    • Jimmy Kimmel („Jimmy Kimmel Live!”)
    • Ty Burrell („Modern Family”)
    • Rob Kardashian („Keeping Up with the Kardashians”)
    • Zach Levi („Chuck”)
    • Jason Alexander („Curb Your Enthusiasm”)
    • Common (Just Wright)
    • Bill Simmons (ESPN.com columnist)

Anonimowy
    Gość

Panowie a czy w tym roku konkurs HORSE będzie miał miejsce ?

ADZIO wrote:
    • Grammy-nominated artist Justin Bieber (pop artist)

Straciłem do nich szacunek :D

jeremi niby nic nie piszą o HORSIE ale mi się wydaje że to się odbędzie bo ostatnio nawet w wywiadzie z Griffinem Kenny Smith powiedział Blakeowi że widział filmik jego i DeAndre Jordana z niesamowitymi trick shotami , i spytał się czy jest możliwość że planuje zagrać w aż 4 imprezach ALL STAR WEEKENDU , więc ewidentnie chodziło mu o HORSE :) stąd moje przypuszczenie że to będzie też ale nie mówię na 100%, poprostu takie coś słyszałem :) Sorka za offtop pany ;]

Anonimowy
    Gość

Ja tam nigdy się nie jarałem tym meczem celebrytów. Biebier czy jak mu tam niestety zawojował Amerykę przynajmniej tam jest na fali… sam Shaq chyba miał z nim jakąś akcję. Może przejdzie mutację i jego kariera się skończy. Mogli dać Frankie Muniza z serialu „Zwariowany świat Malcoma”, który prywatnie jest kibicem Clippers ;]

Anonimowy
    Gość
    #23 wrote:
    jeremi niby nic nie piszą o HORSIE ale mi się wydaje że to się odbędzie bo ostatnio nawet w wywiadzie z Griffinem Kenny Smith powiedział Blakeowi że widział filmik jego i DeAndre Jordana z niesamowitymi trick shotami , i spytał się czy jest możliwość że planuje zagrać w aż 4 imprezach ALL STAR WEEKENDU , więc ewidentnie chodziło mu o HORSE :) stąd moje przypuszczenie że to będzie też ale nie mówię na 100%, poprostu takie coś słyszałem :) Sorka za offtop pany ;]

Tylko przecież w HORSIE nie można robić wsadów :whistle:

#23 wrote:
    Kenny Smith powiedział Blakeowi że widział filmik jego i DeAndre Jordana z niesamowitymi trick shotami

Czy ja tutaj gdzieś pisałem o wsadach ? bo nie wydaje mi się …

Wyświetlanie 8 wpisów – od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.