Nba 2k13

Wyświetlanie 15 wpisów – od 121 do 135 (z 260 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    guzu
    Uczestnik
    WADE1982 wrote:
    Panowie wczoraj miałem jakąś aktualizację odnośnie NBA 2K12 mam nadzieję, że coś „USPRAWNIA” rozegrałem jeden mecz i na szczęście nic się nie tnie:).

na jakiej platformie ta aktualizacja?

WADE1982
    Uczestnik
    guzu wrote:
    WADE1982 wrote:
    Panowie wczoraj miałem jakąś aktualizację odnośnie NBA 2K12 mam nadzieję, że coś „USPRAWNIA” rozegrałem jeden mecz i na szczęście nic się nie tnie:).

na jakiej platformie ta aktualizacja?

ps3

kubakw
    Uczestnik

No i kolejny kwiatek. Jared Dudley wymieniony na Jordana Hilla. Jedyny przyzwoity SF(starego Hilla wywalili już dawno) wywalony z zespołu, a w zamian dostaję gówno wartego Hilla, który w dodatku sprawia, że beznadziejny Childress wchodzi do S5, a całkiem dobry Channing Frye leci głęboko na ławkę:( Jak tu grać jak w moment z aktualnych składów robi się fantasy draft.

ADZIO
    Uczestnik

Co do wymian to jest tragedia. Gram w Clippersach i dosc fajnie sie wykonywalo fastbreaki gdy kurwa miale Aminu w skladzie, ale nie po co wymienili go kurwa za Dzordza Hill`a i pizda. Na domiar zlego kilka meczy pozniej pozbyli mi sie Kamana`a i Jordan`a a w zamian dostalem Perkinsa i Nate`a i tak zostalem z 4 PG w rotacji i z jednym centrem weteranem !!!!! To jest kurwa dopiero lipa, a tak fajnie sie gralo w LA ;/

ADZIO
    Uczestnik

Ooo i tu zaskoczenie do skladu dolaczyl wlasnie Kevin Garnett :D

iwczyko
    Uczestnik

beka z tych trejdów zawsze

WADE1982
    Uczestnik

nie doszedłem jeszcze do TRADE -ÓW ale Panowie dobra wiadomość to ta, że być może jutro wszystko się wyjaśni odnośnie lockoutu i będziemy mogli w pełni podziwiać „najlepszych i tych najefektywniejszych” relaksując się w pełni przed tv + dostaniemy paczkę z roosterami do nba 2k12 mam tutaj na myśli rookies :) gdzie bedziemy mogli w końcu godnie rywalizować z wszystkimi pierwszoroczniakami :) a nie jak jest dotychczas 3 gostkami.

p.s czy wiecie co zostało zmienione odnośnie aktualizacji gry ? przynajmniej na platformie ps3 ???

sovren
    Uczestnik

Jest to ten sam patch, który pojawił się wcześniej na 360, po prostu dłużej im zajęła konwersja na ps3. Poprawiono wyłącznie lagi w meczach oraz zmiany składów tuż przed spotkaniem, ponieważ te gwarantowały niemal zawsze odłączenie online.

Dawid
    Uczestnik

Czyli jak dodadzą rookies to w My Player będę musiał zaczynać od początku

ADZIO
    Uczestnik

Ja tam napewno niebede zaczynal od poczatku specjalnie dla rooksow i tak wygram RoTY z nimi czy bez nich :D narazie rywalizuje do MVP poki co a RoTY to ladne uzupelnienie milestonsow tylko :P

WADE1982
    Uczestnik

można w sumie teraz :) tuż przed rozpoczęciem nowego sezonu nba :) ściągnąć „składy robione” przez maniaków :) oczywiście „online” i cieszyć się :) gierką.
    Sovren dzięki za odpowiedź, najfajniej że pozbyli się lagów :) bo to troche wqrw…

iwczyko
    Uczestnik
    guzu
    Uczestnik

Dla zainteresowanych ruszyły oficjalne zapisy do lig slamdunk.

Oficjalne zapisy do lig na XBOX 360 i PS3 – NBA 2k12 | Slamdunk.com.pl

ADZIO
    Uczestnik

skończył już ktoś sezon w MY Player ?? Chce się dowiedzieć czy po sezonie niema zawieszki jak to miało miejsce czasami we wcześniejszych częściach…

kubakw
    Uczestnik

Czytałem na forach, że się zdarzają. Zrób zapasowego save’a lepiej.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 121 do 135 (z 260 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.