Strona główna › Fora › nbaforum.pl – sprawy forumowe › Offtopic › Nba 2k13
- Ten temat ma 259 odpowiedzi, 49 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 8 lat, 5 miesięcy temu przez
karolinka777.
-
AutorWpisy
-
2011-10-13 o 09:30 #13752
kubakw
UczestnikZ częścią uwag muszę się zgodzić. Zostało zmienione parę rzeczy, które były fajne i nie zastąpiono ich lepszymi. Moje takie „very first impression” było nawet negatywne, ale im więcej gram, tym bardziej mi się podoba. Może to wynikało z przyzwyczajenia do poprzedniej wersji. O online się nie wypowiem, bo zwyczajnie nie korzystam. Dla mnie największe znaczenie ma My Player, bo to tam spędzam 90% czasu gry i zostało dodane wiele rzeczy, których w 2k11 bardzo brakowało, np. negocjacje kontraktu, rozmowy przed draftem, przeskakiwanie do ważniejszych meczów, możliwość wydania na coś zarabianych pieniędzy, czy w końcu mające realne znaczenie efekty konferencji pomeczowych. Ponadto wolniej rozwija się postać i nie da się już w 2 sezony wyhodować monstera z umiejętnościami na 99. Model gry nie został może zrewolucjonizowany, ale ciężko poprawiać coś tak dobrego. Jasne, że nie da się zadowolić każdego, ale repertuar zagrań, manewry, zderzenia, potknięcia i inne zachowania graczy na parkiecie po prostu urywają dupę. Jeszcze w poprzedniej wersji wystarczyło zagrać kilkanaście meczów, poznać podstawowe ruchy zawodników, jakieś defensywne dziury i kręcić średnie na poziomie all-star kolesiem zaczynającym dopiero przygodę w NBA. Może w 2k12 też po jakimś czasie coś takiego podczas gry wyjdzie, ale na ten moment wydaje mi się, że jest realniej, czyli trudniej, a przez to przynajmniej ja mam więcej zabawy. Mnie jedynie razi trochę ta strzelanina za 3, bo nie tyczy się tylko zespołów typu Suns, Warriors, czy Knicks, ale wszystkich i to jest do poprawy w patchu.
2011-10-13 o 09:56 #13755WADE1982
UczestnikRozegrałem całe 5 meczy w”My player” mój bilans to 2-3 „Detroit Pistons” pozycja pg;sg i powiem Wam, że widzę coraz więcej poprawionych błędów z 2k11 chociażby samo zbieranie piłki teraz jest to w zasadzie niemożliwe w 2k11 było dużo łatwiej, następnie trudniej wejść pod kosz (najczęściej kończy się to niezłą ci^^ blokiem) przynajmniej na poziomi z overall 62. co jeszcze większość graczy radzi sobie z rzutami (rzutami celnymi) za 3 pkt „zwłaszcza gdy zostawimy go bez opieki) Super wyglądają zderzenia, potknięcia bloki jeszcze fajniej bardziej realistycznie
Bardzo fajnie jest tak jak już wspomniał kolega wyżej : kupowanie różnych umiejętności, nawyków, zachowań typowych dla np. k.bryanta (rzut, fadeway itp) oraz wykupienia treningu np. z Jordanem.p.s. Kubakw (wczoraj miałem jakąś aktualizację w NBA 2K12) możliwe, że coś poprawili…….
2011-10-13 o 12:02 #13757kubakw
UczestnikJa jeszcze aktualizacji nie widziałem:(
No i powinno być tak jak mówisz. W 2k11 można było mieć SG/PG o wzroście 6’2” i notować co mecz na luzie triple-double z ponad 10 zbiórkami, wbijać się pod kosz jak pociąg i pakować in your face’a na Yao Mingu.
Jeszcze jeżeli wiecie, to napiszcie jak działają te treningi, które można wykupić za grubą kasę z Jordanem, Magiciem i innymi?
2011-10-13 o 12:39 #13758guzu
UczestnikWADE1982 wrote:p.s. Kubakw (wczoraj miałem jakąś aktualizację w NBA 2K12) możliwe, że coś poprawili…….Chodzi Wam zapewne o aktualizacje na PS3, info od Ronniego: There is going to be a #NBA2K12 PS3 update that hits overnight. It is a small update prepped prelaunch, nothing you guys should notice.
2011-10-13 o 12:42 #13759WADE1982
UczestnikJeszcze jeżeli wiecie, to napiszcie jak działają te treningi, które można wykupić za grubą kasę z Jordanem, Magiciem i innymi?
[/quote]
MNIE JESZCZE nie stać
na żaden trening, co najwyżej mogę podpatrywać kolegów na rozgrzewce
ale powoli już zacieram ręce „pomyśleć twarzą w twarz z samym Michaelem
nice, nice…..http://www.youtube.com/watch?v=KVYFHUwA1yw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=xCjhrDrdgYY&feature=related2011-10-13 o 13:46 #13763Purp & Yellow LA Lakers
UczestnikJak macie jakiś namiar na łatkę, która na PC dodaje przyciski takie jakie są na Xbox 360 proszę o linka
2011-10-14 o 18:29 #13779Bulls Fan Since 2009
UczestnikNo chłopaki , ja się zawiodłem , nie miałem kiedy do miasta pojechać i jeszcze gry nie posmakowałem ;/ . Ale po tym co opowiadacie to jedząc kolację w tym momencie pociekła mi ślinka z ust
Ale będzie granie ooo uu ;P Serio ten My Player Mode tak wymiata ?? Bo mnie to głównie interesuje na necie nie gram
Czy warto kupowac grę dla samego My Player ( mając na myśli , czy jest wiele zmian ?? na lepsze oczywiście ;P )???2011-10-14 o 18:32 #13780Patryk2224
UczestnikJest sporo zmian za pieniądze kupujesz takie rzeczy jak rzut, kolacja z drużyną, treningi z Jordanem. Przed Draftem grasz jeden mecz i przychodzą do ciebie trzej agenci dają ci 3 pytania i im odpowiadasz typu czy grałbyś dla nas, naszą nadzieją jest taki gracz i gra na twojej pozycji co o tym sądzisz, o wiele ciężej zdobywa sie ocene za mecz ogólnie mi sie podoba
2011-10-14 o 19:00 #13784Bulls Fan Since 2009
UczestnikAha to super , piszę się na to

guzu jest może liga na PC jak coś ?? Bo może bym i o tym pomyślał …
2011-10-14 o 19:13 #13785sovren
Uczestnikliga na pc jest, a co do rookies to na pewno zaraz wypłynie jakiś amatorski roster
jeszcze odnośnie zawodników, to jak wygląda Ron-Ron (w 2k11 wyglądał beznadziejnie) i czy ma zmienione nazwisko?
2011-10-14 o 20:26 #13791ADZIO
Uczestniknie, dalej jest Artestem przynajmniej na Xboxie
2011-10-14 o 20:40 #13793Bulls Fan Since 2009
UczestnikAle w nowym MVP już jest plakat , a na nim z jednej strony METTA WORLD PEACE ;P Peace

teraz tylko czekam jak Michałowicz będzie go nazywać : Metta or World or Peace ?? ;P
Jak obstawiacie chłopaki ?? Ja myślę , że będzie Metta ;P2011-10-14 o 20:48 #13794ADZIO
Uczestnikhehehe raczej bedzie uułłłłła MWP
jak MVP
2011-10-14 o 20:50 #13795Bulls Fan Since 2009
Uczestnikhaha dobre Adzio ;P
2011-10-18 o 06:52 #13830WADE1982
UczestnikStary poczciwy RON
(bardziej już chyba „celebryta”) w 2k12 jest wciąż ARTESTEM na koszulce ps3…..Gram w MP ukończyłem 10 meczy w czym ( 8P-2W) DETROIT PISTONS i jak narazie cudów nie ma
ciągle druga piątka przy 22,9 pts. 3,4 as, 1,2 zbióry grrrr
:P:P:P i „ciągle w dupsko” heee,
PORTLAND jak i OKLAHOMA wyraziła zainteresowanie… p.s chcę do „La”
Powiedźcie mi, pytanie do TYCH WSZYSTKICH KTÓRZY UKOŃCZYLI dużo więcej meczy, po jakim czasie gracie w pierwszej piątce? jak wyglądają transfery ? i jak sobie radzicie ? w samym MP ile wygranych, przegranych itd…
i jeszcze jedno pytanie? dlaczego nie widzę po zakończonym meczu „JORDAN MVP” ? -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.