Nba 2k13

Wyświetlanie 15 wpisów – od 46 do 60 (z 260 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ADZIO
    Uczestnik

Ma ktos jakies info odnosnie My Player ??

Odnośnie My player jest na ich koncie FB duży materiał właśnie o tym trybie, więc odsyłam do Facebook’a

ADZIO
    Uczestnik

Dzieki Shaggy :) jeżeli to wszystko tam bedzie co zostalo opisane w artykule to naprawde bedzie przelomowa gierka :) wywiady z GM, negocjacje kontraktow, pieniadze, podobno poprawiony system (o mecz na note A+ podobno ma byc naprawde ciezko) zobaczymy. Konsola wlasnie kupiona, teraz trzeba tylko preorder zamowic :D

ADZIO
    Uczestnik

Ktos bedzie bral udzial w lidze na slamdunk.com.pl na x360 ??

sovren
    Uczestnik

mógłbyś opisać o co tam chodzi? pełny sezon przeciwko sobie z normalnymi składami?

poza tym, mam zawsze problemy z defense i delikatnie mówiąc wkurza mnie jak przeciwnik się chami jednym zawodnikiem i typu LBJ penetruje non-stop

guzu
    Uczestnik
    sovren wrote:
    mógłbyś opisać o co tam chodzi? pełny sezon przeciwko sobie z normalnymi składami?

poza tym, mam zawsze problemy z defense i delikatnie mówiąc wkurza mnie jak przeciwnik się chami jednym zawodnikiem i typu LBJ penetruje non-stop

ja jestem z tej ligi, w razie pytań pytajcie :)

gramy pełny sezon na x360 z draftem, około 5 meczy tygodniowo

co do nadużywania jednego zawodnika mamy dość restrykcyjny regulamin i jeśli ktoś nadużywa jednej zagrywki, zawodnika, zwodu przywracany jest do porządku :)

ogólnie to naprawdę fajna zabawa taka liga online, dużo lepsza niż granie z CPU lub z hamburgerami ranked

zapraszam :)

sovren
    Uczestnik

odnośnie samego 2k12 to aż tyle zmian wprowadzono, odnośnie wcześniejszej wersji, że opłaca się ją w ogóle kupować?

kiedy się zaczyna liga? jest jakieś losowanie nr w drafcie i czy terminarz jest ustalony z góry czy może trzeba się dogadywać z przeciwnikiem?

guzu
    Uczestnik

my zmiany widzimy, zależy ile czasu poświęciłeś na 2k11 ale zmiany widać po dłuższej grze, nawet mając jedynie demo do dyspozycji

liga się zacznie pewnie za 2-3 tygodnie jak wszyscy zakupią 2k12 a i organizatorzy obadają slidery i ustawienia do gry, masz pieć meczy w tygodniu i umawiasz się indywidualnie z tymi z którymi masz mecz

ADZIO
    Uczestnik

Takze guzu mozesz mnie wciagnac na liste oczekujacych :P juz sie zarejestrowalem na waszej stronie :)

guzu
    Uczestnik
    ADZIO wrote:
    Takze guzu mozesz mnie wciagnac na liste oczekujacych :P juz sie zarejestrowalem na waszej stronie :)

super :), jak masz znajomych to także możesz ich zaprosić, a i jak nie masz pre-orderu to tam też jest jeszcze możliwość kupna z rabatem na gry-online

Swider
    Uczestnik

Guzu ja też i także się zarejestrowałem,więc w razie czego to się piszę;)

ADZIO
    Uczestnik

Świder Ty tez na X ??

Swider
    Uczestnik

Jes ofkors

guzu
    Uczestnik

http://slamdunk.com.pl/nba-2k/online-asso-pierwsze-wrazenia

zapraszam do zapoznania się :)

sprawdzajcie co jakiś czas stronę i forum, na pewno będzie info o poszczególnych zapisach

ADZIO
    Uczestnik

Guzu, a jak np w waszej lidze zglosi sie 60 graczy to co z tym zrobicie ??

Wyświetlanie 15 wpisów – od 46 do 60 (z 260 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.