Nba 2k13

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 260 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość

Ja mam w nosie gameplay:).Liczy się tylko dobra zabawa.No i nie gram w siecie,tylko bawię się w assocation,a w tej edycji z wielką przyjemnością zagram Magiciem,Birdem,Pennym,Big O,Russellem i innymi:).

iwczyko
    Uczestnik

To prawda coś pięknego, już wolę ten wyświetlacz czasu niż normalny podczas rozgrywki. Jeszcze tylko tydzień.

Anonimowy
    Gość

Wspaniałę.Nie mogę się doczekać:)

iwczyko
    Uczestnik

[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=Asl5f-W7aic&feature=feedu[/my-youtube]
    0:54
    ładnie hehe

jest też Rubio
    oby rookies też byli

Tyrion
    Uczestnik

Jest już podane,że jedynym rookie będzie Rubio- skłądy będą/są takie jak w ostatniej aktualizacji 2k11

guzu
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    Jest już podane,że jedynym rookie będzie Rubio- skłądy będą/są takie jak w ostatniej aktualizacji 2k11

Rookie są gotowi i zostaną dodani przez update jak tylko skończy się lockout. Ja ze swojej strony zapraszam do ligi online, bo dopiero wtedy tak naprawdę ta gra daje największą rachochę.

sdreklama.jpg

Wszystkich fanów bezpośrednich pojedynków w grze NBA2K12, chcących sprawdzić się online,
    zapraszamy na ligi oferowane przez SlamDunk’a, które to odbywają się kolejny sezon
    na wszystkich platformach : PC / XBOX360 / PS3. W tym roku SlamDunk wystartował
    z nowym portalem, na którym możecie zapoznać się z wszystkimi newsami odnośnie
    produkcji 2K, zapisami, które są już w trakcie i wszystkim co dotyczy ONLINE.

Jeżeli interesuje Cię gra w ligach NBA 2K12 na pełne 30 zespołów i 82 mecze, jeżeli chcesz
    wygrać i zgarnąć cenne nagrody – dołącz już dzisiaj do społeczności SlamDunk’a.

Wszystkich weteranów jak i amatorów NBA zachęcamy do udziału w świetnej i emocjonującej
    zabawie, która ruszy już niebawem pełną parą. Jeżeli macie znajomych równie zainteresowanych
    basketem co Wy – nie zwlekajcie z ich zaproszeniem, gdyż liczba miejsc jest ograniczona.

Polecamy się serdecznie!
    slamdunk.com.pl

sdportal.jpg

iwczyko
    Uczestnik

[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=2qkJ6-IsCd4&feature=feedu[/my-youtube]intro

Anonimowy
    Gość

Extra.Sorry,że krótko,ale co tu dużo mówić!

Podkład muzyczny świetny. Trochę te twarze były niewyraźne i ogólnie widać, że chcieli tylko zaprezentować graczy u kropka. Gdyby intro było utrzymane w takiej konwencji byłoby super. [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=rQ_jXp1KOHI[/my-youtube]

W ogóle NBA 2K12 zapowiada sięepicko , dla mnie jest to must-buy w dniu premiery , osobiście poluję na okładkę szcególnie z MJ ale jeśli nie będzie to wolę z Magiciem ;D Szkoda , że nie ma okładki Olajuwona albo Ewinga też by była petarda :D
    Jedyny mankament … No mimo wszystko niezaktualizowane składy , inna sprawa , że t onie ich wina … Ale mimo wszystko trochę szkoda braku rookies ;/
    No , ale sama gra , grywalność , grafika zapowiada się epicko , to będzie najlepsza gra w tej tematyce ( jak zresztą od paru lat) także jak wyżej pisałem must-buy!!!

Patryk2224
    Uczestnik
    Xarro wrote:
    Jedyny mankament … No mimo wszystko niezaktualizowane składy , inna sprawa , że t onie ich wina … Ale mimo wszystko trochę szkoda braku rookies ;/
    No , ale sama gra , grywalność , grafika zapowiada się epicko , to będzie najlepsza gra w tej tematyce ( jak zresztą od paru lat) także jak wyżej pisałem must-buy!!!

Nie jest źle dadzą potem aktualizacje na swojej stronie i będzie dobrze to nawet dobrze dla nich bo warto kupić oryginał by potem uzupełnić składy :)

Nom zgadzam się Patryk , dlatego to zrobię:D Swoją drogą sig petarda :D Gdzie żeś taka sygnaturę wytrzasnął ??

ADZIO
    Uczestnik

Mialem niekupywac juz Xboxa… Tak patrze, czytam, ogladam obserwuje i wlasnie chyba dla tej gry znowu bede musial pogodzic sie z M$ hehehe :D

Gra dostała na IGN.com 9.5, więc nota rewelacyjna. http://uk.xbox360.ign.com/articles/119/1197538p1.html

Wyświetlanie 15 wpisów – od 31 do 45 (z 260 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.