Nba 2k13

Wyświetlanie 5 wpisów – od 256 do 260 (z 260 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Logan0007
    Uczestnik

Ja mam takie pytanie odnosnie NBA 2k13, dlaczego czasem po 2-gim faulu gdy nie ma akcji rzutowej, faulowany idzie na linie rzutow osobistych ??

DaAnswer
    Uczestnik

Witam pięknie.

Na wstępie chcę zaznaczyć, że nie przeglądałem zawartości tematu i jeśli mój problem był już rozwiązany to proszę o linka i z góry przepraszam ;)

Do rzeczy. Od dłuższego czasu gram w 2k13 na PS3. Wcześniej przez dłuższy czas grałem on line, ale teraz z braku netu zacząłem grać sezon na poziomie all star. Problem jest taki, że strasznie mnie irytuje zachowanie moich zawodników w obronie a w szczegolnosci ich nieudolne bronienie pomalowanego. Pytanie jest takie: jakie ustawienia wybrać aby obrona zachowywala sie optymalnie. /wcześniej wybieralem opcje „pressure shooters” ale wjezdzali mi w pomalowane jak rumuńskiej prostytutce na wyplate :). Nie chciałbym zamykac trumny przez „lock down paint” bo wtedy z kolei strzelcy maja wiecej miejsca (chyba). Mam nadzieje, ze klarownie to wyjasnilem, w razie czego pytać :)

Przy okazji. Czy da sie sciagnac jakies spoko slidersy na ps3, jesli nie to prosze o ustawienia jakis dobrych, na pewno jest tego troche, ale ja nigdy sie w to nie bawilem, choc wiem, ze to bardzo poprawia rozgrywke, dlatego pytam.

Dzieki z gory i pozdrawiam

Answer
    [hr]

Logan0007 wrote:
    Ja mam takie pytanie odnosnie NBA 2k13, dlaczego czasem po 2-gim faulu gdy nie ma akcji rzutowej, faulowany idzie na linie rzutow osobistych ??

wydaje mi się ze choddzi tu o sytuacje gdy jest 2 minuty lub mniej do konca, wtedy tez jesli nastepny foul nie bedzie piatym faulem druzynowym, to wtedy każdy nastepny jest karany rzutami. Czyli od momentu gdy mija 2:00 (rowno tez sie liczy) masz jeden foul do dyspozycji bez konsekwencji.

smola
    Uczestnik

Witam, jak zrobić tak, żeby odpić sobie piłkę od tarczy i samemu zrobić wsada ? raz mi wyszło a teraz próbowałem chyba każdej kombinacji i nie dam rady za nic tego zrobić. z góry dziękuje ;)

rafal
    Uczestnik

Cholera czy tylko mi jest tak trudno zabrać piłkę przeciwnikowi ?

karolinka777
    Uczestnik

Bardzo fajna seria

Wyświetlanie 5 wpisów – od 256 do 260 (z 260 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.