Nba 2k13

Wyświetlanie 15 wpisów – od 196 do 210 (z 260 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    guzu
    Uczestnik

Ruszyły zapisy do kolejnego sezonu.

Zapraszam do uczestnictwa w lidze 2k12 na x360.

SD11.2

krisu253
    Uczestnik

Gra ktoś on-line na PC moze? Moj nick Kris10

Abdul
    Uczestnik

Możecie grać przez neta na PC? Wyskakuje mi błąd z połączeniem i nie wiem czy nie przeinstalować gry.

Anonimowy
    Gość

Witam

Czy ktoś może mi pomóc? Sprawa dotyczy xboxa360
    Chodzi o nba2k12 a konkretnie gdzie i co (ustawienia) trzeba „zagrzebac” aby zmieniać sterowanie z całej drużyny na jednego gracza i odwrotnie?

Pozdrawiam

kubakw
    Uczestnik

Chyba wszędzie jest tak samo. Trzeba wejść w opcjach w controller settings bodajże i tam gdzies jedna opcja będzie miała „none”, czyli że nie kierujesz żadnym graczem, a do wyboru są pozycje. Jak wybierzesz np. „point guard” to będziesz grał tylko jako rozgrywający, niezależnie kto na tej pozycji będzie.

Anonimowy
    Gość

Wszystko ok tylko w które settings:

– controller setup
    – controller settings
    – advanced controls
    – coach settings
    – gameplay
    – game sliders
    – presentation
    – nba rules cyba nie…

troszkę tego jest

pozdro

sovren
    Uczestnik

Wybierasz „controller settings” i następnie jedna z opcji nazywa się „preferred position”. Możesz tam ustawić jaką rolę chcesz pełnić na boisku.

kubakw
    Uczestnik

No przecież napisałem wyraźnie controller settings:)

Anonimowy
    Gość

Mam pewien problem z NBA 2k12 może mi ktoś pomoże
    Odnośnie dzisiaj przeinstalowałem gre i zainstalowałem dodatkowo patch i teraz gdy próbuje rozpocząć rozgrywke w My Player to mi sie gra wyłącza. Jak by ktoś znał rozwiązanie tego problemu to proszę o pomoc.

sovren
    Uczestnik
    dede140 wrote:
    Mam pewien problem z NBA 2k12 może mi ktoś pomoże
    Odnośnie dzisiaj przeinstalowałem gre i zainstalowałem dodatkowo patch i teraz gdy próbuje rozpocząć rozgrywke w My Player to mi sie gra wyłącza. Jak by ktoś znał rozwiązanie tego problemu to proszę o pomoc.

kup oryginał

Vieri_07
    Uczestnik

Mi się wydaję że ten problem jest ewidentnie przez patch…miałem podobny problem : ) od tamtego czasu po prostu staram się ograniczać w pobieraniu dodatków.Ewentualnie z tej strony : nba-2k.com
    Stronka jest sprawdzona i bardzo fajna :)

Tomo4212
    Uczestnik

Mam NBA 2k12 na ps2 i wszystko działa dobrze. w pewnym momencie gdy mój zawodnik przejmuje piłkę od razu rzuca chociaż nic nie naciskam. zazwyczaj z drugiego końca boiska. chciałbym dowiedzieć się dlaczego tak się dzieje. Może ktoś miał podobny problem. Z góry dziękuję.

mateusz459
    Uczestnik

Mam pytanie. Jako,że jestem początkujący w NBA nie wiem czy można tam grać karierę całą drużyną.Włączyłem tryb association ale nie wiem dlaczego mogę tam grać tylko 1 zawodnikiem.Sorry za głupie pytanie ale dopiero zaczynam ;)
    PS. Podpowie ktoś jak się robi wsady? Wiem że to zależy od moich ustawień,ale jak to się w ustawieniach nazywa?

Wasky
    Uczestnik

Zakupiłem sobie nba 2k12 (tak dopiero :( i wiem że nie długo wychodzi 2k13 ale ile można grać w 2k10? :P) i mam pytanie bo z tego co słyszałem były problemy z rookies w grze, że ich po prostu nie było, trzeba było ściągać jakieś dziwne rostery ale nie oficjalne które miały sporo błędów, no i moje pytanie brzmi czy pojawił się już oficjalny roster od 2k z debiutantami?

Ja nie słyszałem o oficjalnym rosterze od 2k, ale mogę polecić tę stronkę http://nba-2k.com/ masz bardzo aktualne trade, twarze i inne jeszcze rzeczy.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 196 do 210 (z 260 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.