Nba 2k13

Wyświetlanie 15 wpisów – od 181 do 195 (z 260 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Daniels
    Uczestnik

ano fakt, u mnie Durank jest, i Dirk… a nic nie zmieniałem…. hmmm

Dawid
    Uczestnik

Po wprowadzeniu pierwszoroczniaków zacząłem grać od początku w My Player dostałem się do Mavs po 35 meczach mam super bilans 7-28 :D

Te trejdy to masakra . Mam tylko jednego zawodnika co może rzucić z dystansu .

Dirk poszedł do portland za Aldrige’a
    Odom i Terry poszli za D.Westa do Pacers

Także za 3 może jeszcze rzucić Kidd ,ale jego też wymienią pewnie :/

vvr
    Uczestnik

a nie gracie on line na jakis prywatnych serwerach ?

Hmm.. Mam pytanie. Jeśli już było, przepraszam ;]
    Czy za zarobione pieniądze w My Playerze można coś kupować ?

kubakw
    Uczestnik

Punkty umiejętności, różne signature moves (np. jumpery, dunk package, itp.), można zafundować akcję zwiększającą wspólczynniki league-wide popularity, team chemistry, local fan support, a na koniec najdroższe training campy z legendarnymi graczami.

Abdul
    Uczestnik

Byłby ktoś chętny do sieciowej rozgrywki na PC?

vvr
    Uczestnik
    Abdul wrote:
    Byłby ktoś chętny do sieciowej rozgrywki na PC?

ja bardzo chętnie, jeśli na prywatnych serwerach :)

Cytuje tutaj post Quazala, żeby nie tworzyć kilkanaście tematów na temat tej samej gry.

Quazal wrote:
    A więc tak jak w temacie mam problem z gra 2k12 a dokładnie w trybie „My Player”. Gram sobie spokojnie do 2 kwarty gdy nagle pojawia się reklama innego meczu i wszystko się blokuje. Miał ktoś już taki problem ? Jeżeli tak to proszę o rady. Dodam, że grę mam oryginalna na ps3. Próbowałem już:

odinstalowania i zainstalowania
    zmienienia czasu kwarty
    Simulate to next key game – niestety to jest Key game wiec i tak nie pomogło

Jestem otwarty na propozycje z góry dzięki.

vvr
    Uczestnik

ja mam na pc i u mnie to wynikało ze zbyt intensywnego naciskania przycisku „A” mającego na celu po prostu ominięcie tychże reklam, jednak częściej tak mi się działo po 3 kwarcie, w momencie jak dancerki ukazywały się na monitorze, gra stawała i ani w jedną ani w drugą mańkę pójść nie chciała. Spróbuj cierpliwie przeczekać te reklamy, jeśli się da, jeśli nie to przykro mi, że nie pomogłem.
    Pozdrawiam.

Abdul
    Uczestnik

Czy ktoś z forum gra online pod nickiem Zico1910PL? :)

Anonimowy
    Gość
    Abdul wrote:

Witam,ze mną grałeś.Nawet chciałem cię dodać na stronie bo żadnych lagów i ładne stykowe mecze,tylko znaleźć na stronie nba2k nie mogłem,źle nick chyba zapamiętałem.Jak coś odezwij się,będzie można częściej pograć.

Orange
    Uczestnik

Witam. Jak grać z wybranym przeciwnikiem online? Chciałbym zagrać z kolegą, ale nie widzę takiej możliwości, można tylko grać mecz z losowym przeciwnikiem.

Abdul
    Uczestnik
    Zico wrote:
    Abdul wrote:

Witam,ze mną grałeś.Nawet chciałem cię dodać na stronie bo żadnych lagów i ładne stykowe mecze,tylko znaleźć na stronie nba2k nie mogłem,źle nick chyba zapamiętałem.Jak coś odezwij się,będzie można częściej pograć.

Gdzie to się dodaję? Może ja spróbuje :)

Edit: OK dodałem Cię do znajomych, mój nick- Abdool

Abdul
    Uczestnik

Pobrałem sobie draft class do NBA 2k12 tylko nie wiem jak to załadować. Jakieś propozycję? :)

kubakw
    Uczestnik

Jak zaczynasz Association to wiem, że gra się pyta, skąd chcesz wziąc rookies i wtedy chyba jest opcja w stylu „load draft class”, ale jak jest w innych trybach to nie wiem. W My Player nie kojarzę, żeby była.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 181 do 195 (z 260 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.