Nba 2k13

Wyświetlanie 15 wpisów – od 166 do 180 (z 260 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Abdul
    Uczestnik

Hmm, a w którym miejscu to zmienić? :)

sovren
    Uczestnik
    Abdul wrote:
    Hmm, a w którym miejscu to zmienić? :)

http://www.youtube.com/watch?v=990kJUvG_aM
    btw, migracja kont jest możliwa chyba raz na pół roku i przy zmianie na stany będziesz musiał kupować inne pakiety punktów microsoft ponieważ te co teraz brałeś to były przeznaczone na europę i nie dość, że pakiety u nas są mniejsze to i droższe

Abdul
    Uczestnik

W pierwszym poście zapomniałem dodać, że chodzi mi o wersję na PC. :) Wczoraj jeszcze wszystko działało normalnie, przeciwników wyszukiwało mi w max 2 minuty, dzisiaj czekałem ponad 10 i nic… Czy ktoś z was ma podobny problem na PC?

Mimo wszystko dzięki Sovren za zainteresowanie. :)

sovren
    Uczestnik
    Abdul wrote:
    W pierwszym poście zapomniałem dodać, że chodzi mi o wersję na PC. :) Wczoraj jeszcze wszystko działało normalnie, przeciwników wyszukiwało mi w max 2 minuty, dzisiaj czekałem ponad 10 i nic… Czy ktoś z was ma podobny problem na PC?

Mimo wszystko dzięki Sovren za zainteresowanie. :)

aha.. no cóż.. i bądź tu człowieku mądry :wall: żartuję :P
    good luck :whistle:

ja i tak poczekam na 2k13 gdzie może gameplay w my player wezmą sobie bardziej do serca, bo już w 11 sobie odpuściłem po 20 spotkaniach

krisu253
    Uczestnik

ktoś wie kiedy i czy w ogóle ma wyjść patch do gry na PC!?

Wiadomo już może kiedy w 2k12 pojawią się debiutanci ?

kubakw
    Uczestnik

Teoretycznie już jakieś oficjalne rostery z rookies już się pojawiły, ale taki w pełni oficjalny i aktualny ma pojawić się jakoś 25 grudnia. Jak będziesz wrzucał sobie te nowe rostery to pamiętaj, żeby potem wejść w opcje->zresetuj roster, żeby wszystkie zmiany było widać. Masz link http://nba-2k.com/official-nba-2k12-roster/

kubakw
    Uczestnik

Wiecie może, kiedy pojawi się patch na PC? Bo już znowu panikuję, że system transferowy rozwali mi cały skład zanim dojdę do trade deadline.

Po dłuższej przerwie w graniu trybu My Player wróciłem do niego po uaktualnieniu rosterów, bo miałem jakąś cichą nadzieję, że może zaraz wyjdzie patch, albo że może tym razem będzie się grało normalnie. Zaczęło się spoko. Udało mi się niedługo po drafcie uciec do Knicks (wymieniony z Warrickiem za Fieldsa i Douglasa), gdzie zawsze chciałem zagrać jako PG i wszystko było rewelacyjnie. Chyba nigdy mi się tak fajnie nie grało, aż tu nagle patrzę zaczęły się wymiany. Najpierw oddali Barona Davisa, którego zastąpiłem po jakimś czasie w s5 za młodego combo Nolana Smitha, spoko. Potem wymienili mi Chandlera i Shumperta za Matthewsa i Camby’ego. Na początku byłem niezadowolony, że mi zabierają fajnego rookie i nowy nabytek, ale w końcu pomyślałem, że to nawet niezły trade jak na potrzeby mojego zespołu. Gra się fajnie, ale w okolicach Bożego Narodzenia nasz GM postanowił wziąć Nowitzkiego i Cartera za Melo:( Na szczęście miałem jakiś save sprzed kilku dni i po wczytaniu go i przejściu przez ten sam okres trade nie doszedł do skutku. Problem w tym, że zwyczajnie boję się teraz grać dalej, bo wiem, że w każdej chwili coś takiego może się znowu stać i nie będzie możliwości tego odkręcić jak gra się uprze. Logika tych wymian jest…, a raczej jej nie ma. Już dziwne wydawały mi się trade’y Barona Davisa i Chandlera, bo po jaką cholerę wyrzucać zawodników, których dopiero się podpisało. Ten niedoszły trade Melo to już szczyt. Zawodnika za którego wyrzuciło się parę miesięcy temu pół składu i wokół którego buduje się organizację nie ma prawa być wymieniany. Po internecie krążą legendy jak to Rose’a nie ma w Chicago, Bosh praktycznie za każdym razem odchodzi z Heat, a Durant wędruje do innej ekipy za czapkę gruszek. Niech już 2k daje tego patcha i poprawia ten system. Jak bym sobie chciał zagrać fantasy draft, to bym sobie zrobił fantasy draft. Poza tym systemem i może nadmierną częstotliwością trójek ta gra jest wspaniała, a tak cholernie do siebie zniechęca.

Niewiadomo kiedy będzie nowy patch, ja polecam tą stronę tu macie aktualne rostery i ja na nich gram i nie jest źle http://nba-2k.com/category/roster-patches/

kubakw
    Uczestnik

No i jest tak jak myślałem. Gra się uparła, żeby mi zabrać Melo i niestety za każdym razem wykonuje ten sam trade w określonym momencie:( Ehh, już sobie pograłem z przyjemnością.

Daniels
    Uczestnik

Trzeba zakupić sobie oryginał :)

Zmień trenera, może transferu nie będzie.

kubakw
    Uczestnik

Weź nawet mnie nie denerwuj i nie wyjeżdzaj z oryginałem. To się dzieje każdemu i jest opisywane na wielu forach poświęconych tej grze. System trade’ów został zwyczajnie spieprzony, a 2k nie kwapi się wcale, żeby to naprawić. Na konsole chyba już patche wyszły dawno, a na PC cicho i ciemno.

kubakw u mnie jest z Boshem dobra sprawa , Speights i Brand za Bosha i Chalmersa , ja w 76ers jestem :D tak sie wkurwilem ze chuj , bo moze i Bosh w realu lepszy ale w grze chujowy , a Brand d-d zawsze u mnie robil daj spokoj ;/ Daniels , tak jak Kuba mówi to nie od oryginału czy nie zalezy …

Daniels
    Uczestnik

:), bądź co bądź oryginał się przyda, bo mi się gra wyłącza… co do roster, gram My Player więc mi to obojętne.

Ale zanim zakupie legalny krążek albo wyjdzie 2K13 albo będzie już oficjalny roster…

Pytanie mam.. Mając oryginała można jakoś poprzez grę aktualizować składy ?

kubakw
    Uczestnik

Oficjalne rostery już są. Teoretycznie mając oryginał i połączenie z internetem można ściągać łatki, rostery, draft classy, slidery. Niestety żadnego oficjalnego rosteru nie można jeszcze dostać z poziomu gry. Pewnie pojawi się dopiero jak wyjdzie patch. W tej chwili jedyna opcja to pobrać tu http://download.nba-2k.com/585/ (klikając na NBA spot), skopiować do siebie i zresetować roster w grze. Co kilka dni wychodzą nowe.

I mówisz, że rostery cię nie obchodzą, bo grasz My Player? No jak uważasz. Mi na przykład granie w Knicks bez Melo, Dallas bez Dirka, albo Thunder bez Duranta przeszkadza dość mocno.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 166 do 180 (z 260 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.