NBA 2K10

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy NBA 2K10

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 18 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Rick Barry FTW!
    Uczestnik

W temacie można dzielić się opiniami, radami, itp. odnośnie najnowszej produkcji 2K Sports.

Creative
    Uczestnik

Właśnie jestem pod koniec ściągania 2K10. Mam nadzieje, że pobije poprzedniczkę… jedno jest pewne – NBA Live musi duuuużo poprawić ;)

admin
    Uczestnik

Masz na myśli ściągnie gry z półki sklepowej oczywiście? :)

Zgadzam się z Creative co do NBA live nie wiem na czym grasz ale jeśli chodzi o piecyki to NBA live nic nie poprawiało od paru lat w NBA (jedynie odświeżona grafika). NBA 2K9 bardzo realistyczna , duży wachlarz ruchów ,layupów, wsadów ,crossoverów.
    Widziałem na demkach że w 2K10 doszło ich jeszcze więcej…
    Ja też jestem pod koniec ściągania (oczywiście z półki sklepowej):P
    PS: Chociaż jedyne co mi się podoba w NBA live 2010 jest „HANGAR” :)

wrona
    Uczestnik

Ja właśnie dostałem pocztą gierkę i zaraz lecę testować :P

Ja narazie w 2k9 gram ale juz juz niedługo dostanę 2k10
    Grafika podobno OSZAŁAMIAJĄCA ! 10 RAZY JEPSZA NIŻ W 2K9

admin
    Uczestnik

To jak gra wygląda zależy w dużej mierze od możliwości sprzętu. Według mnie jednak grafa nie jest najważniejsza a grywalność ;).

dla mnie sprzęt to nie problem bo ostatnio sprawiłem se kompa ze 3700 zł ale grywalność najważniejsza

Kobe and Lakers
    Uczestnik

Ja mam od tygodnia na PS3.No i efekt niesamowity.Gralem ostatnio w NBA live 08 to roznica niebywala.
    Gram tryb Assocaton jest spoko.Bardzo duzo mozliwosci.My player bardzo fajne.No i Grafika.WOW!

Wasky
    Uczestnik

Osobiście mam 2k10 na X360 i racja Assocation jest super My player też. Ale mam do was pytanie i prosze o porade jak się robi te reverse lay up? czy jak to się pisze chodzi mi o te zagrania te layupy chrisa paula itd. itp. mam nadzieje ze pisze zrozumiale ;P

Wasky
    Uczestnik

Witam ponownie, chciałbym tylko powiedzieć ze niechodziło mi o reverse a signature layup, mój błąd. Nadal czekam na pomoc w tej sprawie ;P

makarena 2704
    Uczestnik

Chyba nie ma, aż takiej kontroli nad zawodnikiem.Reverse layup robi się tak samo jak zwykłe layup, po prostu zawodnik robi to wtedy kiedy jest taka potrzeba, można też zmienić w opcji signature w edycji zawodnika ,żeby layup wyglądał jak Chrisa Paula, Kobiego Bryanta, itd. Ja też mam nadzieję, że piszę zrozumiale. :)

Kolego powyżej nie masz racji …
    Reverse Layup robi się następująco – biegniesz wzdłuż końcowej lini (baseline) na kosz kiedy znajdziesz się w odpowiednio bliskiej odległości (prawie pod koszem) przesuwasz gałkę analogową w stronę końcowej linii (baseline) czyli w lewo lub w prawo odpowiednio na który kosz grasz, podczas całej sekwecji możesz mieć wciśnięty sprint ale pamiętaj żeby przesunąć gałkę kiedy znajdziesz się już prawie pod koszem bo w przeciwnym razie zawodnik zrobi wsad … wszystko masz we freestyle practice w samej grze opisane :)
    Pozdro.

Malik11
    Uczestnik

A może ktoś z was wie jak na Xboxie 360 robi się wsady 360 stopni, bądź pod nogą ?

a może wiecie jak na klawie robi się 360 i jakieś „nietypowe” triki. Albo jakis link z trikimi ale na PC?

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 18 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.