Strona główna › Fora › NBA › Dyskusje, pogaduchy › nasze 15
- Ten temat ma 17 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 5 miesięcy temu przez
Beat L.A.!!.
-
AutorWpisy
-
2010-09-07 o 15:53 #6673
Beat L.A.!!
UczestnikEASTERN CONFERENCE:
1. Magic – 59
2. Heat – 58
3. Celtics – 55
4. Bulls – 53
5. Hawks – 53
6. Bucks – 51
7. Bobcats – 49
8. 76s – 41
9. Knicks – 37
10. Pistons – 35
11. Pacers – 31
12. Raptors – 29
13. Nets – 26
14. Wizards – 25
15. Cavaliers – 14Na wschodzie pierwsze będzie Orlando chyba, że VanGandy zmądrzeje i zacznie eksperymentować ze swoją drużyną. Potem chyba bez zaskoczenia do Byków, którzy moim zdaniem mają solidną drużynę, trenera i pojadą na pełnej. Po tym jak przypakował Iguodala 76s zamyka ósemkę
Na dnie będą Cavs, sory ale w sezon nie dadzą rady przebudować skład jakoś sensownie (choć mam nadzieję, że to odszczekam
)WESTERN CONFERENCE:
1. Lakers – 58
2. Thunder – 55
3. Nuggets – 53
4. Maverics – 53
5. Spurs – 52
6. Blazers – 51
7. Suns – 49
8. Hornets – 49
9. Jazz – 47
10. Rockets – 43
11. Kings -40
12. Grizzlies -36
13. Timberwolves – 31
14. Clippers – 27
15. Warriors -24Zachód raczej bez zaskoczenia.Z Thunder może przegiąłem, ale będą wysoko. Nuggets pod warunkiem, że zostanie Melo. Moim zdaniem Jazz bez Boozera się pogubią, Knigs trochę podskoczą. Zastanawiam się jeszcze czy nie zamienić Clippers i Warriors miejscami. Nie wiecie jak tam kolano Gryffina?
(*) bilnas zwycięstw nie przeliczony
(**) Dużo nie na rozsądek a na przeczucie
2010-09-08 o 08:15 #6691Anonimowy
GośćLudojad wpisałeś dwa razy Nets ;]
Co do Pacers.. trochę ich porównam do Sixers. Grę Grangera na MŚ to mam gdzieś bo to wcale nie oznacza jak będzie grał w NBA. Akurat, że Iguodala sobie lepiej radzi, a w NBA już od dłuższego czasu stoi w miejscu. Collison, Posey + George, Stephenson z draftu to dobre wzmocnienia. Do tego Hibbert widzę jest niedoceniany jeśli chodzi o młodych środkowych, rozwija się do tego dobra obrona nawet z Howarda potrafił zrobić swoją bitch. W lato pracował z Billem Waltonem więc widać, że chce zrobić kolejny krok w swojej karierze.
Ale jak napisałeś Świder bierzesz pod uwagę zaślepienie danym zespołem, a tak naprawdę to Sixers nie są wcale lepsi od Pacers. Co do Bucks, Salomons oczywiście może obniżyć loty, ale jest Maggette, Delfino i CDR. Jednak uważam, że John będzie równie dobrze grał. Szkoda Rindour’a, ale Dooling i Boykins w jego miejsce to dobre ruchy, a do tego doszedł Gooden. Bogut zdrowy to też przewaga nad środkowymi Szóstek.2010-09-08 o 13:15 #6697Beat L.A.!!
UczestnikSkejcik wrote:Ludojad wpisałeś dwa razy Nets ;]…
Thx! Na 11 miało być Pacers. Bogut niby wraca, ale po tej jego kontuzji to jego prawdziwy powrót do formy może trwać długo. Jednakże stoją napewno mocniej niż 76s.
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.