Strona główna › Fora › NBA › Ankiety NBA › Najgorszym zespołem rs będzie?
- Ten temat ma 21 odpowiedzi, 13 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 11 miesięcy temu przez
Skejcik.
-
AutorWpisy
-
2011-12-31 o 20:36 #14693
Bulls Fan Since 2009
Uczestnikod razu wiadomo że Wizards
pierwsze mecze pokazują jak się powinno grać jeśli chce się mieć szanse na wysoki wybór w drafcie
2012-01-02 o 14:30 #14705sovren
UczestnikA ja mam szczerą nadzieję, że Pistons mając jeden z najgorszych, o ile nie najgorszy bilans w rs uceluje #1 pick w loterii. Wydaje mi się, że jedynie Wizards mogą im zagrozić, bo Cavs – podobnie jak Minnesota – pójdzie na 30+ i chociaż PO ich ominie, to nie dostaną tak wysokich picków jak w zeszłym sezonie. W Detroit potrzebne jest trzęsienie ziemi i obalenie Dumarsa z tronu, który się zachłysnął sukcesem z 2004 roku. Dobrze, że chociaż nos do rookie mu pozostał i jakieś perspektywy w postaci Knighta oraz Monroe’a są, to jednak podpisywanie takich zawodników jak Stuckey czy Villanueva żadnych sukcesów drużynie nie przyniesie.
2012-03-09 o 15:43 #15189marekwadas14
UczestnikLubie Raptrors ale to nie jest jeszcze drużyna na miarę PlayOffs.
2012-03-10 o 12:19 #15191Denver Nuggets #1
UczestnikTrochę mnie ciekawi dlaczego zespół z najgorszym bilansem w NBA czyli Bobcats nawet nie zostali uwzględnieni w ankiecie
A znowu znaleźli się w niej całkiem dobre teamy takie jak TWolves czy CAVS którym do 8 miejsca brakuje kolejno 0.5 i 2 mecze ;]
Dla mnie Bobcats to najgorszy team w NBA i czy chce czy nie chce tankować to i tak skończy z najgorszym bilansem w NBA, ale nie ma się co dziwić skoro ten team gra Diawem na Centrze, ma najgorszy frontcourt w lidze, najgorszą obronę i równie słabą ofensywę. Tam po prostu nie ma tego światełka w tunelu, może oprócz Kemby Walkera i Bismacka który ostatnio gra całkiem dobrą koszykówke , m.in zbierając 15 piłek nad Dwightem
mimo wszystko są oni dla mnie najgorszą drużyną.
Ale z pewnością czują na swoim karku oddech Washington „Bullets”
dlaczego Bullets? bo jak to powiedział Charles Barkley , powinno się naładować gnata tymi kulami i ich rozstrzelać ;] W teamie ze stolicy zebrano chyba 3 najgłupszych zawodników w NBA, JaValle McGee, Nick „nidgy nie podaje” Young i Blatche
ten team nie zna czegoś takiego jak boiskowe IQ i dlatego nie jestem w stanie dostrzec żadnych pozytywów w tym lub w nadchodzących sezonach. MARK MY WORDS Wizards będą przez wiele lat dnem tej ligii, a Wall podziękuje tej organizacji zaraz po tym kiedy skończy się jego Rookie kontrakt, zresztą nic dziwnego skoro gra się z takimi „zawodowcami” 
PS: Sorka za początkowe 2 zdania , ale nie zauważyłem że ten temat istnieje już od tak dawna
2012-03-10 o 12:28 #15192Skejcik
UczestnikBez przesady z tymi Wizards. Już szukają nabywców na Blatche’a i McGee, a tego pierwszego jak nie oddadzą przed 15 marca mają zamiar amnestiować. Odejdzie pewnie Lewis, a więcej minut dostanie Singleton, Vesley, mają także spore szanse na #1 pick. Young im także spada po sezonie więc raczej z nim nie przedłużą. Nie mają strasznie zapchanego salary więc jeszcze mogą zbudować Wall’owi dobrą drużynę.
2012-03-10 o 12:39 #15194Denver Nuggets #1
UczestnikNie wierzę w to. Nie wierzę żeby zdążyli mu ją zbudować w dwa lata, i nie wierzę że ktoś KONKRETNY z FA będzie chciał tam zawitać
Ta drużyna już teraz jest znana z tego że jest po prostu najgłupszą w NBA, i nikt już nawet tego nie próbuje ukryć. Taką sobię wyrobiła opinię i dlatego nie wierzę że ceniący się profesjonalista dołączy do drużyny ze stolicy. Fakt jednak że swoich szans mogą szukać w Drafcie , jednak mimo wszystko mają bardzo mało czasu na taki re-build. A nadchodzące drafty wcale nie wyglądają na takie mocne jakie miały być…2012-03-10 o 12:47 #15195Skejcik
Uczestnikja bym jeszcze poczekał z takimi przewidywaniami. Konkretni FA to do połowy ekip w NBA nie chcą przychodzić. McGee może przygłup, ale center i na pewno coś za niego dostaną. Blatche raczej trzymać nie powinni bo widzą, że nic z niego nie będzie. Mają chujowy sezon, ale bez przesady, że będą dnem. Mają Walla, salary nie jest jakieś zapchane jak wspominałem, a Waszyngton to jednak nie jest jakieś zadupie jak Minnesota czy inna Oklahoma.
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.