Minnesota Timberwolves

Strona główna Fora NBA Zespoły Minnesota Timberwolves

Wyświetlanie 3 wpisów – od 46 do 48 (z 48 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Wasky
    Uczestnik

Nicolas Batum w Minnesocie 45 mln za 4 lata gry a jeśli spełni jakieś tam warunki to dostanie bonus i zarobi 50 mln w 4 lata… hmmm według mnie spore przepłacenie ale nie moje pieniądze to się nie wtrącam ;) podobno Blazers mówili że wyrównają każdą ofertę za Batuma, w tej sytuacji ja bym sobie odpuścił bo byłby mocno według mnie przepłacony ;) a no i jeszcze jeden news Brandon Roy doszedł do na razie słownego porozumienia z Minnesotą, miałby zarobić 10,4 mln$ przez 2 lata gry

kubakw
    Uczestnik

Minny póki co 4-2 pomimo braku Love’a i Rubio. Wygląda na to, że może być w ich wykonaniu spory progres. Nieźle wkomponował się Buddinger, swoje pod koszem pod nieobecność Kevina robi Pekovic. Wyglądają dużo solidniej niż w poprzednich sezonach. Chyba dojrzeli dość mocno i jest więcej graczy na których można oprzeć grę. Wystarczy chyba powiedzieć, że 7 graczy ma średnie powyżej 8.5 PPG. Poprawnie zbierają jak na nieobecność swojego pierwszego mega zbieracza (ok. 42 RPG). Do tego szeroka i pożyteczna ławka. Dość mocno jeszcze czekam na powroty Ricky’ego i Love’a, bo wydaje mi się, że Wolves mogą być w tym sezonie bardzo solidni i będą walczyć o PO.

Marcinho
    Uczestnik

Luol Deng podpisał roczny kontrakt z Minnesotą Timberwolves o wartości 2,4 miliona dolarów.

Wyświetlanie 3 wpisów – od 46 do 48 (z 48 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.