Miami Heat

Strona główna Fora NBA Zespoły Miami Heat

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 224 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Evil Heat Fan
    Uczestnik

Narazie jedna wygrana Miami a dziś kolejny mecz z Indianą zobaczymy bo coś mi się wydaje że i dziś będę zadowolony z Heat .

Alonzo
    Uczestnik

2-0 i pierwsza wygrana w Indianapolis od 2001r. po 14 porażkach. Wade też pierwszy raz tam wygrał.
    JO jak do tej pory w obu meczach po 22pkt i 12zb.
    Jest zmiana w pierwszej piątce – za Haslema na czwórce gra Beasley, a na trójce rozpoczyna Richardson. Możliwe, że tak to już będzie wyglądało cały sezon.
    Heat dobrze wystartowali i mają sprzyjający im kalendarz w pierwszym miesiącu sezonu, co może pomóc zbudować odpowiednią atmosferę w zespole.
    Beasley gra więcej i to już widać.
    Byle tak dalej
    Go Heat!

Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Szok, jak do tej pory Heat są dla mnie niespodzianką nr.1 w lidze. Z drugiej strony wielkich sukcesów im nie wróżę, i powinni być zadowoleni jeśli znajdą się w play-off.:sleepy:

Ociep
    Uczestnik

a dla mnie nie aż tak wielką niespodzianką nie są- zobacz z kim grali do tej ;) ale jedno mi się podoba u nich- dwa dobre mecze JO, a jak akurat zagrał słabiej to się od razu Haslem podłączył z DD- fajnie się widać wzajemnie uzupełniają :) również nie wróżę im sukcesów, ale w PO będą…

Evil Heat Fan
    Uczestnik

Ludzie trochę więcej wiary w Heat jestem kibicem tej drużyny i będę stał za nią murem i powiem więcej wieże w to że Heat wejdzie do PO i je wygra.

Ociep
    Uczestnik

lol- to już nie zwykła wiara- to fanatyzm ;)

Evil Heat Fan
    Uczestnik
    Ociep wrote:
    lol- to już nie zwykła wiara- to fanatyzm ;)

A czego ty chcesz odemnie jestem fanem nie fanatykiem wypraszam sobie takie porównania .:@

Anonimowy
    Gość

Evil Jin wyluzuj bo Ociep pewnie tylko żartował. Jednak daj nam do zrozumienia czemu Heat ma tak zwojować ligę? 4-0 jak na razie robi wrażenie, a RS to RS, a mecze w PO to już inna bajka bo wtedy mają drużyny tylko jeden cel – zdobyć mistrzostwo NBA. Heat w PO to może powalczyć z zespołami jak Raptors, Hawks, Wizards jednak Cavs, Celtics i Magic to za wysokie progi. 2 runda jak będą zdrowi są w ich zasięgu, ale nic więcej… sorry, ale taka prawda.

Alonzo
    Uczestnik

3-0:shy:
    ale miło, że obstawiasz że z Suns dziś też wygrają.

Heat mają Wadea – jednego z najlepszych graczy w tej lidze. Chociażby to zakładając zdrowie Dwyanea walczącego o nowy kontrakt zapewnia im już sam awans.

Do tego jest grupa solidnych role players i parę młodych rozwijających się talentów. No chyba, że ktoś ich stawia na tej samej półce co Milwaukee i New Jersey.

Przeciwnicy nie byli trudni ale tylko teoretycznie. Knicks nie mają pojęcia co to obrona, ale Pacers na swoim parkiecie są zawsze groźni – szczególnie dla Heat (jak pisałem wyżej), a Bulls ponoć mają być wyżej/lepsi od Heat

JO będzie można ocenić bardziej po jakimś miesiącu, obaczymy jak tam jego kolana przy tak dużej intensywności.
    Cook ma znów problem z ramieniem, jeżeli to coś poważniejszego będzie, to Heat mogą stracić siłę szybkiego reagowania z ławki.
    UD jest w ostatnim roku swojego kontraktu i zakładam, że będzie grał swoje mimo, że z ławki te 10pkt i 8zb. drużynie da co mecz.
    Beasley powinien rozkręcać się w miarę trwania sezonu. :dodgy:

Wade jako pierwszy gracz Heat zdobył dla drużyny 10tyś. punktów.
    Wiem, że LeBron ma 13tyś. ale LeBron nie stracił przez kontuzję barku półtora sezonu, a poza tym obaj zaczynali z zupełnie innych półek.

Ociep
    Uczestnik

jedno jest pewne- Skejcik ma rację- ja tylko żartowałem :) no ale jak się Dżinie poczułeś urażony to PRZEPRASZAM.. ale tak na przyszłość to jak już piszesz, ze Heat mają coś tam zawojować w PO to mógłbyś to chociaż jakoś uzasadnić(jak np Alonozo), bo takim „dziecinnym” pisaniem, ze Heat są fajni i dlatego wygrają misia sam prowokujesz do żartów;)

Evil Heat Fan
    Uczestnik

Tabela nie kłamie poza tym Wade widzę w świetnej formie reszta zespołu też nie śpi więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby Miami sięgnęło po misia w PO. Po pierwszym występie Heat już wiedziałem że coś się kroi i raczej mam racje wierząc w zwycięstwo.

PS I tym razem proszę bez żartów no chyba że dziecko jeszcze jesteś ociep

Panowie nie ma się teraz o co kłucić, to dopiero początek sezonu… jak napisał Evil Jin tabela nie kłamię i całkowicie się z nim zgadzam co do tego ale poczekajmy aż ta tabela troche się zestarzeje;)

Anonimowy
    Gość

Miami przegrało z Suns, którzy mają przeciętną obronę. Nie wiem jak gra, ale statystycznie Beasley słabo wypada. Po za tym zobaczymy jak długo będzie utrzymywał formę JO, ale póki co Wade ma wsparcie, aby tylko Q-Rich miał lepsze dni. Tak na 5/6 miejscu powinni być.

Evil Heat Fan
    Uczestnik

Wczoraj porażka dzisiaj zwycięstwo tak mogę podsumowac ostatnie dwa dni które były dośc ciężkie zarówno dla nich jak i dla mnie jako kibica. Wizards okazali się twardym przeciwnikiem dla Miami.
    Jak oglądałem ten mecz to nie byłem do końca pewien kto wygra. Niespodziankę sprawił Wade jako gwiazda wieczoru. Takiej ilości punktów na mecz u Wada dawno nie widziałem 40 punktów to ładny wyczyn sami przyznacie.

a jeszcze lepszy wyczyn to 30.2 PPG Wade’a i najlepszy scorer w lidze ubiegłego sezonu:)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 224 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.