Miami Heat

Strona główna Fora NBA Zespoły Miami Heat

Wyświetlanie 15 wpisów – od 166 do 180 (z 224 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tyrion
    Uczestnik
    RealWisniewski#10 wrote:
    Bosh + Miller = Griffin + pick .

Proponuję najpierw poczytać o zasadach tradów w lidze a potem wypisywać takie głupoty- chyba najgłupsza propozycja trejdu na tym forum ever- szczere gratulacje
    I zabawne, ze koles który niby jest fanem Miami pisze takie cos po serii w której Chris zagrał najlepszy basket w barwach Heat

Drunx
    Uczestnik

Test dla Bosha to wala z Dirkiem bedzie ostro :D przynajmniej mam nadzieje na dobra rywalizacje dwa chuderlaki z dobrym rzutem

Tyrion
    Uczestnik

Ja właśnie myślę, że Heat będą próbować unikać takiej rywalizacji w dłuższym wymiarze- tzn, że Dirkiem będzie się też czasowo zajmował Joel Anthony, a w crunch LBJ, chociaż Dirk to już nie jest ten gość, który nie radził sobie z niskimi obrońcami w serii z GSW, i w tych PO wykorzystuje przewagę fizyczną wręcz wzorcowo..Bosh i jego „elite defense” na Dirku to by było coś, co Mavs by brali w ciemno przed serią ;)

Drunx
    Uczestnik

no ja mysle ze zostawia Bosha na nim bo jednak Chandler jest bardziej fizyczny i nie jest ostatnia opcja w ataku na pewno da rade przepchnac pod koszem Bosha ale wszytsko wyjdzie w praniu

Anonimowy
    Gość

Dobrze by było : ) ważny jednak zawodnik : )

kilah13
    Uczestnik

Co Myslicie |O Bibbym w heat?

Anonimowy
    Gość

a co mamy myśleć? Jest już przeciętniakiem i większość mija go jak dziecko. Raczej z nim Heat nie przedłużą.

kilah13
    Uczestnik

Tez tak sadze!!!W Finalach Zagrał dramatycznie!!

Patryk2224
    Uczestnik
    kilah13 wrote:
    Co Myslicie |O Bibbym w heat?

Raczej w Play-off pokazał że nie nadaje się do drużyny która chce walczyć o mistrzostwo, nie trafiał za 3 nawet z wolnych pozycji i o niebo lepiej spisywał się Chalmers więc przedłużanie kontraktu z Bibby’m byłoby głupotą dla mnie.

kilah13
    Uczestnik

pomyłka sorka mialem na mysli play offy!! racja rzuty za 3 tragedia!! szkoda ze Spoelstra tego nie zauwazal!! Dziwne !![hr]
    Zreszta Dribling w jego wykonaniu był słaby czesto gubił piłke!! tragedia!

Ten gość mało kiedy „dryblował”, to nie było absolutnie jego zadanie. Ono polegało na przejściu z piłką do połowy parkietu a później oddanie piłki LeBronowi albo Wadeowi, a później dzięki podwojeniom Big3 kąszenie z czystych pozycji swoją trójką… Największym minusem przemawiającym na jego nie korzyść, to fakt że Mike jest strasznie kiepskim obrońcom, a w czasach w których prawie każdy liczący się team ma szybkich, i atletycznych PG to jest spory brak w jego grze. Dziwi mnie trochę fakt dlaczego Chalmers nie dostaje więcej minut, ten gość wydaje się pasować tam idealnie, jest świetnym defensorem i dobrze rozciąga obronę i kąsi trójkami. Mario ma spory talent i potrafia ograniczać Elite PG dzięki swojej defensywie, przez to LeBron i DWade nie muszą bronić takich Roseów, Wallów, Westbrooków, Rajonów tylko pozostać przy swoich matchupach.

kilah13
    Uczestnik

juz Wole Earla Boykinsa!!n nie jest juz młodziakiem ale Cenie Goscia za Serce !! For Real!

Weest
    Uczestnik

słyszałem,że Heat są zainteresowani Princem z Detroit ;)

Anonimowy
    Gość
    Weest wrote:
    słyszałem,że Heat są zainteresowani Princem z Detroit ;)

nie tylko, ale szukają ponoć gracza na SF. Na ich celowniku także Grant Hill i Shane Battier.

Patryk2224
    Uczestnik

Dobra widzę że tu nuda więc coś dodam i nie zaskoczę was pewnie dla mnie Heat w tym sezonie zdobędą mistrzostwo :P Więc D-Wade jeśli nie złapią go kontuzje znów zalicze fajny sezon i ma jeszcze większe doświadczenie z LBJ i dodatkowo schudł przed sezon, bosh poszedł na masę więc licze na to że do jego jump-shoot z mid-range dojdzie więcej zagrań pod koszem i sam już się wypowiadał że może pograć kilka minut na Centrze. Co do James’a poprawiał technike przed sezonem w RS pewnie będzie świetnie ale w PO niech albo sie schowa i Wade’owi rządzić w crunch time lub niech wkońcu odpowiada za drużyne a nie jak w finałach gdzie miałem wrażenie że chowa się przed grą. Fajnie że przedłużono Chalmersa bo podobał mi sie w finałach jest pasującym elementem i już sporo jest w Heat jego agresywny D się przyda również Jones przyda się na kilka minut by dorzucić kilka 3. Podpisanie Battier’a strzał w dziesiątke doświadczony zawodnik z wysokim koszykarskim IQ i dobrym wymuszanie offensu który może dorzucić kilka 3 no i może grać na 4,3 a nawet i na 2 czasem. Co do Curry’ego nie liczę na zbyt wiele niech po prostu wykorzystuje minuty i zbiera niby schudł sporo i to dopiero wyjdzie w meczach jak jego kondycja. Liczę na sporo od debiutanta czyli Norrisa Cola może wnosić fajną pozytywną energię z ławki i dorzucić kilka punktów no i nieźle asystuje. Jeśli nie zeżrą nas kontuzje no to mamy mistrzostwo jak dla mnie :P

Wyświetlanie 15 wpisów – od 166 do 180 (z 224 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.